IVANMAN: Mannenmode uit de hoofdstad – Modeweek Berlijn

Ivan Mandzukic – ook bekend als Ivanman, studeerde mode aan ESMOD en richtte zijn label op in 2010. Ivan Mandzukic staat bekend om zijn combinatie van klassiek en avant-garde en creëert opvallende outfits.

De Ivanman Stijl

Dit merk staat voor strakke lijnen, minimalistische silhouetten en grafische geometrische details. Ivan Mandzukic laat ook veel ruimte voor kleur en creëert dat ietsje meer met gekleurde elementen.

“Kleuren zijn mijn gereedschap, ik hou van ze allemaal” – Ivan Mandzukic

Of het nu een jas, een trui, een broek of een jasje is, je kunt hem niets kwalijk nemen als het om herenmode gaat. Met een grote verscheidenheid aan materiaalcombinaties en verschillende kleuren maakt hij de herenmode van vandaag.

Modeweek 2019 – Berlijn

Trouw aan zijn stad presenteert IVANMAN in 2019 zijn collecties op de catwalks van de Berlijnse modescene. Ons tijdschrift was daar live! De show vindt plaats in een lounge van het E Werk. Gasten mogen bij deze show heel dicht bij de modellen komen. Rondom het podium staat elke gast en kijkt naar de modellen als ze het podium bestijgen. Anders dan in andere shows blijven de modellen op het podium staan, gelijk van gestalte, en worden zij van alle kanten gefotografeerd. Met geometrische snitten en frisse kleuren verrast Ivanman ons met herenmode voor 2019.

Modeshow