NA-KD Haul !!! Zomerspecial

Hallo mijn schatjes! Het zomergevoel is eindelijk gearriveerd en ik ben momenteel mijn garderobe aan het uitrusten met nieuwe geweldige stukken voor de warme temperaturen! Een van mijn favoriete online winkels op dit moment is NA-KD. Omdat ze eindeloos veel mooie zomerstukken hebben en ik het niet kon laten, heb ik daar besteld en laat ik jullie vandaag mijn haul zien en mijn nieuwe it-pieces aan jullie voorstellen!

Jurken – mijn favoriete zomerstukken

Wat is er mooier dan op een warme zomerdag in een luchtige jurk de deur uit te lopen? Wat ik het leukst aan ze vind? Ze zijn gewoon ongecompliceerd. Je hoeft niet al te veel na te denken over je outfit, want de jurk spreekt gewoon voor zichzelf. Plus, het ziet er super mooi uit en het houdt je niet te warm. Tijdens het online shoppen vond ik twee supermooie nieuwe zomerjurkjes die zeker tot mijn favorieten van dit jaar behoren.

Strandjurk – Luchtig en gezellig

Ik heb deze jurk besteld voor mijn vakantie dit jaar. Het is supercomfortabel, superluchtig en je kunt het gewoon over je bikini aantrekken en naar het strand gaan. Ik kijk er echt naar uit om het op vakantie te dragen, want het ziet er zo mooi uit. Ik heb het ook voor u gecombineerd voor alledaags gebruik. Trouwens, als je enkele insider tips nodig hebt voor je vakantie op het droomeiland Tenerife, bekijk dan mijn blog over het eiland.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Carrie Bradshaw stijl – Elegant maar geschikt voor dagelijks gebruik

Ik moest meteen aan mijn absolute stijlicoon Carrie Bradshaw denken toen ik deze jurk zag. Elegant, eenvoudig maar toch geschikt om dagelijks te dragen. Gecombineerd met eenvoudige naaldhakken creëer je een supersnelle, chique outfit voor de zomer. De uitgesneden rug maakt het een echte blikvanger en het is ook luchtig genoeg voor de bijzonder warme temperaturen.

Denim jassen – Zomer Trend 2017

In de loop der jaren hebben we gezien dat spijkerjasjes nooit echt uit de mode raken. Dit jaar lijkt de trend echter bijzonder extreem te zijn. Oversized denim jackets met prints, patches of borduursels zijn bijzonder populair. Je kunt ze combineren met de meeste zomerse outfits. Ik werd verliefd op een spijkerjack met de print ‘The Future Equals Female’ in de online shop van NA-KD en combineerde het met een witte wikkeltop en zwarte jeans. Perfect voor de huidige temperaturen en super simpel.

elke minuut van de dag ben ik verslaafd aan wat je me geeft #ootd #d

Een bericht gedeeld door iva (@ivaxbrd) op

Tuniek Blouses – Bohoo Stijl voor Zomer Chic

Naar mijn mening zijn tunieken geweldig voor de zomer, maar meer voor het strand. Tuniekblouses kunnen echter worden gecombineerd met rokken, shorts en broeken en zijn niet alleen zeer comfortabel, maar zien er ook geweldig uit. Ik koos voor een tuniekblouse zonder schouders. Het is super luchtig, maar heeft ook lange mouwen, wat het een geweldige combinatie maakt voor de lente.

Hallo zomer ☀ #ootd

Een bericht gedeeld door iva (@ivaxbrd) op

Ik hoop dat jullie genoten hebben van mijn kleine haul over mijn favoriete online shop NA-KD.com. Bestellen is daar ook super makkelijk. Mijn pakket kwam na 2 dagen aan en met de gratis retourzending hoef je je verder nergens zorgen over te maken. Natuurlijk kunt u alle getoonde outfits ook online vinden! Als je vragen, opmerkingen of suggesties voor me hebt, schrijf ze dan gerust in de comments! Ik kijk uit naar de volgende keer en wens jullie een fijne week!

Je Iva ❤