Makelaar video tips: Inkomsten, opleiding en het starten van een bedrijf

Videotips voor makelaars – Het beroep van makelaar is voor velen interessant, maar wat zit er achter? Is het waar dat er zoveel geld te verdienen valt als makelaar? Hoe brengt een makelaar zijn dag door? En hoe word je een makelaar in de eerste plaats? Of het nu gaat om informatie over opleiding of hoe je de grootste fouten als makelaar kunt vermijden, je komt het te weten in dit artikel. Met behulp van deze video lijst, kunt u door de verschillende gebieden van makelaar. Als u geïnteresseerd bent in het onderwerp makelaars in onroerend goed, dan is het onderwerp financiering van onroerend goed misschien ook relevant voor u.

Vastgoedmakelaar: het beroep onder de loep

Opleiding is de eerste stap voor een carrière in de vastgoedsector. Niet alleen jonge mensen beginnen hun weg naar de zeer concurrerende industrie, maar ook loopbaanwisselaars beginnen aan een opleiding of een vervolgopleiding. Juridische kadervoorwaarden voor makelaars in onroerend goed, communicatie en psychologische aspecten, alsmede marketing zijn inhoud van deze opleiding en vaste bestanddelen in het dagelijks leven. Alles over het leven van een makelaar is thematisch gerangschikt in deze lijst.

FIV Feature X CM Models

Kopen en verkopen (extern & gratis)

Leer van de experts. U kunt nog veel meer gratis gidsartikelen vinden bij Lukinski. Hier kunt u gratis alles leren wat u moet weten over het kopen van onroerend goed. Begin met het kopen van onroerend goed in het algemeen, en ga dan verder met uw specifieke type onroerend goed, van flat tot huis, van appartementsgebouw tot het kopen van grond. Ook belangrijk, alles over de koopovereenkomst (wie betaalt de kosten?), bijkomende aankoopkosten en het besparen van belastingen met onroerend goed. via rechtsvormen zoals een vastgoedvennootschap of een familiestichting.

Maar de luxe makelaars schrijven ook elke week nieuwe artikelen over het verkopen van onroerend goed. Met meer specifieke adviespagina’s over het verkopen van een huis, het verkopen van een appartement, en het verkopen van meerdere woningen en grond.

Tip! Overzicht Onroerend Goed XXL

De wereld van het onroerend goed is complex en veelzijdig. Als u het overzicht wilt bewaren en geen fouten wilt maken, moet u zich goed voorbereiden en zo veel mogelijk open vragen tijdig beantwoorden. Het maakt niet uit of u een pand wilt bouwen, kopen en verhuren of er zelf in wilt wonen, of dat u een pand wilt gebruiken als investering om passief inkomen te genereren: Voorbereiding is de sleutel. Hier vindt u artikelen, maar ook boek- en videotips met succesvolle en nuttige boeken en video’s over het onderwerp onroerend goed – inclusief tips en trucs van professionals en deskundigen.

Een dag als makelaar

Hoe brengt een makelaar zijn of haar dag door? Bent u geïnteresseerd in het beroep, maar hebt u geen duidelijk beeld van wat het inhoudt? In deze video kom je erachter! We glijden in het dagelijkse leven van een makelaar!

Hoe word je makelaar?

Studie of opleiding? Je hoort er de hele tijd over, maar veel mensen vragen zich af: Hoe wordt men eigenlijk makelaar? Heb je een diploma nodig, een opleiding of iets heel anders? Wie altijd al geïnteresseerd is geweest in het beroep van makelaar en dit beroep ook wil gaan uitoefenen, komt hier te weten hoe hij zijn droombaan kan bereiken:

Loopbaanwisselaars door bijscholing

Je zit al jaren in het vak en beseft steeds meer dat je in een andere richting wordt getrokken en dat is onroerend goed? Niet alleen 20-jarigen kunnen makelaar worden! Wat is de beste manier om een zijwaartse stap in de vastgoedsector te maken? Ontdek hier hoe u uw droom kunt verwezenlijken en makelaar kunt worden:

Verdien je €300.000?

Verdiensten van een vastgoedmakelaar: Wanneer men aan vastgoedmakelaars denkt, denkt men vooral aan een luxueuze levensstijl, maar wat zit daar eigenlijk achter? Hoeveel verdient een makelaar? Als makelaar kun je heel weinig verdienen, maar ook veel geld. Deze video laat zien hoe u een van de grootverdieners kunt worden:

Starten van een bedrijf en werken als zelfstandige

Wilt u geen werknemer meer zijn en uw eigen bedrijf beginnen? Ontdek hier hoe u dat moet doen, wat uw eerste stappen moeten zijn en een inzicht in het eerste jaar:

Zelfstandig makelaar op de leeftijd van 18? Is dat mogelijk?

Ben je eindelijk meerderjarig en wil je op eigen benen staan? Je doel is de onroerend goed industrie? Deze video laat je zien hoe je op jonge leeftijd je droom kunt verwezenlijken om zelfstandig ondernemer te worden en je eerste eigen geld te verdienen met onroerend goed!

Instap in de vastgoedsector

Wilt u de makelaardij in als makelaar? Er komt heel wat op u af, en wij zullen u vertellen hoe u de eerste hindernissen kunt overwinnen en vervolgens aan de slag kunt met klantenwerving en vastgoedinventaris. Alex Fischer informeert u hier over het starten in de industrie:

Onroerend goed portefeuille opbouwen

Veel makelaars hebben een probleem met het hebben van genoeg eigenschappen in voorraad op de markt te brengen. Als makelaar is het echter belangrijk veel cliënten aan te trekken, maar dit kan alleen door een gevarieerd aanbod van eigendommen aan te bieden. Leer in deze video hoe je goede eigendommen vindt en een aantrekkelijke portefeuille opbouwt:

Klantenwerving als makelaar

Als makelaar is een goede klantenkring essentieel. De vraag is dus hoe krijg je die goede klantenkring? In de video leert u welke aankoopbron de meeste makelaars negeren en hoe u deze in de toekomst kunt gebruiken voor uw vastgoedbedrijf.

Makelaar Starterskit

Net als op school, zijn er een paar dingen die je nodig hebt om als makelaar te beginnen. Hier vindt u een lijst van dingen die makelaars klaar moeten hebben wanneer zij hun carrière beginnen om wat structuur in hun dagelijks leven te brengen. Voor alle makelaars in opleiding, dit is ook iets om indruk te maken op je baas. Dus waar wacht je nog op?

Wat maakt een top makelaar?

Je droombaan is makelaar worden. Maar wat maakt een top makelaar? Dat kunt u zien in de volgende video. Daarna weet u hoe geschikt u bent voor het beroep, wat u al hebt en wat u nog kunt optimaliseren om een topmakelaar te worden:

Kwaliteiten van de perfecte makelaar

De makelaar: over welke persoonlijke en professionele vaardigheden moet hij beschikken om de top te bereiken? Luxe makelaar Marcel Remus onthult de 4 belangrijkste kwaliteiten om een perfecte makelaar te worden: Top Styling, Beste Voorbereiding, Emotionele Sensitiviteit & Gemakkelijkste Probleem Oplossen…

Onervaren makelaars: grootste fouten

Je bent net je carrière als makelaar begonnen en je vraagt je af welke faux pas je moet vermijden? Dat is heel normaal, want veel onervaren makelaars maken in het begin van hun carrière fouten. Maar veel makelaars falen door deze fouten en moeten hun zelfstandig ondernemerschap opgeven. Om te voorkomen dat dit met u gebeurt en om ervoor te zorgen dat u uw carrière met succes begint, presenteren wij de meest voorkomende fouten die onervaren makelaars in het begin maken:

Zijn de huren te duur? Tien vragen

Bij het zoeken naar een flat is iedereen waarschijnlijk wel eens in contact gekomen met een makelaar. Heeft u ook vragen die u nog nooit gesteld heeft, maar altijd al had willen stellen? In deze video krijgt u 10 vragen beantwoord door een makelaar:

Verdere links

Als u meer wilt weten over het onderwerp onroerend goed, kijk dan eens naar onze andere artikelen over het onderwerp onroerend goed. Wij hebben voor u boekaanbevelingen en videotips samengesteld over alle relevante onderwerpen, van vastgoedfinanciering tot vastgoed als investering tot het verhuren van een flat of het vinden van een makelaar. Word vastgoedprofessional bij ons!

Kopen en huren van onroerend goed

Kopen en huren van onroerend goed: Voor nieuwkomers in de vastgoedsector is het nog steeds een wereld waarin je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij willen deze intrede in de industrie voor u gemakkelijker maken met de beste aanbevelingen en tips van de profs. Onze boekentips begeleiden u door de hele wereld van het onroerend goed en laten geen onderwerp onbesproken. Wij richten ons op het kopen van huizen, het huren van onroerend goed en alle juridische en contractuele kwesties. Gesorteerd op de meeste en beste beoordelingen, geven wij u een lijst van de beste gidsen op het gebied van onroerend goed.

Onroerend goed financiering

Vastgoedfinanciering – U wilt een huis kopen, maar weet niet hoe u uw droom moet financieren? Roepen termen als lening, rente, krediet, aflossing of bouwcontract alleen maar meer vragen op? Hier vindt u alle belangrijke informatie over het onderwerp financiering van onroerend goed: van financiering met eigen vermogen tot financiering zonder eigen vermogen tot het aanvragen van een lening, wij behandelen alle belangrijke onderwerpen!

Vastgoed bouwen

Een huis bouwen of kopen? Deze vraag speelt bij veel aspirant-kopers. Hier laten wij u de voor- en nadelen van beide opties zien en geven wij interessante tips voor de financiering. Beide opties hebben hun voordelen. Een nieuw gebouw heeft het grote voordeel dat u de indeling van de kamers naar eigen wens kunt bepalen. In een bestaande woning heeft u niet langer te maken met de ingewikkelde bouwfasen en kunt u veel sneller uw intrek nemen in uw eigen woning. Hier vindt u boeken en video’s die u helpen bij de financiering van uw droomhuis en die u laten zien waar u op moet letten.

  • Aanbevolen boeken over het onderwerp: Onroerend goed bouwen
  • Videotips over het onderwerp: Onroerend goed bouwen

Overzicht Real Estate XXL: Investment & Co.

Hier kunt u terugkeren naar het overzicht van boek- en videoaanbevelingen over het onderwerp onroerend goed in Duitsland. Investeringsgevallen, kapitaalinvesteringen, passieve inkomsten, het kopen en huren van een huis of appartement en nog veel meer wordt uitgelegd en begrijpelijk gemaakt door deskundigen. In deze XXL-gids vindt u informatie en artikelen over de meest uiteenlopende vragen op het gebied van onroerend goed.