Zoek en boek goedkope vluchten: Vergelijk vluchtportalen, de ranglijst!

Vandaag nemen we een kijkje naar vlucht boeking portalen voor u! Vorige maand schreven we over een van de nieuwe goedkope vluchten. Vandaag kijken we naar de concurrentie. Wie heeft goede prijzen, goede connecties en goede aanbieders in zijn portefeuille? Hier is onze check voor uw volgende reis! U wilt vliegen op vakantie of bent uw volgende citytrip aan het plannen? Bij het zoeken naar de beste vlucht portals, struikel je over honderden verschillende aanbiedingen op Google & Co. Ook ons redactieteam. Toen we vandaag terugkwamen van onze redactievergadering en eraan dachten onze vluchten naar Berlijn te boeken, moesten we de gebruikelijke zoektocht naar een vluchtportaal doen. Natuurlijk controleren wij ook de goedkoopste vluchten en de beste aanbiedingen op het internet. Vandaag wilden wij voor onszelf een kleine lijst samenstellen van de beste portalen. Ook voor jou!

Goedkope vluchten: Wat is belangrijk bij het zoeken naar een vluchtportaal?

De belangrijkste reden om een van de zoekmachines te gebruiken is vrij duidelijk: de goedkoopste prijs vinden voor uw eigen vlucht. Verschillende luchtvaartmaatschappijen concurreren op de markt. Duitsland is een grotere reisbestemming dan welke andere ook, en elk jaar worden er miljarden in de sector uitgegeven. Of het nu voor een vakantie is of voor uw eigen zakenreis. Zelfs voor frequent flyers is de prijs bijzonder! Vluchtzoekopdrachten moeten u helpen snel en gemakkelijk de laagste prijs voor uw gewenste vlucht te vinden. Flexibel en altijd beschikbaar. Daarom is het belangrijk dat zelfs het zoekmasker in een vluchtportaal gemakkelijk werkt. Natuurlijk niet alleen op de klassieke notebook, maar ook op mobiele telefoons, tablets en iPhones. Omdat je vaak genoeg spontaan vluchten moet checken.

Veel luchtvaartmaatschappijen, beste prijs: vlucht aanbieders in vergelijking. Naast de vormgeving en het eenvoudige zoekmasker speelt natuurlijk ook de selectie van verschillende vluchtaanbieders een grote rol voor het portaal. Hoe groter het aanbod van beschikbare vluchtaanbieders, hoe groter de kans dat u een goedkope vlucht voor uzelf vindt. Het gaat hierbij niet alleen om snelle binnenlandse vluchten, maar ook om langeafstandsvluchten naar Europa en de rest van de wereld. Deze portalen bieden een grote keuze aan aanbieders en mogelijkheden om over de hele wereld te vliegen. Veel plezier en als je aanvullingen hebt, schrijf ons gerust een mailtje! Onze aanbeveling voor goedkope vluchten in zoekportalen:

Zoek goedkope vluchten op Flug.de

Nationaal of internationaal. Op Flug.de is er altijd een goed alternatief voor elk type vlucht. Naast de dure aanbieders zijn er ook supergoedkope aanbieders zoals Ryanair. U kunt alle aanbiedingen en vluchten vinden op Flug.de.

flug.de-billig-flug-guenstige-fluege-flug-anbieter-billig-fliegen-berlin-mailand-koeln-muenchen-hamburg

De evergreen onder de goedkope vlucht portalen Flüge.de

Flüge.de, het populaire vlucht portaal met reclame gezicht Reiner Calmund. Het portaal biedt alle diensten, plus boekingen voor hotels, pakketreizen en meer. U vindt hier dus meer dan alleen goedkope vluchtaanbiedingen!

fluege.de-billig-flug-guenstige-fluege-flug-anbieter-billig-fliegen-berlin-mailand-koeln-muenchen-hamburg

Goedkope vluchten en alternatieven bij Fly.co.uk

Fly.de is nieuw en echt mooi gepresenteerd. Met een testbeoordeling van “goed” is het portaal in de strijd om vluchten en vliegklanten. U kunt ons ervaringsverslag hier vinden.

fly.de-billig-flug-guenstige-fluege-flug-anbieter-billig-fliegen-berlin-mailand-koeln-muenchen-hamburg

Billigfluege.de staat voor zijn naam

Het portaal staat voor zijn naam. Op Billigfluege.de vindt u, net als bij de anderen, een schoon en eenvoudig overzicht, ook onderweg met uw mobiele telefoon. Alle luchtvaartmaatschappijen zijn vermeld!

billigfluege.de-billig-flug-guenstige-fluege-flug-anbieter-billig-fliegen-berlin-mailand-koeln-muenchen-hamburg

Flug24 biedt goedkope vluchten in binnen- en buitenland

Zoals vele portalen biedt Flug24 alle diensten rond reizen, hotel- en vluchtboekingen.

flug24.de-flug-24--billig-flug-guenstige-fluege-flug-anbieter-billig-fliegen-berlin-mailand-koeln-muenchen-hamburg

 

L’tur is Europa’s nummer 1 voor last minute aanbiedingen

Wie kent l’tur niet? l’tur is Europa’s nummer 1 voor last minute aanbiedingen en daarom ook in onze ranglijst van vluchtaanbieders!

l'tur-l-tur--billig-flug-guenstige-fluege-flug-anbieter-billig-fliegen-berlin-mailand-koeln-muenchen-hamburg

Billigflug heeft ook altijd leuke aanbiedingen en uitstapjes

Goedkope vlucht. Ok. Hier stoppen we nu met portalen die de naam “Billig” in hun naam hebben. Daarom onze laatste aanbeveling voor portals: Billigflug.de

billigflug.de-billig-flug-guenstige-fluege-flug-anbieter-billig-fliegen-berlin-mailand-koeln-muenchen-hamburg

TUI is een van de absolute klassiekers op reisgebied

Last but not least, een klassieker op de Duitse reismarkt, Tui. Met droomvakanties, pakketreizen en vluchten biedt Tui alles voor het vakantiehart van de vakantieganger!

tui-billig-flug-guenstige-fluege-flug-anbieter-billig-fliegen-berlin-mailand-koeln-muenchen-hamburg