Michael Michalsky: Let’s Talk Style – Het Boek

Michael Michalsky is uitgegroeid tot een van de Duitse mode-ontwerpers. Nadat hij bijna eigenhandig Adidas in een jong, hip merk veranderde, staat Michael Michalsky nu op eigen benen – met een label, een tv-show en nog veel meer. Met zoveel succes dat hij al verschillende seizoenen jurylid is naast supermodel Heidi Klum. Nu brengt hij zijn nieuwe boek uit: Let’s Talk Style!

Als passende promotie was de eerste verschijning op za 1 Frühstücksfernsehen. Het is 1 Frühstücksfernsehen heeft tot op de dag van vandaag ongelofelijk hoge kijkcijfers, niet alleen op televisie maar ook online, de video’s over de presentatoren zijn … worden super vaak bekeken. Naast ontbijt-tv in de VS, maar ook in landen als Japan, is het ook in Duitsland al tientallen jaren razend populair en voor Michalsky was het de perfecte start van zijn nieuwe carrière als auteur.

Michael Michalsky onthult waar stijl om draait in zijn nieuwe boek! Laten we het over stijl hebben: Zo gezegd, zo gedaan. Van ontbijt tot V-hals. Stylist meer dan outfits, ja … volgens Michalsky, gaat stijl ook over eten. Vanmorgen op ontbijt TV ging het allemaal over een lekker ontbijt en de juiste borden. Een goed gevoel begint ‘s morgens! Verder met de zomer: teenslippers, sandalen? Een absolute no-go voor mannen, net als tanktops op kantoor en – absoluut uit – V-halshemden, absoluut uit de tijd!

GNTM-jurylid: multi-talent Michalsky aan de zijde van Heidi Klum

Het nieuwe seizoen van Duitslands volgende Topmodel loopt ten einde. Wederom was de strijd Team Zwart, met reclamebureau Creative Art Director Thomas Hayo, tegen Team Wit, met Michael Michalsky en zijn motto “Diversiteit”! Het is nog niet mogelijk te zeggen wie dit jaar de winnaar wordt van het seizoen van Germanys Next Topmodel. Maar de plaats voor de finale is bepaald, Keulen! Na een bommelding drie jaar geleden en een verplaatsing van de finale van Duitsland’s Next Topmodel naar Mallorca, het jaar daarop naar het Ruhrgebied, is deze nu weer terug in de mediahoofdstad Keulen. Michael Michalsky, Thomas Hayo en natuurlijk baas Heidi Klum kronen het nieuwe topmodel. Ze krijgt reclamecontracten, haar eerste covershoot, maar ook jobs op de Berlin Fashion Week en bij Michael Michalsky, de man die vandaag zijn nieuwe boek publiceerde.

Over het boek

Wat is stijl? Hoe ziet een van Duitslands meest succesvolle ontwerpers stijl? Michael Michalsky heeft zijn eigen definitie van stijl, die voor hem uit verschillende elementen bestaat. Naast mode worden wij ook cultureel beïnvloed, muziek en films hebben een effect op ons en hoe wij reizen speelt een even grote rol als onze levensomstandigheden. In “Let’s talk about style” vertelt hij ons wat ons stijlvol maakt en wat Michael’s persoonlijke stijl heeft gevormd, verweven met herinneringen en ervaringen uit alle fasen van zijn leven.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Michael wist al vroeg dat zijn modesmaak iets gevoeliger was dan die van zijn buren en klasgenoten in de Noordduitse provincie. Een grote interesse werd een passie, en vandaag heeft hij een beslissende invloed op de Duitse modewereld. En het is niet alleen visueel dat hij anders tikt, Michael is ook altijd vooruit in muziek. Wie op zijn StyleNite verschijnt, mag hopen op groot succes. Michael Michalsky doet wat niemand verwacht.

Bekijk hier het nieuwe boek van Michael Michalsky: Let’s Talk Style

https://www.instagram.com/p/BhRy6EzFI5O/?hl=de&taken-by=michael.michalsky

Michael Michalsky in een interview

Multigetalenteerd: Creaties van Michalsky

Naast mode, TV en het leven van de nieuwe auteur, maakt Michalsky ook verschillende schoonheidsproducten en parfums, zoals Berlin I en Berlin II voor mannen en vrouwen.

Michalsky Parfums: Berlijn I & II

Michalsky schoonheidsproducten