Hipster ketting – Voor de perfecte Uraubs outfit

Een hipster ketting voor de zomer

Hoe val ik positief op in de bonte menigte? Precies: met een hippe ketting in een statement look. Ik vond de perfecte ketting van Pilgrim op het internet. Het maakt niet uit welke outfit, eenvoudig of glamoureus, een goed geplaatste statement ketting trekt zeker de aandacht. Flexibel in gebruik, zowel overdag met een casual look, als met avondkledij.

Hier is mijn verhaal:

Op zomervakantie volg ik de nieuwe juwelentrend: Hipster Style

Over twee weken is het eindelijk zover en vlieg ik naar Florida voor mijn welverdiende zomervakantie. De reis is al een lange tijd geboekt. Ik heb een half jaar reikhalzend uitgekeken naar het begin van mijn reis naar Florida. Mijn beste vriend en ik zullen een rondreis maken door verschillende gebieden van de zonovergoten staat van de VS. Gedurende 10 dagen worden we per bus naar de meest interessante plaatsen aan de Golfkust en de Atlantische kust geleid. Daarna volgt nog een week strandvakantie in Miami Beach. In Miami hebben we al een paar clubs uitgekozen waar we gaan feesten. Een daarvan is de beroemde Nikki Beach Club, naast het Hilton Hotel. Natuurlijk heb ik daar de perfecte look voor nodig! Ik denk er al lang over na welke outfits ik zal dragen en wanneer.

Shopping tour

Ik heb al een paar keer gewinkeld. Zomerjurkjes, korte broeken, leuke topjes en sexy jurkjes voor ‘s avonds. Het enige wat ik nog mis naast een paar comfortabele slippers is een opvallende ketting in de hipster look. Ik ging naar veel winkels in het centrum en bekeek enkele halskettingen in de nieuwe juwelentrend. Ik zeg alleen dit: zintuiglijke overbelasting! Ik weet zeker dat je weet hoe het is: overal zilver, goud en kleurrijke glitters. Eigenlijk alles wat je hartje begeert, maar ik kon maar niet beslissen. Ik had een precies idee van de perfecte hipster ketting, en geen enkele voldeed precies aan mijn verwachtingen. Het was voor mij vooral belangrijk dat de ketting er niet goedkoop uitzag en schitterde in een heldere goudtint. Een soepele, opvallende ketting die bij mijn gouden creolen past. Eindelijk, thuis, zocht ik op internet op verschillende juwelensites naar mijn perfecte statement ketting. Binnen twee uur had ik de ketting van mijn keuze gespot op de Douglas website. Eindelijk!

Statement ketting, online met enorme selectie van aanbiedingen

Op het internet had ik een grote selectie van verschillende hipstermodellen gevonden die precies aan mijn smaak voldoen. Criterium nummer 1: De ketting moet natuurlijk perfect passen bij mijn nieuwe kleren en mijn nieuwe oorbellen. Criterium nummer 2: De ketting moet eenvoudig zijn, maar toch een blikvanger. Met dit sieraad wil ik elke eenvoudige jurk geschikt maken om uit te gaan. Ik vond de perfecte ketting voor zomerfeestjes online bij Douglas: De gouden statement ketting van Pilgrim.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

De Pelgrim keten in detail

Ik heb gekozen voor de statement ketting in de hipster look van Pilgrim omdat het een opvallende toevoeging is aan elke effen outfit, maar er toch niet goedkoop of overdreven uitziet. De ketting is 38 centimeter lang, wat betekent dat hij vrij dicht om de hals zit. Dit detail is, naar mijn mening, bijzonder belangrijk voor statementkettingen, zodat ze niet te ver naar beneden hangen, maar de hals in een mooie vorm accentueren en alle ogen trekken. Voor degenen die de Pilgrim ketting toch wat losser willen dragen, zijn er verschillende verlengkettingen in de ketting ingebouwd. Er is dus voor elk wat wils. De Pilgrim ketting is zeer flexibel en kan bij verschillende outfits gedragen worden. Het materiaal van de ketting is licht, het is gemaakt van messing en zink dat goudkleurig en mat is. De ketting bestaat uit vele kleine staafjes die uit de basisketting zijn gespreid. Het perfecte hipster-effect voor de nieuwe juwelentrend van het seizoen.

Een opvallende ketting voor dag en nacht

De hipster ketting van Pilgrim past perfect bij de nieuwe statement stijl en ziet er stijlvol uit. Het kan perfect gecombineerd worden met zowel casual outfits voor overdag als met chique en elegante jurken voor ‘s avonds. Perfect! Vooral als ik direct van een dagje uit naar de club ga en geen tijd heb om me om te kleden. De ketting past bij elke casual outfit en maakt hem draagbaar in de club of het restaurant. In Florida, zullen mijn vriendin en ik veel doen. We gaan sightseeing, bezoeken pretparken, musea, liggen op het strand of trakteren onszelf op een key lime pie in een Zuid-Amerikaans restaurant. Er is maar weinig tijd om je op tijd voor de avond op te kleden. Nog maar een paar stappen van de spiegel, de statement ketting om mijn nek en mijn hoge hakken aan: ik ben klaar voor een avondje uit in de club.

De conclusie van de verklaring ketting door Pilgrim

De hipster ketting van Pilgrim heeft een edele en hoogwaardige uitstraling, maar de prijs van 59,95 euro is toch betaalbaar. Het is stevig, dus het zal niet breken, zelfs niet tijdens hectische uitstapjes. De materialen zink en messing zijn zeer licht en verhogen daardoor het draagcomfort. Het materiaal is erg belangrijk voor een grote statement ketting, want als hij te zwaar is, zal hij oncomfortabel zijn om te dragen. Omdat de ketting niet glanst, maar een matte glans heeft, heeft hij een hoogwaardige uitstraling. Zo ben ik op elk moment van de dag of nacht perfect gestyled in Florida, en het is ook nog eens heel gemakkelijk! Ik zou zeggen: Niets staat mijn reis in de weg, veel plezier!