Vol met havermout – snack to go! Muesli voor in je zak #spot in de supermarkt

Vandaag was ik in de supermarkt en bij de kassa verscheen een nieuw product, Ofervoll. Meestal besteed ik niet veel aandacht aan nieuwe producten, maar hier was het ontwerp zo schattig, lief en aantrekkelijk dat je er bijna zelf naar moet kijken! Een echte blikvanger. Natuurlijk moest ik meteen een reep kopen om te zien of hij echt zo lekker was als hij eruitzag. Energie voor het dagelijks leven en sport: u kent het verhaal. De selectie: Abrikoos/maanzaad, proteïne/walnoot of dadel/chia/ pistache. Creatief!

Vol met haver? Als het nieuw is, moet ik het hebben!

De muesli voor je broekzak. Oké? Klinkt interessant. Vooral na het sporten, of het nu gym of basketbal is, heb je energie nodig. Vaak grijp je naar de mueslireep, in de supermarkt, bij het benzinestation of in de kiosk om de hoek. Maar de meeste repen die ik ken zitten vol met suiker of conserveermiddelen. Daarom geef ik de voorkeur aan “echte” muesli en havermout als ik iets lekkers wil eten. Voeg wat lekkere noten of een paar plakjes vers fruit toe. Ik heb mijn perfecte snack voor tussen de maaltijden! U kunt hier meer lezen over Oatmeal:

Lijkt op: Power food voor pauzes tussen werk, vrienden en sport

Velen van u kennen de dagelijkse situatie van maandag tot vrijdag, er is zo veel werk maar weinig tijd. Tussendoor proberen we natuurlijk gezond te eten. We gaan naar het dichtstbijzijnde saladewinkeltje en kopen iets lekkers, en tegen de tijd dat we op kantoor terugkomen, is de pauze al bijna voorbij. Natuurlijk doen we het zonder zoetigheden, donuts of zelfs de heerlijke chocolade mochachino tijdens de lunchpauze. Waarom? We moeten fit blijven voor de rest van de dag. Projecten moeten worden afgerond, klanten wachten… phew. Niet alleen stress tijdens het werk, maar ook aan het eind van de dag, na het sporten. En dan wil mijn vriendin een hapje gaan eten en soms ga ik de stad in met de jongens…. waar is er nog tijd voor een lekker hapje?

Snack om mee te nemen in plaats van McDonald’s, Burger King & Co.

Bovendien is het zeldzaam om in de stad een goede snack te vinden om mee te nemen: Burger King, McDonald’s, kebabzaken en fastfood zijn overal te vinden. Alweer? Nee. En ik zou nog wel tien redenen kunnen noemen waardoor ik uiteindelijk altijd mijn dagelijks leven een beetje meer wil optimaliseren.

Mijn geheime tip: milkshake, bananen en lekkere toppings

In het begin van het jaar, werd ik verliefd op simpele milkshakes! Het is super makkelijk en alles is snel opgeborgen. Ik heb altijd een goede voorraad bananen en toppings (bessen, citroen, enz.), dus ik kan een gezonde shake maken direct na het sporten, bijvoorbeeld. Een banaan bevat veel mineralen en vitaminen, je zou het niet geloven. Gemengd in een milkshake, is het een absolute droom. Voeg wat ander fruit toe of een beetje citroen voor die speciale kleine kick.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Ik vind het leuk. Vol met haver is mijn snack voor de zomer

Het is handig dat de dichtstbijzijnde supermarkt hier in Berlijn, maar ook in Keulen, op elke hoek is. En intussen vind ik steeds vaker deze kleine, lekkere hapjes voor in mijn zak. Intussen ben ik er bijna aan gewend geraakt om er steeds een te kopen, want de verscheidenheid is echt fantastisch. Hafervoll heeft niet al die standaard aardbeien- of chocoladeproducten. Hier gaat het om echte creativiteit en variatie, van abrikoos en maanzaad tot zure kers en hennepzaad. Er zijn steeds nieuwe variaties van de heerlijke mueslirepen te koop. Ze vervelen dus helemaal niet, er is altijd wel iets nieuws te beleven. Wanneer heeft iets altijd iets “nieuws”, vooral als je in de supermarkt steeds dezelfde producten tegenkomt?

Een echte insider tip die steeds meer fans vindt, waaronder Joko Winterscheidt:

Hafervoll wint wedstrijd met Joko Winterscheidt

Hafervoll is nu zelfs op TV en YouTube. Met hun overwinning op de Seven Ventures Pitch, gesteund door o.a. Joko Winterscheidt.

Meer over Hafervoll vindt u hier: