Farina Opoku x FIV Magazine #22: Calzedonia collectie + Italië reisspecial

Farina Opoku zit achter een van de populairste Instagramkanalen in Duitsland,“Nova Lana Love“. Zij is een van de zakenvrouwen in Duitsland en daarbuiten. Nu leren we haar nog beter kennen in FIV Magazine #22! We hebben ook een geweldige special voor uw volgende vakantie in Italië.

FIV Magazine #22 x Farina Opoku

Nummer 22 is hier! Wederom met veel liefde van onze redactie en met een echt hoogtepunt: Farina!

Foto @rauhutphotography

Lees nummer online

Lees nu gratis online, nummer 22:

Calzedonia: Over uw collectie + bestemmingen

Calzedonia – Stijlvolle en hoogwaardige panty’s zijn de absolute trendstukken van de winter. Met een coole panty die je ook lekker warm houdt, kom je de koude dagen wel door. Het Italiaanse label Calzedonia heeft zojuist een nieuwe collectie prachtige panty’s in fantastische kleuren en dessins gelanceerd die u behaaglijk en warm houden dankzij het kasjmiergehalte. In dit artikel kom je alles te weten over het Italiaanse label Calzedonia, de nieuwe pantycollectie van het merk en over de twee influencers Pamela Reif en Farina van Novalanalove, die de gezichten van de campagne zijn.

Foto: Calzedonia

Foto: Calzedonia

Reizen naar Italië: Bijzonder!

Italië – Italië is een van de populairste reisbestemmingen. “La dolce vita” trekt elk jaar ongeveer 41.000 toeristen uit de hele wereld. Bezienswaardigheden zoals de Scheve Toren van Pisa, de Dom van Milaan of het Colosseum in Rome, hebben dit een grote aantrekkingskracht. Of u nu met uw gezin, partner, vrienden of alleen bent, Italië is een geweldige plek voor uw volgende vakantie.

Venetië op de bucket list: