Duitslands meest succesvolle modebloggers op Instagram

Instagram is een echte business geworden en een geldput voor influencers. Van mode- tot beauty-, fitness- en foodbloggers, er is nu van alles te vinden op Instagram. Maar wie is het meest succesvol, wie heeft de meeste fans en de meeste volgers? Ik heb een lijst van de meest succesvolle Duitse mode-influencers voor je samengesteld!

Iva Nikolina Juric – Mode, Lifestyle & Reizen

De mooie vrouw uit Neurenberg blogt al zo’n 3 jaar over mode, beauty en lifestyle op haar Instagram kanaal en haar eigen website. Ondertussen heeft ze een grote fanbase opgebouwd en werkt ze nu fulltime als influencer.

Verliefd op de zonsondergang

Een bericht gedeeld door Iva Nikolina Juric (@ivanikolina) op .

Caroline Daur – Model en Fashionista

Het Duitse model heeft het met haar Instagram-account tot de top geschopt. De steun van haar fans en haar bereik helpen haar om echt van de grond te komen in de modellenwereld. Met 1,1 miljoen fans, staat ze aan de top.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Novalanalove – Mode & Lifestyle

De Keulenaar heeft een echte business opgebouwd met haar 713k Instagram fans. Naast haar samenwerkingen met merken als Kapten&Son en NA-KD, runt ze haar eigen bedrijf dat naar haar is vernoemd.

Mijn favoriete hobby tijdens het zomerseizoen ☀️? @malibu_rum #becausesummer#maliburum#ad

Een bericht gedeeld door Farina Opoku (@novalanalove) op

Xeniaoverdose – Fashion & Travel

De Hamburgse werd beroemd met haar mode en outfit posts op Instagram. Ze is nu model en reist de wereld rond, met haar 886k fans die haar ijverig volgen.

 

Kijk eens naar deze post op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ð (@xeniaadonts)

Di1ara – Mode, liefde en lifestyle

De jonge influencer deelt samen met haar man Veliavci haar levensstijl met haar 1,4 miljoen fans op Instagram. Ze heeft alles van mode, reizen en schoonheid.

mooie momenten met mijn held… @vel.avc ❤

Een bericht gedeeld door DILARA (@di1ara) op

Sandralambeck – Van TV-ster tot influencer

De schoonheid werd bekend door haar rol in de TV soap ‘Berlin Tag und Nacht’. Haar 523k Instagram fans staan nog steeds achter haar na haar uitstapje een paar weken geleden en steunen haar op haar weg.

 

Kijk eens naar deze post op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SANDRA LAMBECK (@sandralambeck)

Phiaka – RTL Ster en Invloedrijker

Door haar rol in RTL 2 You werd de inwoonster van München ook beroemd op Instagram en deelt ze elke dag fashion & lifestyle foto’s met haar 400k fans.

 

Kijk eens naar deze post op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sophia ð¦ (@phiaka)

Sjjdavidsen- Make-up & Mode

De getrainde visagiste werd beroemd door beauty op Instagram. Haar bijna 350k fans zien haar dagelijkse fashion & beauty inspiratie.

 

Kijk eens naar deze post op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SHARLINE DAVIDSEN (@sjjdavidsen)