Basis is saai? Geen denken aan! Gecombineerd met deze trends worden het echte blikvangers!

Er zijn een paar klassieke kledingstukken die in geen enkele garderobe mogen ontbreken. De basis is het allerbelangrijkste voor elke dag. Je kunt ze combineren zoals je wilt en met slechts een paar stukken heb je veel verschillende looks. Deze allrounders kunnen ook worden gecombineerd met de huidige trends voor 2018. Ontdek nu wat de trends zijn voor het komende seizoen.

Zodat uw mode niet uit de mode raakt…

Bij de trends van 2018 gaat er één ding boven alles: transparant! Of het nu een jurk of een topje is, dit jaar kan veel doorzichtig zijn. Je kunt een beetje dapper zijn met de bovenkant. Een mooie beha eronder en je bent klaar. Een andere trend voor 2018 is een kleine zonnebril met gekleurde glazen. Wat een paar jaar geleden helemaal uit was, is dit jaar de absolute hit. Als u op zoek bent naar iets meer, kunt u dit jaar ook de bloemrijke jurken weer tevoorschijn halen. Ga voor een stijlbreuk met een paar dikke laarzen. Ook korte broeken ondergaan dit jaar een verandering, want wat in het verleden altijd korter was, wordt nu weer langer. De wielrenbroek is terug!

Waarom heb je überhaupt basiskennis nodig?

Basics zijn allrounders die in elke garderobe thuishoren. Verschillende basics kunnen gecombineerd worden om eenvoudige looks te creëren waarmee u altijd stijlvol gekleed bent. Maar deze allrounders zijn eigenlijk bijzonder geschikt voor combinaties met de nieuwste trends: Een outfit met alleen wat op dat moment in is, maakt een look vaak onrustig en rommelig. Met basics kan uw persoonlijke favoriete trend perfect in scène worden gezet. Het is altijd belangrijk om een zeker evenwicht in de outfit te brengen: Een paar in het oog springende stukken gaan het beste samen met alleen deze basics. Een opvallende zonnebril wordt gecombineerd met een verder zeer eenvoudige outfit en een paar andere onopvallende accessoires. Of de nieuwe gebloemde jurk met eenvoudige schoenen, een eenvoudige riem en een delicate armband.

Deze basics horen in elke garderobe thuis

Een geslaagde outfit kan niet zonder basics: allereerst is er het leren jack, bij voorkeur in zwart of een eenvoudige aardetint. Het verbetert elke outfit en geeft de drager een mooi silhouet. De kleine zwarte jurk moet hier ook genoemd worden. Of het nu voor vrije tijd is met sneakers of voor naar kantoor met mooie pumps. Wat ons bij de volgende basis brengt: Kanten pumps zijn ook een absolute must-have. Je moet ook een effen witte blouse in elke garderobe hebben. Het ziet er bijzonder chic uit als het van zijde is gemaakt. Combineerbaar met alles en geschikt voor elke gelegenheid, wat wil je nog meer? Een trenchcoat, natuurlijk. Vooral in de lente/zomer van 2018 zijn de lange, lichte jassen weer super trendy. De klassieke kokerrok past er goed bij, want het is ook dit jaar weer een van onze favoriete basics. Wat veel mensen vergeten: Het kan er alleen goed uitzien aan de bovenkant als alles er ook onder past. Het juiste en eenvoudige ondergoed moet altijd in uw garderobe aanwezig zijn en is onmisbaar als u een jurk nonchalant wilt laten vallen of een topje perfect wilt laten passen.

Over het algemeen kunnen we stellen dat het een combinatie van beide is – actuele trends en tijdloze basics – die een vrouw er stijlvol uit laat zien. De sleutel is het vinden van het juiste evenwicht tussen het eenvoudige en het buitengewone.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Trends uit Parijs – Fashion Week en de Stad

Onze columniste Iva was laatst op de Fashion Week in Parijs en heeft de laatste trends voor het komende seizoen voor ons opgepikt.

Dit is wat musicalster Tina Neumann draagt in haar vrije tijd!

16 jaar oud en nu al een ster op Youtube, Musically en Instagram. We spraken met de ster over haar carrière en stylingtips.