Kim Kardashian West luxe woning in Los Angeles: Huis Tour, Kanye, kinderen, het dagelijks leven

Luxe onroerend goed – Als je van Kim Kardashian hoort, stel je je een goed uitziende jonge moeder voor die alle wensen van haar kinderen vervult en zich in luxe hult. Maar er zit geen Kim Kardashian achter deze gedachten. Als een van de bekendste series uit de VS, “Keeping up with the Kardashians”, zijn Kim, haar moeder Kris Jenner, haar broers en zussen, Kortney, Khloe, Rob Kardashian, en ook Kendall Jenner en Kylie Jenner bekend. Ontdek hieronder hoe Kim leeft met haar man, Kanye West, en hun vier kinderen, North, Chicago, Psalm en Saint West.

Kim Kardashian & Kanye West House

Sinds 2017 woont het stel, Kim en Kanye, met hun huidige vier kinderen in dit 17,8 miljoen US dollar kostende pand. Ook al is de koopprijs bekend, je kunt het niet zeggen door naar het huis en het interieur te kijken. Voor de prijs is het verrassend schoon ingericht en bevat het alleen het hoognodige.

Huis: feiten en gegevens

 • Plaats: Los Angeles – Hidden Hills, C.A.
 • Aankoopprijs: 17,8 miljoen euro
  Aankoopprijs in dollars: $20 miljoen
 • Totale oppervlakte: 30.000 m²
  Totale oppervlakte in voet: 320.000 vierkante voet
 • Prijs per vierkante meter: 600 euro
  Prijs per vierkante voet: $62.5

Hidden Hills, LA.: luxe onroerend goed in Los Angeles

Californië in het bijzonder staat bekend als een van de meest gewilde staten. Geen wonder dat de beïnvloeders en sterren zich daar ook vestigen. De Hidden Hills is een van de meest populaire buurten in Los Angeles.

Vogue: 73 vragen met Kim Kardashian

Kim Kardashian West nodigt Vogue uit in haar uitgestrekte huis in Hidden Hills, Californië, en beantwoordt 73 intrigerende vragen. Terwijl ze omringd werd door haar man, Kanye West, en hun drie kinderen, Saint, North en Chicago. Kim praat over moederschap, rechtenstudie en haar aanstaande gezinsuitbreiding.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

De familie West nodigt u uit: Huis Tour

Kim woont met haar man, Kanye West, en hun vier kinderen, North, Chicago, en Psalm en Saint West, in een van de populairste buurten van Los Angeles. Om precies te zijn, in de Verborgen Heuvels. Het terrein van een fabelachtige 30.000 vierkante meter heeft een enorm modern huis, evenals twee zwembaden en veel ruimte voor de tuin. Er is ook genoeg ruimte voor de vele auto’s van autoliefhebber Kanye West.

Familie: Kardashian, West en toch allebei?

Amerikanen kennen de families Kardashion en Jenner vooral van de Amerikaanse amusementsserie “Keeping up with the Kardashians”. In Europa werden ze succesvoller door memes of door de verschillende merken die ze oprichtten. Later kwam de hype van de amusementsserie naar Duitsland. De eerste twee seizoenen zijn tot nu toe beschikbaar op Netflix. De familie bestaat louter uit ondernemers, acteurs en actrices, en muzikanten, van wie sommigen ook model zijn.

Kim, Kanye en hun kinderen

Toen het stel een paar jaar geleden trouwde, nam Kim de naam van haar man over, maar ze behield ook haar achternaam, Kardashian. Samen trokken ze in hun eerste huis, dat ze moesten verkopen wegens plaatsgebrek voor hun kinderen. Zij bleven hun stad echter trouw en verhuisden naar een groter huis een paar straten verderop. Samen met haar vier kinderen woont ze nu op het 20 miljoen US dollar kostende landgoed.

Hoewel de ouders van de vier kinderen wereldberoemd zijn en altijd in de gaten worden gehouden door fotografen en paparazzi, zijn de vier altijd bij hen op reis. De favoriete manier van reizen van de familie is met een privévliegtuig. De kleintjes kunnen onbezorgd ravotten, rondrennen en spelen, zonder andere passagiers te storen die normaal gesproken in krappe rijen zouden zitten op een normale commerciële vlucht. Kim en Kanye zijn beiden zeer succesvol, maar in zeer verschillende sectoren. Kim in schoonheid en mode, maar Kanye in muziek, film en televisie. Het enige wat ze qua carrière gemeen hebben is mode.

Huis: Veilig en mooi om te zien

Het complex ligt ten westen van Los Angeles, in de omheinde gemeenschap van de Hidden Hills. Alleen zij die verondersteld worden binnen te geraken, geraken binnen. Het 20-miljoen-dollar-eigendom met huis, zwembad en alles wat je maar kunt wensen, is nu sinds 2017 in hun gezamenlijk bezit. Het gebouw is vooral bekend om zijn ongewone bouw- en interieurstijl. Hoge crèmekleurige muren, een harmonieus samenspel van ovale en hoekige elementen zorgen voor een minimalistische, licht futuristische, moderne, maar toch interessante uitstraling. De buitenmuren zijn voorzien van grote ramen, waarvan de meeste van vloer tot plafond reiken.

Woonkamer: Schoon & minimalistisch

Hoewel het echtpaar veel geld heeft, richten ze zich op de fundamentele en belangrijke dingen. In hun woonkamer staat daarom alleen een grotere bank voor bezoekers, een salontafel en een eenvoudige open haard die in de muur is ingebouwd. Het hoogtepunt is een witte piano, die ook regelmatig door Kanye wordt bespeeld. De kamer is volledig ingericht in verschillende witte en zeer lichte crèmekleuren en kan worden verduisterd met behulp van de verschillende gordijnen. Wat vooral opvalt aan deze kamer is dat de hele inrichting zeer strak is, in witte tinten, en met houten oppervlakken, een zeer sterk contrast met de materialen, die eerder doen denken aan hoekige betonblokken.

Woonkamer & eetkamer: plaats van verbinding

Er is echter wel een enorme flatscreen-tv en een kleinere bank in de open keuken, eetkamer en woonkamer. Duidelijk verdeeld in de drie verschillende gebieden, strekt het enorme kookeiland zich uit tot in het midden van de kamer. Het kookeiland is zo groot dat je er maar half bij kunt zonder hulp. Versierd met een paar ronde vazen, wordt geprobeerd de ruimte te vullen. Alleen het beste werd gekozen voor de keukenapparatuur. Het fijnste aluminium bedekt de hele wand achter de kookplaten. Onder de lichtgrijs-beige werkbladen bevinden zich talrijke kasten.

De aangrenzende eettafel biedt plaats aan acht personen. De tafel, evenals de stoelen, zijn gemaakt van zacht licht hout, op bestelling gemaakt voor de Kardashians en West. Met uitzicht op de tuin door verschillende vierkante ramen, valt er veel natuurlijk licht op de tafel tijdens het ontbijt. De futuristische vorm van de stoelen komt ook tot uiting in andere kleinere meubelstukken, zoals vazen, bijzettafeltjes en andere decoratieve voorwerpen.

Slaapkamer: hoogtepunt van het huis

In tegenstelling tot de andere kamers bevindt de slaapkamer zich aan de rechterkant van de ingang. In de slaapkamer staat een groot boxspring bed waarop uw kinderen ook graag spelen. Het hoogtepunt van de kamer is echter niet het dure oversized boxspringbed, maar de XXL-televisie die in de vloer tegenover het bed is ingebouwd en met een druk op de knop omhoog gaat. Wanneer de TV echter niet omhoog staat, is hij bedekt met een plank van hetzelfde hout als de vloer, en is er alleen een minieme rand te zien als je goed kijkt.

Natuur ontmoet beton & veiligheid: Kim’s badkamer

De badkamer is een grote kamer, openlijk grenzend aan de slaapkamer, met een lange muur van ramen. Het uitzicht is echter niet zo spectaculair als men zou denken. Het hele gebied is omheind met hoge hekken, net als het eigendom van Kim en Kanye, maar zij zijn vooral bezorgd over drones die hun privacy kunnen schenden. Om dit probleem te voorkomen, zijn Kim en Kanye met een team van binnenhuisarchitecten om de tafel gaan zitten en hebben ze een concept bedacht dat veilig is en toch mooi om naar te kijken. De oplossing is planten die op enige afstand van de muur en het raam worden geplaatst. Ze bieden privacy, maar laten toch voldoende natuurlijk licht en helderheid in de kamers toe. Voor kamers zoals de badkamer, de slaapkamer of de kinderkamer is een dergelijke voorzorgsmaatregel zeer belangrijk.

Toch ligt de nadruk in de badkamer op hoekige, zware en steenachtige, of betonachtige vormen. De glazen scheidingswanden die de douche van de rest van de badkamer scheiden, zorgen voor een mooie, moderne maar zeer strakke uitstraling. De grote inloopdouche creëert ruimte voor maximaal twee personen die tegelijkertijd naast elkaar kunnen douchen. De badkuip is op maat gemaakt en is, net als het wastafeleiland, gemaakt van beton. Het interessante aan de wastafels is dat ze geen waskom hebben. De plaat is voorzien van kleine afvoerputjes op de plaatsen waar de kranen zitten en is slechts zeer licht opgeschuurd. Op die manier blijft het water waar het hoort, althans bij correct gebruik.

Tuin: Oase van welzijn, zon en zwembad

Er is nog veel ruimte naast het huis op het 30.000 vierkante meter grote perceel. Kim en Kanye hebben bij de renovatie veel ruimte gemaakt voor groen en speelruimte voor hun kinderen. Op het weelderige groene grasveld is er ook een zwembad en een basketbalveld. De auto’s van de miljonairs staan verspreid voor het huis, want de brede oprijlanen bieden plaats aan meerdere auto’s naast elkaar. Voor de avonturen thuis hebben de ouders van de vier kinderen zelfs een stuk braakliggend terrein met bomen beplant. In de toekomst zal het mogelijk zijn hier onder schaduwrijke bomen te lezen, te klimmen of gewoon te spelen.

Los Angeles: Sterren als buren

Bovenal is LA bekend om zijn ontelbare Hollywood-filmproducties. Ook al heeft Los Angeles een of twee negatieve kenmerken, zoals de toegenomen criminaliteit en het gebrek aan openbaar vervoer, de stad verdient het meer dan om een van de beste steden te zijn die het meest te bieden heeft op het gebied van vrije tijd en cultuur. Of het nu gaat om muziek, theater, musea, parken of handel, gastronomie of gewoon een wandeling langs een van de mooiste stranden ter wereld.

USA: De tien grootste steden

Hier ziet u de tien grootste steden van de VS (in miljoenen inwoners).

 1. New York: 8,4 miljoen inwoners
 2. Los Angeles: 4 miljoen inwoners
 3. Chicago: 2,71 miljoen inwoners
 4. Houston: 2,33 miljoen inwoners
 5. Phoenix: 1,66 miljoen inwoners

Statistik: USA: Die zehn größten Städte im Jahr 2018 (in Millionen Einwohner) | Statista

Meer statistieken vindt u op Statista

De 20 duurste steden ter wereld: ranglijst

Rangschikking van de 20 duurste steden ter wereld op basis van de kosten van levensonderhoud (indexwaarde).

Statistik: Ranking der 20 teuersten Städte weltweit nach Lebenshaltungskosten im Jahr 2018 (Indexwert) | Statista

Meer statistieken vindt u op Statista