Top 30 – De beste tv-commercials en video’s: Mode, Mode & Outfits

Hier hebben wij de top 30 reclamespots uit de modesector voor u geselecteerd. U kunt de commercial hier op onze website bekijken. Topmodellen zijn te zien in veel van de spots. Veel plezier met snuffelen! Wil je meer? Bekijk de beste clips voor haarreclames of beauty, make-up & styling.

Top30

H&M x Balmain

In deze commercial promoot topmodel Kendall Jenner de nieuwe Balmain en H&M collectie. Met deze coole en futuristische spot tonen de merken ons hun nieuwe ontwerpen. Een korte reis naar de toekomst, waarin de Backstreetboys ook voorkomen.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

+

H&M x Alexander Wang

In deze spot laat onder andere topmodel Joan Smalls ons de nieuwe collectie van Alexander Wang en H&M zien. Deze samenwerking was de eerste keer dat een Amerikaanse modeontwerper samen met H&M een collectie ontwierp. Een trendy collectie met een grote sportieve invloed.

+

Zalando x Topshop

In de 30-seconden spot van Zalando vertelt topmodel Cara Delevingne dat Topshop nu ook in enkele Duitse steden verkrijgbaar is. Zoals altijd overtuigt ze met haar grappige manier van doen en maakt ze de spot op haar eigen manier bijzonder.

+

Mango x Collection Herfst Winter 2015

In deze commercial laten twee van de beroemdste modellen uit de modewereld ons de nieuwe herfst- en wintercollectie #SOMETHINGINCOMMON van het beroemde modebedrijf Mango zien. Kate Moss en Cara Delevingne presenteren de nieuwe ontwerpen met coole poses.

+

Givenchy x Herfst Winter 2014

Een zeer extravagante spot die de nieuwe herfst- en wintercollectie 2014 toont. Met modellen als Kendall Jenner, worden de nieuwe ontwerpen gepresenteerd door middel van coole dansnummers.

+

PINK x Date BH-collectie

In deze spot laten Vicotria Secret modellen zoals Sara Sampaio ons kennismaken met de nieuwe #datewithpink collectie van Pink. Een mooie en elegante collectie met veel kant.

+

H&M x lente mode

In dit spotje presenteert model Miranda Kerr de voorjaarscollectie van H&M. Een collectie met veel lichte tinten.

 

+

H&M x Hoogzomer collectie

Topmodel Doutzen Kroes promoot H&M’s nieuwe hoogzomercollectie op het strand in Mexico in deze commercial. Ze presenteert de nieuwe ontwerpen met een vleugje safari.

+

H&M x Holiday

Chris Turlington, Doutzen Kroes en Liu Wen presenteren de H&M Holiday Collection 2013. Een goed gedaan spotje dat je zin geeft om Kerstmis en mode te vieren.

+

Gucci x Lente Zomer 2016 Campagne

Een zeer coole plek met zeer extravagante outfits en ontwerpen. Gucci presenteert de nieuwe lente- en zomercollectie 2016 met modellen Polina Oganicheva, Peyton Knight, Elizabeth Moore, Nicole Atieno, Mia Gruenwald, Anka Kurydina, Viola Podkopaeva, Jacob Hugo Goldhoorn, Timothy Dibble, Arnis Cievala, Anton Tofgart.

+

GUESS x Holiday 2015 Campagne

Grace Elizabeth, Jacey Elthalion en Megan Williams promoten GUESS’ vakantiecampagne 2015. Een collectie met veel rode en zwarte tinten.

+

Lacoste x Lacoste Rood

De 2009 “Lacoste Red” collectie wordt in deze spot gepresenteerd met coole effecten en ontwerpen. Model Francisco Lachowski zit er ook in.

+

Furla x Lente Zomer 2015

In de 30 seconden durende spot tonen Francisco Lachowski, Julian Feitsma en Anja Rubik ons de nieuwe tassencollectie 2015 van Furla. Een mooie en elegante collectie.

+

Calvin Klein x Ondergoed Herfst 2015

Kendall Jenner, Joan Smalls, Isabeli Fontana en Edita Vilkeviciute presenteren hier de nieuwe ondergoedcollectie voor vrouwen van Calvin Klein 2015. Heel sexy en elegant.

+

Calvin Klein x Ondergoed lente 2015

Justin Bieber promoot de 2015 ondergoed collectie voor mannen. Met vaardige poses en coole muziek, brengt hij hier mode en muziek samen.

 

+

H&M x Happy&Merry

Superster Katy Perry presenteert in deze spot de #Happy&Merry-campagne van H&M. Met haar toverstaf neemt ze ons mee op een korte reis door het H&M-vakantieseizoen.

+

H&M x Herfst 2015: Verliefd worden

Een romantische commercial van H&M voor de najaarscollectie 2015. Anna Ewers en Nicolas Ripoll laten ons als geliefden kennismaken met de mooie en elegante ontwerpen.

+

H&M x David Beckham Bodywear

Een heel grappig spotje van David Beckham en H&M, deze voor H&M’s nieuwe ondergoedcollectie. David Beckham sluit zichzelf buiten en verliest al zijn kleren op weg naar een open deur.

+

H&M x Magische Feestdagen

Een “magische” commercial met veel bekende gezichten zoals Joan Smalls, Lady Gaga en Tony Bennett. Het promoot H&M’s “Magische Feestdagen” collectie. Een plek met veel dans en zang en nieuwe modeontwerpen.

+

Armani x Ondergoed&Jeans

Hier is voetbalster Christiana Ronaldo zeer onthullend Giorgio Armani jeans en ondergoed aan het promoten. Met zijn hemd uit, gaat hij op zoek naar zijn T-shirt in zijn hotelkamer terwijl de meid hem in de gaten houdt.

+

Armani x Jeans

Actrice en model Megan Fox maakt reclame voor de jeans van Girgio Armani. Terwijl zij zich in de hotelkamer aankleedt, kijkt een hotelbediende stiekem naar haar.

+

Calzedonia x Calzedonia 2015

Actrice Julia Roberts promoot het modebedrijf Calzedonia. Ze wordt aangezien voor een werknemer in de winkel en bedient andere klanten.

+

Tommy Hilfiger x Team Hilfiger

Topmodel en Victoria Secret Angel Behati Prinsloo presenteert de sporty-cool collectie in de Tommy Hilfiger commercial “TeamHilfiger”. De nieuwe ontwerpen worden gepresenteerd op een voetbalveld.

+

Prada x Pre-Fall 2015 Reclame Campagne

Een echt extravagante en coole commercial van Prada. Maartje Verhoef, Niels Trispel en Willow Hand presenteren de najaarscollectie 2015, een collectie met veel asymmetrische patronen.

 

+

Gucci x Men’s Tailoring

Model Clément Chabernaud adverteert voor Gucci. De spot toont de kunst van goed kleden.

+

ZARA x Woman lente/zomer 2014

In deze commercial laten Amanda Murphy, Ashleigh Good, Kirstin Liljegren en Mijo Mihaljcic ons kennismaken met de lente- en zomercollectie 2014 van ZARA. Met intense blikken, coole poses en achtergronden.

+

Burberry x Herfst Winter 2014

Cara Delevingne, Suki Waterhouse en Malaika Firth showen in deze spot de herfst- en wintercollectie 2014 van Burberry. De modellen presenteren de elegante en chique ontwerpen.

+

Gucci x Bright Diamond

Een ongewone en kleurrijke spot met de “Bright Diamond” tassencollectie van Gucci. Het speelt met vele kleuren, wat ook de tassencollectie onderscheidt.
Modellen als Clément Chabernaud presenteren de tassen.

+

Gucci x Speelse Prints

Andrea Diaconu presenteert Gucci’s nieuwe “Playful Prints” collectie in deze commercial. Er zijn veel coole patronen en kleuren te zien.

+

Bekijk hier de beste clips voor haarreclames ofbeauty, make-up & styling. Meer luxe? Bekijk onze ranglijsten voor de duurste leren jassen, luxe schoenen, top jeansmerken of luxe horloges.