Harald Glööckler modeshow “De gedanste schoenen” – Pompöös op de Berlijnse modeweek

100% Op de dag voor de eerste shows presenteerde Glööckler zijn exclusieve modevoorstelling van het sprookje “De Dansende Schoentjes” live in Hotel de Rome in Berlijn. “Opgeblazen” als altijd, voor rode lopers en gala’s. Naast grote modellen (onder andere van nieuwkomersbureau CM Models) werd de nieuwe collectie ook gepresenteerd door vele tv-beroemdheden, zoals Giulia Siegel (41) en Dagmar Frederic (71).

Pompöös

Backstage - Harald Glööckler Berlin (Pompöös) Models

Harald Glööckler presenteert POMPÖÖS met TV-beroemdheden

Wij zijn al de hele dag onderweg en hebben de eerste planning in Berlijn met succes afgerond. Nu zijn we er eindelijk. De zon schijnt al vijf dagen in Berlijn, ongeveer 30°C in de schaduw, maar toch komen veel van de genodigden in lange avondjurken, de heren dragen mooie pakken, sommige met veel strass-steentjes. Daartussen, een of andere travestiet. De eerste bezoekers en beroemdheden verzamelen zich voor Hotel de Rome. Terwijl de voorbereidingen voor de modeshow al aan de gang zijn in de balzaal. De eerste bloggers en fashion victims arriveren voor het hotel. Dan komen de eerste zwarte limousines aanrijden en meteen begint de eerste kleine vlaag flitslichten. Harald Glööckler toont exclusiviteit direct aan het begin van de show.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Nog maar een paar minuten! De koelte in het hotel laat niet op zich wachten, het gaat beginnen, Glööckler’s exclusieve modevoorstelling van het sprookje “De Gedanste Schoentjes”.

Waar is de camera? Modellen en beroemdheden in Berlijn – Het draait allemaal om mode

Harald Glööckler staat er natuurlijk om bekend dat hij zich niet noodzakelijkerwijs alleen op standaard concentreert. Daarom lopen niet alleen topmodellen in zijn show, maar ook talrijke beroemdheden. Naast Barbara Engel (vroegere naam Barbara Herzsprung) ook Giulia Siegel, die als dochter en DJ al lange tijd in de media aanwezig is. Ook zij, in een lange avondjapon, speels van het eerste moment tot de uitgang. Ze houdt van het podium, een absolute topper voor de fotografen! Onder het publiek bevonden zich ook enkele grotere namen uit de media- en tv-industrie, zoals tv-jurylid Rolf Scheider (60) of Anouschka Renzi (51) met haar dochter Chiara Moon Horst (18). Naast diverse exclusieve gasten zullen ook veel inkopers van de grote ketens aanwezig zijn om het modehoogtepunt live mee te maken aan het begin van de Berlin Fashion Week 2016.

De sterontwerper is niet alleen door zijn modelabel “POMPÖÖS” een van de meest flitsende figuren in de mode-industrie geworden. Vandaag is de mode tsaar, die ook bekend is van diverse TV en media formats.

Harald Glööckler – modeontwerper, ondernemer en echtgenoot

Harald Glööckler (bürglerlich Glöckler) is een Duits modeontwerper en mode-ondernemer. Als een van de meest oogverblindende persoonlijkheden in de mode-industrie laat Harald Glööckler zien hoe vrouwen zich ‘pomös’ kunnen kleden, vooral door zijn met stras bedekte en glinsterende collecties en creaties. Zijn moeder stierf vroeg, op 14-jarige leeftijd, door een val van de trap. Tegenwoordig inspireert de modeontwerpster vrouwen om zelfverzekerd en zelfverzekerd te zijn. Glööckler zelf woont sinds 2015 afgezonderd in Kirchheim an der Weinstraße met zijn vriend (levens- en zakenpartner) Dieter Schroth. De twee trouwden in 2015. In 1987 openden de twee hun eerste modezaak, die toen “Jeans Garden” heette, in Stuttgart. Kort daarna veranderden zij de naam in “POMPÖÖS”, en in 1990 creëerden zij hun modelabel.

Modeshow – Harald Glöckler presenteert POMPÖÖS in Hotel de Rome in Berlijn

Backstage - Harald Glööckler Berlin (Pompöös) Models