Ishtar Isik: Een invloedrijke persoon die zelfs Justin Bieber leuk vindt

Ischtar Isik: De 22-jarige is een Duitse beauty en lifestyle vlogger en een van de meest succesvolle influencers in Duitsland. In haar jeugd had Ischtar het niet gemakkelijk en had ze met veel problemen te kampen. Maar haar passie voor mode en haar carrière als influencer brachten haar levenslust terug en haar vriend Tommy maakt haar geluk perfect.

De YouTuber Ishtar Sara Isik is geboren op 11.01.1996 om 0:05 uur. Ze heeft een oudere halfbroer, een oudere zus en een broer die twee jaar jonger is. De christin is samen met haar broers en zussen en haar ouders, die uit Irak komen, in Duitsland opgegroeid en woont nu in Berlijn.

Pesten leidt naar YouTube

Nadat Ischtar de lagere school had verlaten en naar een gymnasium was gegaan, begon zij haar klasgenoten als mooier en beter te zien. Er was geen spoor meer van haar zelfvertrouwen. Zij trok zich meer en meer terug en had slechts een paar vrienden op wie zij kon rekenen, maar zij praatte nooit graag over haar problemen.

Tijdens deze moeilijke tijd ontdekte ze YouTube. Ze keek graag video’s en dankzij de aanmoediging en motivatie van een vriend opende ze haar YouTube-kanaal op 11.01.2011, wat haar leven meteen ten goede veranderde.

YouTube

De 22-jarige maakt vooral video’s over mode, schoonheid en lifestyle op haar hoofdkanaal “Ischtar Isik”, dat inmiddels meer dan 1,1 miljoen abonnees heeft. Ze deelt al haar geheime tips en trucs maar maakt ook veel video’s zoals tag video’s, challenges of routine video’s. FMA’s en vlogs zijn vooral te vinden op haar tweede kanaal IshtarsLife met 371 duizend abonnees.

Instagram

Net als op YouTube schittert de jonge influencer ook op haar Instagram-account met 1,1 miljoen abonnees. Ze laat haar fans delen in haar dagelijkse leven, straalt joie de vivre uit en dient als rolmodel voor veel meisjes. Ischtar doet niet alsof en is gewoon zichzelf.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

https://www.instagram.com/p/Bn03iaIFJyT/?hl=de&taken-by=ischtarisik

Snapchat

De influencer is op Snapchat te vinden als “ischtarsaraisik”. Ze gebruikt de instant messenger om haar fans elk uur of zelfs elke minuut op de hoogte te houden. Wat is ze aan het doen ? Wat eet ze ? Wat staat er in haar agenda voor volgende week? Dit en nog veel meer is wat Ishtar deelt met haar fans via Snapchat Story.

Twitter

Op Twitter volgen 451 duizend fans de mooie brunette. En de jonge influencer kan met trots zeggen dat Justin Bieber een van haar volgers is op Twitter!

Maagd op haar 21ste ! Hoe reageert vriendje Tommy ?

De YouTuber gaf aan het begin van haar carrière al toe dat ze gelooft in de grote liefde en het liefst de tijd neemt met de liefde. Vorig jaar publiceerde ze de video “21 en nog maagd? Ze geeft haar eerlijke mening over het onderwerp en reageert op vragen van kijkers. Het is niets om je voor te schamen, benadrukt Ischtar.

Meer dan een jaar geleden, kondigde Ishtar haar relatie met Tommy aan. Ze vertelde hem pas over haar maagdelijkheid toen ze besefte dat hij echt serieus was over haar. Dit was geen enkel probleem voor haar vriend, hij had er alle begrip voor.

De Influencer Outed Herself

Hier kunt u ook de eerder gethematiseerde video met meer dan 1 miljoen views bekijken.

Ishtar op wolk negen

Haar fans merken meteen hoe gelukkig Influencer Ishtar is in haar eerste relatie als ze video’s zien van haar en haar vriend Tommy samen.

Studeren of YouTube?

Nadat ze de middelbare school had afgerond, concentreerde Ischtar zich volledig op haar carrière als influencer. Ze was zo succesvol dat ze van haar hobby haar beroep kon maken. Maar nu wil zij een beroepsopleiding beginnen en besloot zij te gaan studeren, die in het wintersemester van dit jaar van start zal gaan. De 22-jarige besloot om Fashion Management te gaan studeren aan de HAM. Ischtar zou haar huidige beroep zo goed mogelijk willen voortzetten naast haar studie.

Een beïnvloeder zoals Ishtar

Heb je de smaak te pakken en wil je meer influencers zoals Ishtar ontmoeten? Kijk dan eens op het Instagram of YouTube account van Tara aka“TamTamBeauty“. De mooie brunette geeft je tips en trucs voor de perfecte look en praat openlijk over intieme onderwerpen.