Fashion Week New York: hoogtepunten & video’s

De internationale modemarathon begint in New York. Twee keer per jaar heeft heel New York modeshowkoorts en kan iedereen zich laten inspireren door verschillende stijlen. Internationale ontwerpers en labels bieden een grote verscheidenheid aan collecties. Zelfs als je niet tussen de sterren op de eerste rijen zat, laat ons redactieteam je de ontwerpers en trends van Fashion Week New York 2019 zien.

Ralph Lauren: Fashion Week Show in New York

Herfst- en wintercollectie – heren- en damesmode van de hoogste klasse. Ralph Lauren presenteert de nieuwste wintertrends in een barok kasteel. Aardetinten als kleurencombinaties. Gouden accessoires en leren of bontaccenten maken de stijl voor de winter af.

Victoria Beckham: New York Fashion Show

Victoria Beckham presenteert haar chique en eenvoudige outfits tijdens de New York Fashion Week. Strakke looks in beige en pasteltinten, te combineren met grote zonnebrillen versterken haar outfits.

Philipp Plein: robotshow in New York met modellen van Victoria Secret

Fall Winter 2018/2019 – De show van Philipp Plein begon met een rapconcert, een lichtshow. De modellen werden vergezeld door robots. Neem een kijkje en geniet van de exclusieve show van zijn collectie!

Dolce & Gabbana

Fall Winter 2018 / 2019 – Dolce & Gabbana presenteerden de collectie van dit jaar met vliegende tassen. Een onvergetelijk hoogtepunt van de Fashion Week. Extravagante ontwerpen, patronen en afbeeldingen op de kledingstukken. De accessoires zijn zoals altijd aanwezig en laten de vrouw schitteren.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV