Moeder en lifestyle-influencer uit Londen: Elena Sandor – Exclusief interview

Elena Sandor is een ongelooflijke moeder en lifestyle influencer uit Londen. Haar uitzonderlijke modestijl stelt haar in staat om de grootste evenementen in Londen bij te wonen, met bekende merken te werken en tegelijkertijd voor haar lieve kleine meisje Emma-Chloe te zorgen. Elena’s doel is om moderne vrouwen en drukke moeders te inspireren en te motiveren met haar persoonlijke stijl. Het FIV team heeft een exclusief interview met Elena Sandor voor u voorbereid. Lifestyle, reizen, eten en schoonheid zijn de belangrijkste onderwerpen van dit speciale artikel.

Lifestyle Influencer – Eat.Wear.Travel

Hallo Elena, hoe gaat het met je? Je bent een geweldige moeder en beïnvloeder. Wanneer ben je begonnen met bloggen en wat waren je beweegredenen om ermee te beginnen?

Elena. Dank je voor je vriendelijke woorden. Ik begon deze reis ongeveer 12 jaar geleden met een kookblog toen ik in Roemenië woonde. Het begon als een hobby, omdat blogs toen nog vrij nieuw waren. Ik had nooit gedacht dat het ooit mijn hoofdactiviteit en levensstijl zou worden. Ik was nogal slecht in koken en begon mijn reis in de keuken te documenteren, waarbij ik verschillende recepten en kooktechnieken uitprobeerde. De website kwam van de grond en kreeg veel verkeer. Ik was nog student, maar ik kookte en postte bijna elke dag, wat volgens mij een recept is voor succes in deze sector.

Na ongeveer 4 jaar verhuisde ik naar Londen en in twee jaar veranderde ik mijn website, begon te schrijven over lifestyle, beauty, reisde met eten. Ik werkte in beleggingen maar vond het niet echt leuk, dus besloot ik 4 jaar geleden om fulltime blogger/influencer te worden. In het begin was het vrij moeilijk om de kost te verdienen, maar met veel werk, toewijding en passie kan ik zeggen dat het nu veel beter gaat en dat ik op de goede weg ben. De influencer wereld is nog nieuw, we kunnen niet zeggen wanneer dingen zullen veranderen op social media, dus we moeten ons altijd aanpassen aan veranderingen, maar als je gepassioneerd bent over waar je blog over gaat, kan influencer geen bedrijf zijn, het kan een levensstijl zijn die je deelt met de wereld.

https://www.instagram.com/p/BztPAAgJP2w/

FIV: U bent vrij bekend in de UK. Hoe zou je je stijl omschrijven voor mensen die je nog niet kennen?

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Elena: Ik ben op dit moment volledig op reizen gericht. Het is mijn favoriete bezigheid omdat het mijn passie voor eten, mode en het ontdekken van nieuwe plaatsen over de hele wereld combineert. Ik werk ook samen met veel beautymerken, omdat ik heb ontdekt dat voor jezelf zorgen verplicht is, ongeacht je leeftijd, en ik deel graag nieuwe tips, producten die werken, op mijn feed.
Ik ben ook een moeder, en hoewel mijn site niet gericht is op ouderschap, plaats ik van tijd tot tijd wel verschillende aspecten van het moederschap.

Op mijn site vind je een mix van alles, prachtig samengesteld en gestileerd, opgedragen aan gedreven vrouwen (en mannen) die gepassioneerd zijn om op hun best te leven.

FIV: Welke kernboodschap hoop je dat je volgers uit je posts halen?

Elena: Ik zou graag willen weten dat de mensen die mij volgen de wereld door mijn ogen zien en dat ik met elke post hun leven een beetje beter maak. Het gaat mij allemaal om positiviteit, het ontdekken van nieuwe plaatsen, nieuwe producten die ik zelf heb ervaren en waar ik niet enthousiast genoeg over kan zijn. Ik verkoop geen levensstijl, ik leef er een.

https://www.instagram.com/p/ByTMiYYpIXJ/

Moeder & Invloedrijker – Typische Dag

FIV: Elena, je lijkt het druk te hebben tussen je blog, je reizen, je mode-evenementen en je rol als moeder. Hoe ziet een typische dag in jouw week eruit?

Elena: Mijn weken zijn nooit hetzelfde, om eerlijk te zijn. Ik heb een briljante kinderoppas die helpt met Emma als ik naar Londen of het buitenland moet reizen. Mijn man steunt me ook en het is echt belangrijk om een partner te hebben die je vertrouwt en je de ruimte geeft die je nodig hebt.
Ik ga heel laat naar bed omdat ik beter werk als het stil is in huis. Dan vind je me in mijn kantoor om te bewerken, e-mails te beantwoorden en fotoshoots te plannen.
Ik wijd mijn ochtenden aan Emma die bijna 3 is en echt behoeftig (hehe). Dan is het tijd om schoon te maken, wat veel van mijn tijd in beslag neemt (een beetje ocd hier), koken voor het gezin, wat een van mijn favoriete momenten is omdat het me ontspant. Als ik in Londen moet zijn, heb ik de neiging om restaurantbeoordelingen, vergaderingen, schoonheidsbehandelingen en evenementen allemaal op één dag te combineren, maar ik geniet ervan om het druk te hebben. Ik verveel me zo snel dat een kantoorbaan van 9 tot 5 me depressief zou maken. Maar ik moet rusten en het rustig aan doen, maar ik heb nu gewoon geen tijd voor een vakantie. We nemen een maand vrij in juli om te reizen, maar ik zal nog steeds werken. Ik geniet ervan, zie je dat niet?)

https://www.instagram.com/p/BzYYA12Jj4Y/

FIV: Je bent een geweldige moeder en je lieve dochter Emma-Chloe heeft al een Instagram-account. Hoe kwam je op het idee om een Instagram-account voor je dochter te maken? Denk je dat ze jouw pad zal volgen?

Elena: Ik heb een Instagram-pagina voor Emma aangemaakt, omdat ik onze accounts op een of andere manier wilde scheiden. Ik heb veel foto’s met Emma die ik op haar account zet. Ik post er nog wel een paar met haar op de mijne; maar omdat ik nogal wat gesponsorde posts heb, kan ik dat niet zo vaak doen en kunnen de foto’s verloren gaan. Het zal een mooi album zijn voor haar om van te genieten als ze opgroeit en uiteindelijk haar rekening overneemt. En “mijn zaken”;)

https://www.instagram.com/p/BtGJqDYgmTU/

 

Schoonheidstips voor een natuurlijke zomermake-up

FIV: Je bent gewend om met schoonheidsmerken samen te werken en waardevolle tips op je blog te delen. Heb je advies voor mensen die deze zomer een natuurlijke make-over willen? Welke producten raadt u aan?

Elena: Ik ben dol op zomerse looks, vooral als je op warme bestemmingen woont of reist en niets op je gezicht lijkt te blijven zitten. Ik denk dat een goede routine voor een perfecte zomermake-up begint met de voorbereiding van je huid. Een heldere, lichte teint is soms al genoeg. Regelmatig scrubben, vochtinbrengende maskers en een goed serum zouden wonderen doen. Vergeet uw vochtinbrengende crème ‘s nachts niet en een goede SPF overdag. Altijd religieus reinigen. Ik ben dol op Alpha H, La Mer en Alumier MD voor geweldige huidverzorging.

Voor make-up zou ik een langhoudende BB crème gebruiken, zoals Guerlain BB Beauty Booster. Een bronzing poeder van Tom Ford, een beetje lipgloss van La Mer of een matte maar vochtinbrengende lipgloss van Revlon, een laagje mascara en u bent klaar om van de zon te genieten.

https://www.instagram.com/p/Bj-cuXjl9D7/

Reizen – 5 tips om in stijl te reizen in de zomer

FIV: Kunt u ons, als modeliefhebber, uw 5 tips geven om deze zomer in stijl te reizen?

Elena: Ik hou van de theejurk en de button-down jurk trends in een mum van tijd. Een eenvoudige, vloeiende jurk zal u bij elke gelegenheid deze zomer redden.
Korte broeken en rompertjes zijn weer helemaal in en vormen het perfecte compromis tussen comfort en stijl. Ik zou een tropische print kiezen voor de shorts voor die vakantie vibe.
Rotan tassen zijn nog steeds in, en nu zijn er zoveel mogelijkheden om uit te kiezen, want alle grote winkelketens en ontwerpers maken ze in alle kleuren en vormen. Ik denk dat ik er meer dan 10 heb gekocht deze zomer, allemaal betaalbaar. Ze kunnen een eenvoudige outfit in een oogwenk opwaarderen.
Hoeden zijn gewoon mijn favoriete zomervakantie accessoire. Hoewel het voor mij moeilijk is om een klein hoedje te vinden zonder in de kinderafdeling te shoppen, kunnen ze echt alles opfleuren wat je op vakantie draagt.
Ik ben erg fanatiek in het stapelen van ringen en veel armbanden terwijl ze de zomer schreeuwen! Hou van Pandora (in de uitverkoop) voor goede kwaliteit en betaalbare ringen. Les Georgettes heeft de mooiste aanpasbare armbanden die je kunt vinden en ze krijgen altijd zoveel aandacht als ik ze draag.

https://www.instagram.com/p/Bm-krKnB456/

Eet & Lifestyle – Top 3 beste restaurants in Londen

FIV: Een deel van je blog gaat over eten. Kunt u ons uw top 3 favoriete restaurants in Londen vertellen waar we mooie en uitstekende lifestyle foto’s kunnen maken?

Elena: Er zijn zoveel mooie restaurants in Londen, maar mijn favoriet wat betreft locatie, inrichting, natuurlijk licht en eten is Sushi Samba in Covent Garden. Verwacht luxueuze vegetatie, fluwelen zitjes, de beste Aziatische gerechten, en dat alles met uitzicht op het drukke maar charmante Covent Garden plein.

Sketch is een andere favoriet voor hun afternoon tea, geserveerd in de roze kamer. Zo mooi, meisjesachtig en een must als je in Londen bent. Hun cocktails zijn ook fantastisch!

The Ivy Garden in Chelsea is een andere favoriet voor het eten, de locatie en het prachtige groen.

https://www.instagram.com/p/Bp2cNUtAUtt/