Circu Magical Furniture: Romantische fauteuils, banken en bedden met betoverende ontwerpen voor groot en klein

Circu Magical Furniture – “Ook ouders hebben dromen”: met dit motto biedt het meubelbedrijf niet alleen meubelen als uit de droomwereld van een kind, maar ook bedden, stoelen en co. voor de volwassenen en de kleintjes in het gezin. Toch ligt het zwaartepunt van de in Portugal gemaakte meubelen bij de inrichting van kinderkamers. Hier stellen wij beide collecties voor en tonen wij u onze favoriete stukken van Circu, die het hart van elk kind en elke ouder sneller doet kloppen met liefdevolle, gedetailleerde en betoverende meubelen, zoals een fauteuil als luchtballon. Kijk zelf maar! Ben je geïnteresseerd in binnenhuisarchitectuur? Dan vindt u hier nog meer inspiratie, tips en trends: XXL inrichtingsstijlen.

Circu Magical Furniture: Kindermeubels met wow-factor

Hoe ouder je wordt, hoe moeilijker het is om je te herinneren hoe het was om kind te zijn en vooral, hoe moeilijker het is om je kinderlijke denkprocessen te herinneren. Maar met één blik op de selectie meubelen van de meubelfabrikant, voelt u plotseling een enthousiasme voor de stukken waarvan u dacht dat u ze allang vergeten was.

Tip! Alle luxemerken voor de perfecte inrichting van A-Z vindt u in ons omvangrijke XXL-artikel Inrichtingsmerken

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Kinderbedden: Leuke ontwerpen met meubels en bedden als konijntje, luchtballon & Co.

De slaap van kinderen is de beste slaap, want als de kleintjes rusten, krijgen de groten eindelijk de kans om te ontspannen. Bovendien draagt een goede slaap bij tot het concentratievermogen en kan zo bijdragen tot betere schoolprestaties. Een gezellig bed dat zoete dromen bevordert, is dus een win-winsituatie voor alle betrokkenen.

Maar ook volwassenen kunnen van de bedden genieten en in sommige van de maffe bedden is er ook plaats voor lange mensen. Het Kings & Queens bed, bijvoorbeeld, is uitgerust met een matras van 200 cm x 90 cm. Dat maakt het krap, maar het is genoeg om een wens voor een verhaaltje voor het slapengaan comfortabel te vervullen.

Sommige van de slaapruimtes zijn ook zoveel meer dan dat. De Bun Van, bijvoorbeeld, biedt een matras en meerdere lades voor kleding, pennen, boeken en nog veel meer. Het multi-talent herbergt ook een schermstandaard en een mini-koelkast.

Lampencollectie: lampen en armaturen voor de gezellige kinderkamer

Wie kan beweren in zijn eigen persoonlijke wolkenwereld te leven? Met de lampen van Circu, kom je zeker een klein stapje dichterbij.

Sinds een paar jaar verschijnen er instructies voor wolkenlampen op Pinterest en andere sociale media platforms. Deze zijn niet alleen gemakkelijk te maken met watten en een goedkope lampenkap, maar ze zien er ook nog eens verdomd goed uit. Zij hebben echter één groot nadeel: watten zijn licht ontvlambaar en alleen onder bepaalde omstandigheden geschikt voor de constructie van lampen. Dus als u het liever op veilig speelt, moet u de lampen van het topmerk eens van dichtbij bekijken.

De Cloud Lamp, bijvoorbeeld, is verkrijgbaar in twee maten en biedt naast een kleurwisselfunctie ook de mogelijkheid om via een app muziek of ontspannende geluiden af te spelen. Andere lampen van Circu zijn ook:

 • Letter Lampen
 • Diana
 • Atomic
 • Cosmo

Spiegel collectie: Wie is de mooiste van allemaal?

De spiegels uit de Circus-serie zijn werkelijk sprookjesachtig. Hoewel Disney’s Sneeuwwitje al in de jaren 1950 uitkwam en zelfs een nadere beschouwing vanuit een modern perspectief enkele gebreken aan het licht brengt, zal het gezegde “Wie is de eerlijkste van allemaal” waarschijnlijk nog enkele decennia standhouden. Tenminste, dat is de indruk die we krijgen als we naar de spiegelselectie van het luxe meubellabel kijken.

 • Wolk
 • Bubblegum
 • Magische Spiegel

Stoelencollectie: Ruimtelijk en dierlijk-comfortabel

Vlinders, konijnen of liever een raket? Het label biedt veel verschillende opties als het gaat om zitplaatsen. Dit maakt de stoelen en banken bijzonder geschikt voor een kinder- en jeugdkamer met een thema. Er zijn nauwelijks grenzen aan de creativiteit, en zelfs als volwassene is het echt moeilijk om niet jaloers te worden op de coole stukken.

 • Rocky Rocket
 • Mooie fauteuil
 • Wolken Sofa
 • Pixie
 • Little Bunny en nog veel meer.

Tapijtcollectie: kosmische dessins voor bijna elke kamer

Circu verkoopt tot dusver drie verschillende tapijtontwerpen, maar ze hebben alle drie een thema rond de aardatmosfeer en het heelal. Wat dacht je bijvoorbeeld van een tapijt dat bij de wolkenlamp past? Een zacht, comfortabel tapijt is bijzonder geschikt voor kleine kinderen om op te spelen en nieuwe ervaringen op te doen.

 • Wolken deken
 • Moon Rug
 • Hemelkleed

Bureaus: Tafels en stoelen voor huiswerk in een paradijselijke omgeving

De werkomgeving heeft ook een groot effect op kinderen. Een mooi bureau doet niet alleen de ogen van kinderen glinsteren, maar heeft ook een positieve invloed op hun productieve leer- en werkomgeving. De ontwerpthema’s hier zijn de oude favorieten van Circu, Himmelsreich en Kaugummi:

 • Cloud Desk
 • Droom Bureau
 • Bubblegum Bureau

Plankenverzameling: veilig opbergen van boeken, speelgoed en co. in de kast

Een breed scala aan speelgoed is uiterst bevorderlijk voor de ontwikkeling van een kind, omdat speelgoed niet alleen dient ter vermaak, maar verschillende taken verschillende vaardigheden en gebieden van de hersenen van een kind bevorderen. Of het nu gaat om fijne motoriek, grove motoriek of totaal andere vaardigheden wordt bepaald door het gebruikte speelgoed.

Dus als het lijkt alsof de kleintjes veel te veel speelgoed hebben, is het belangrijk om te onthouden dat elk voorwerp zijn eigen doel dient. Het beste wat je op zo’n moment kunt doen, is nadenken over hoe je de kleine plastic en houten stukjes het best kunt opbergen zonder je er steeds aan te ergeren. Hier komen de rekken van Circu om de hoek kijken, die niet alleen veel ruimte bieden, maar er ook nog eens prachtig uitzien.

Geïnspireerd door globetrotters, industriële ontwerpen en een beetje jaren zeventig stijl, is er een model voor elke kamer:

 • Puzzled
 • Wolk
 • Fantasie lucht
 • Bubblegum

Faciliteit voor volwassenen: Iedereen mag dromen!

De meubelcollectie voor iedereen die zich tot de groten of de jeugdigen rekent, heeft als motto

Papa en mama hebben ook dromen.

Om aan de dromen van de groten tegemoet te komen, biedt Circu op zijn website meubelen aan van andere grote meubellabels. De geselecteerde stukken zijn nog steeds van zeer hoge kwaliteit en zeer bijzonder, maar deze keer meer in de geest van een volwassen mens.

Als u op zoek bent naar nog meer inspiratie voor een compleet huis, veel minder voor alleen de kinderkamer, bekijk dan onze andere artikelen over interieurmerken en luxe merkinterieurs voor meer inspiratie. Circu biedt onder andere de volgende merken aan:

 • Boca do Lobo
 • Luxxu
 • Maison Valentina

Magisch meubilair dat betovert – Video

Er bestaat geen twijfel over: de meubels van Circu zijn iets heel bijzonders en vallen op, vooral in het luxesegment. Je ziet hier vaak minimalistische ontwerpen en sobere kleuren. In het premium inrichtingssegment ligt de nadruk veel meer op hoogwaardige materialen en tijdloze, doordachte fabricage dan op trendy kleuren en schattige looks die na verloop van tijd mogelijk niet meer aanspreken.

Voor volwassenen is deze aanpak zinvol, maar kinderen hebben een eigen wil en zitten veel liever in een raket en hechten niet veel waarde aan het vakmanschap van een voorwerp. Circu maakt de inrichtingsdromen van de allerkleinsten waar en tovert een glimlach op de gezichten van kinderen over de hele wereld.