Justine Gallice: sport- en fitnessinspirator – fitnesscoach op Instagram

Justine Gallice, een echte FitGirl, deelt haar passie voor sport en krachttraining elke dag op haar sociale netwerken. Ze staat in de top 5 van meest inspirerende fitness persoonlijkheden dankzij haar community van meer dan 400.000 mensen! Samen met partner Thibault Geffray hebben ze hun eigen fitnessprogramma’s ontwikkeld die online beschikbaar zijn: Mijn Fiit Challenge. FIV Magazine is verheugd u het exclusieve interview met Justine Gallice, sportcoach en influencer, voor te stellen.

Justine Gallice: Sportcoach & Invloedrijkster

Hoi Justine! Hoe gaat het met je? U en uw echtgenoot Thibault Geffray behoren tot de beste fitnesscoaches en influencers door de meest actieve fitnesscommunity op sociale media samen te brengen. Hoe kreeg je de wens en het idee om dit avontuur te beginnen?

Justine: Hallo aan het hele team en aan de FIV lezers:-). Toen ik Thibault ontmoette, deden we dit al in ons eentje. We hadden allebei onze sociale netwerken met al prachtige gemeenschappen. Thibault is 9 jaar ouder dan ik en is al meer dan 15 jaar trainer, hij heeft zich natuurlijk een paar jaar geleden tot het internet gewend om te proberen gratis trainingen uit te zenden naar zoveel mogelijk mensen, evenals zijn methode om beter te eten terwijl hij meer eet. Ik begon rond de leeftijd van 19-20 jaar met een persoonlijke rekening die uitsluitend fitness begon te worden toen ik de discipline ontdekte. Van een kleine persoonlijke privé account, werd ik in de loop van de tijd een beïnvloeder door het delen van mijn reis, wat ik leerde en het delen van mijn advies met humor en vriendelijkheid. Toen Thibault en ik elkaar ontmoetten, wilden we natuurlijk een gezamenlijk programma opzetten naast onze sociale netwerken: myfiitchallenge

https://www.instagram.com/p/Bxfb-eWoWlI/

FIV: Hoe ziet een typische dag van een sportieve en invloedrijke coach eruit?

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Justine: Ik heb het afgelopen jaar geprobeerd regels op te stellen om mijn dagen in te delen, overwerk te voorkomen en meer te organiseren. Ik slaap met een 7:30 cyclus. Ik eet ‘s ochtends, ik organiseer op mijn telefoon mijn lijst van dingen die ik overdag moet doen tussen werk, afspraken en thuisleven + klusjes. Ik werk nu van maandag tot zaterdag en verlof mezelf op zondag om onze families te bezoeken. Ik zit van 9 tot 11 uur achter de computer en dan ga ik aan het eind van de ochtend graag thuis sporten (we hebben thuis een eigen fitnessruimte) of van 11.30 tot 13.30 uur in de sportschool. Daarna doe ik, afhankelijk van de dagtaak, gemiddeld 1 uur video-opname, 5 uur montage en 1 uur voor toekomstige projecten in de middag. In feite heb ik meer “typische weken” dan typische dagen. Ik train 3 tot 4 keer per week of zelfs maximaal 5 en niet noodzakelijk elke keer een uur.

https://www.instagram.com/p/BzP83RzoKRX/

Verfijnde recepten voor atleten

FIV: Op je Youtube kanaal bied je ook gezonde en gourmet recepten aan. Welke verkies je voor een intense sportdag en waarom?

Justine: Ik heb onlangs 4 recepten voor een sportieve en gezonde dag op mijn YouTube-kanaal gepubliceerd. Deze video bevat 1 ontbijt, een lunch en snack en een diner. In deze video deel ik 4 recepten van waanzin waar ik dol op ben! Ze zijn ideaal omdat ze evenwichtig zijn in macro- en supervet. Mijn favoriete recept buiten mijn keten is nog steeds de pindakaaskip uit het receptenboek van mijn partner. Dit is de beste van de beste.

Ninja Warrior: Voorbereidingen, ervaringen en advies – Justine Gallice

FIV: Jij en je partner hebben allebei deelgenomen aan de Ninja Warrior Show. Hoe heb je je erop voorbereid? Heb je enig advies voor degenen die net als jij aan grote sportieve uitdagingen willen deelnemen?

Justine: Ik geef toe dat ik niet specifiek voor Ninja Warrior kon trainen, dat zou meer dan een jaar van echt specifiek bovenlichaamswerk en kliminspanningen hebben gevergd. Behalve dat ik een paar maanden voor de tour gecastreerd ben.
Ik was daar voor de echte sportieve prestatie. Thibault was niet bedoeld voor de casting. Door me te vergezellen naar Parijs tijdens de auditie, vond hij zichzelf uiteindelijk aan boord met mij. Hij was sterker en veelzijdiger omdat hij sinds zijn jeugd veel disciplines buiten de krachttraining had beoefend. Hij viel af om lichter te zijn op de hindernissen en het werkte, hij liep op het einde. Hij redde de eer van het echtpaar haha.

FIV: Als atleet en influencer heb je vaak de kans om met sportbedrijven samen te werken. Wat is voor jou belangrijk als je met een merk wil samenwerken?

Justine: Ik heb nu het geluk dat ik mijn partnerschappen kan kiezen, wat niet het geval was toen ik begon. Ik let nu goed op dubieuze en laag-kwalitatieve drop-chipping sites waar ik nooit meer mee wil werken. Ik kies alleen productplaatsingen die fitness-gerelateerd zijn of direct verband houden met wat ik dagelijks doe. Ik haat wondermiddeltjes en elektrische stimulatie die niet werkt. Vergoeding is ook belangrijk, maar niet de belangrijkste factor als de producten niet overeenstemmen met mijn betoog of waarden. Ik hou van merken waarvan ik weet dat ik hun producten ook echt zelf zal dragen of consumeren, dat is natuurlijker en eerlijker.

https://www.instagram.com/p/B0OntbOIxNc/

Advies & Oefeningen voor een Platte Maag – Justine Gallice

FIV: Een van de zorgen van veel jonge vrouwen vandaag is om een platte buik te hebben. Welke oefeningen of adviezen geeft u om de buik plat te houden?

Justine. Al moet je weten dat we niet de hele dag een platte buik hebben, dames. In de hormonale fase, als je niet genoeg drinkt en na de maaltijd, zal je maag opzwellen en dat is normaal. Persoonlijk heb ik niet de hele dag en de hele week een platte buik. Als we dit al weten, bevrijden we onszelf van schuldgevoelens en relativeren we ze. Om de buik af te vlakken, moet men eerst buikvet verliezen en zich zo over het hele lichaam verfijnen. Denk er niet aan om je vet te laten verdwijnen door aan buikspieren te doen. Als tijdsbesparing raad ik aan om veel hiit-sessies (intense cardiovasculaire vetverbranding) te doen, dat zijn korte sessies van 15 tot 30 minuten die 3 tot 5 keer per week gedaan kunnen worden. Je kunt ook gaan hardlopen. Krachttraining zal je ook helpen door je metabolisme te verhogen (het aantal calorieën dat je van nature per dag verbrandt zonder iets te doen), waardoor je nog meer kunt verbranden zonder een groot voedseltekort te krijgen.

Dieet is essentieel, eet vezels, drink veel water om het vasthouden van water en het effect van een opgezette maag te voorkomen. Zorg voor een gezonde levensstijl, zoals voldoende slaap. Vaak wordt gedacht dat dit geen effect heeft. Ik heb mettertijd geleerd dat dit het verschil maakt.

https://www.youtube.com/watch?v=uqnvH5nPdqo

Wat is belangrijk bij het starten van een sportprogramma?

FIV: Wat is belangrijk bij het opstarten van een sportprogramma?

Justine: Voor mij is het belangrijkste dat je echt iets wilt veranderen. Doe een echt gewetenspakket met jezelf en denk niet dat inschrijven in de sportschool het werk wel voor je zal doen. Veel mensen willen resultaten, maar willen niets veranderen. Ten tweede willen we geen ultrasnelle resultaten zonder inspanning. In enkele weken tijd hebben we natuurlijk al resultaat geboekt, wat betreft de energie, de vitaliteit en ook de kwaliteit van onze huid die we in ons lichaam voelen. De fysieke resultaten zijn afhankelijk van uw startpunt, uw regelmaat en uw dieet. Dat brengt me bij punt 3: u zult moeten leren uw dagelijks leven rond deze levensstijl te organiseren. Plan ten minste 3 sessies per week (en probeer niet om 7/7 te doen over 2/3 weken). Je moet je richten op de lange termijn en ervan genieten, want dat is de echte openbaring: genieten van de sport waar je van houdt en goede dingen eten die goed voor je zijn.

https://www.instagram.com/p/Bxky9dqIiVM/

Wat niet te doen in de sportschool

FIV: Wat zijn de grootste fouten die mensen maken in de sportschool?

Justine: De grootste fout is vergelijken. We vergelijken vaak ons niveau 1 met het niveau 10 van iemand anders. We vergelijken zijn gewichten, de snelheid van zijn ontwikkeling, het aantal trainingen, de maaltijden. Iedereen is anders, startpunt verschillend, genetica, leeftijd, atletische of niet-atletische achtergrond, ziekte, planning, werk, enz. Probeer niet te accumuleren, te veel is de vijand van goed en goed herstel. Ik zie veel mensen met trots krachttraining, hallo, groepslessen opeenstapelen, alleen is het noch productief, noch intensief. Liever een week met een realistische en duurzame organisatie over een jaar dan een paar weken. Raak niet ontmoedigd als je binnen 10 dagen geen resultaten hebt. Raak niet ontmoedigd als je buurman sneller vordert dan jij. Eet een gezonde en evenwichtige voeding, en denk vooral niet dat lichaamsbeweging alles is. Het is een geheel dat alles laat werken. Zoek hulp als u verdwaalt, sport of voedsel traint, vooral als u een beginner bent: -)

https://www.instagram.com/p/BzbMo2WIjR2/