Sylvie Meis Interview – Lingerie Collectie: Badmode, Ondergoed & Pyjama’s

Sylvie Meis – een van de populairste TV gezichten in Duitsland. De 40-jarige is niet alleen fulltime moeder van een 12-jarige zoon, naast haar tv-optredens en castingprogramma’s lanceert ze ook haar eigen lingeriecollectie. Wij hadden de exclusieve kans om Sylvie te vragen naar haar collectie. Ze onthult de zomertrends 2019 en geeft ons positieve energie met haar charisma. De Nederlandse is niet alleen op TV met haar glimlach, ook de FIV redactie is een grote Sylvie Meis fan!

Lingerie collectie: Sylvie Meis: badmode, ondergoed & pyjama’s

Zwemkleding & Ondergoed – Women’s World Trends

FIV: Niet alleen jurylid bij Supertalent en presentatrice van Sylvie’s Lingerie Modellen – nu kun je je eigen collectie ondergoed en badmode kopen. Was het een hele nieuwe ervaring voor je om je eigen mode te verkopen en die bij andere vrouwen te zien?

Sylvie Meis: Ja, ik ben supertrots dat ik nu al meer dan een jaar op de markt ben met seizoensgebonden lingerie- en badmodecollecties. Het is een hele nieuwe uitdaging om het hele proces van toegevoegde waarde met alle fasen en uitdagingen mee te maken, en dat maakt je natuurlijk des te trotser op het resultaat. Het doel is om de vrouwen blij te maken met mijn mode en hen te kleden, dus het is altijd het mooiste voor mij om mijn mode op vrouwen te zien.

FIV: Als een stijl rolmodel voor veel vrouwen, willen onze lezers weten of badmode en ondergoed tegelijkertijd sexy en comfortabel kunnen zijn. Wat maakt uw collectie bijzonder en voor welke doelgroep is ze bedoeld?

Sylvie Meis: ABSOLUUT! Sexy en comfortabel hoeven elkaar niet uit te sluiten. Bij mijn lingerie en badmode letten we altijd op comfortabele, aaibare materialen, een perfecte pasvorm en tegelijkertijd een vrouwelijke stijl. Wij passen de producten altijd direct op onszelf en zijn zeer detailgericht en vervangen alles wat knelt of knelt. Ik vertrouw volledig op mijn eigen gevoel en welzijn.

FIV: Een paar dagen geleden was de Berlijnse modeweek. Het onderwerp feminisme werd door sommige ontwerpers aangesneden. Hoe staat u tegenover de macht van de vrouw en speelt dit thema een rol in uw collectie?

Sylvie Meis: Ik was niet op de BFW, maar wat mij wel opviel was de aanwezigheid van vrouwelijk ondernemerschap. Ik persoonlijk associeer dat, natuurlijk! Maar dat komt niet tot uiting in mijn collectie, maar in mijn bedrijven. Maar ja, mijn collectie is gemaakt door vrouwen, voor vrouwen. Er zijn momenteel geen mannen in mijn hele team, of het nu ontwerpen, sourcing of marketing is.

FIV: Ondergoed is er in alle kleuren en variaties. Hoe weet een vrouw dat het precies het juiste model is? En waar kan ik de Sylvie Meis collectie vinden, alleen online of overal?

Sylvie Meis: Vrouwen in het algemeen moeten even de tijd nemen om hun figuur te analyseren. Heb ik lange of korte benen, een vollere of smallere taille, borsten die gepushed moeten worden of juist subtiel geflatteerd? Het duurt niet lang en het helpt u bij elke mode-aankoop, niet alleen lingerie of badmode. Korte benen moeten kiezen voor een smallere tailleband van het slipje, een kort bovenlichaam moet niet kiezen voor wijde bralette topjes, dat maakt het nog korter, enz. Ja, er is lingerie in alle variaties, in alle kleuren en van vele grote merken. Ik probeer vrouwen een goed gevoel te geven met mijn merk. Een passend product (voor elk figuur wat wils), met het mooiste kant, de hoogste kwaliteit en een goede pasvorm voor een goede prijs. Je vindt mijn collectie online op www.sylvie-designs.com en in geselecteerde Karstadt winkels.

Sylvie Meis: Carrière, Relatie & Gezondheid

FIV: Je staat bekend als een vechter. Ondanks vele ups en downs heb je een ongelooflijk charisma en kan je iedereen besmetten met je stralende glimlach. Waar haal je de kracht vandaan en wat zouden je 4 tips zijn voor onze lezers om sterk en gemotiveerd te blijven.

Sylvie Meis: Hartelijk dank! Waar haal ik mijn kracht en dus mijn positieve charisma vandaan? Goede vraag…. Ik geloof in mezelf, ik laat me niet lang van de wijs brengen door tegenslagen (en dat zijn er nogal wat) en ik ga gesterkt weer aan de slag. En ik geloof rotsvast in wat ik kan en in wat ik heb mogen leren door alle ups en downs in mijn leven, en dat alles heeft mij gemaakt tot de vrouw die ik vandaag ben.

FIV: 2019 is net begonnen. Wat zijn uw persoonlijke doelen en wat moet u dit jaar dringend vaker doen?

Sylvie Meis: Mijn wens voor 2019 is dat het net zo spannend en kleurrijk blijft als 2018. Het enige wat ik nog vaker zou willen doen is reizen.

FIV: Zomer, zonneschijn, zonneschijn – wat is jouw 2019 zomer must-have, wat is de juiste bikinikleur en zijn badpakken weer in?

Sylvie Meis: Wanneer waren zwempakken ooit niet “in”? Nogmaals, kies het exemplaar dat het beste bij uw figuur, huidskleur en comfort past. De een ziet er geweldig uit in zwart, de ander kan wit goed dragen. Er zijn dames die er geweldig uitzien in koraal, maar er zijn er ook die beter af zouden zijn met het dragen van andere tinten. Je moet eerlijk zijn tegenover jezelf en de kleuren en vormen aanpassen aan je type.

FIV: Als laatste, maar daarom niet minder belangrijk, willen onze lezers graag weten wat u een jong meisje voor het leven zou geven. Carrière, relatie en gezondheid – hoe vind je een evenwicht tussen al deze belangrijke componenten?

Sylvie Meis: Vind rust en evenwicht in jezelf. Wees tevreden zoals je bent of werk aan jezelf als je dat niet bent. Gezondheid is soms moeilijk te beïnvloeden. Leef een gezond en evenwichtig leven. Voor zover ik weet, is een relatie beter als je weet wat je wilt en bereid bent om hier en daar compromissen te sluiten. Carrière is ook een zeer moeilijk te definiëren begrip. Wie bepaalt wat een carrière is? Kies een beroep dat je plezier geeft, dat niet als werk aanvoelt, ik denk dat dan de zogenaamde “carrière” vanzelf komt.