Blogger Susanna van Susannavonundzustil

Modeblogger Susanna van www.susannavonundzustil.de bezoekt vaak de modestad Düsseldorf. Ze is pas sinds kort actief in de bloggerswereld en is blij anderen te kunnen inspireren met haar passie. Ik sprak met Susanna over haar begin in de bloggersscene, haar persoonlijke mode must-have voor herfst/winter 2015 en de modestad Düsseldorf.

DSC_4162

Blogger Susanna over mode & inspiratie

FIV: Susanna, je bent een gepassioneerde blogger. Waar haal je je inspiratie vandaan?

Vaak ontstaan ideeën voor outfits heel spontaan. Wanneer ik intuïtief naar mijn favoriete kledingstukken grijp en ze op een totaal nieuwe manier combineer. Natuurlijk krijg ik ook inspiratie van andere bloggers. Bovenal komen de beste ideeën als ik gewoon naar buiten ga met mijn camera en foto’s neem. Van het een komt het ander en een prachtig idee is geboren.
[sc:ad-lifestyle]

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

FIV: Wat is uw absolute mode must-have voor herfst/winter 2015?

De absolute mode-must-have voor de winter zou zijn om eindelijk mooie rode dameslaarzen te vinden, die ik al zo lang wil hebben.

Susanna op de mode scène in Düsseldorf

FIV: Wat is er zo bijzonder aan Düsseldorf als modestad?

Het bijzondere is dat mode en kunst zo goed samengaan. Door de beroemde musea in Düsseldorf en de stijlvolle uitstraling worden mode en cultuur zo harmonieus gecombineerd.

FIV: Omschrijf de “straatstijl” van Düsseldorf in drie woorden?

  1. Stijlvol
  2. Indrukwekkend
  3. Glamorous

FIV: Hoe zou u uw stijl omschrijven?

Oh dat is een moeilijke vraag. Alles tussen klassiek, eenvoudig en funky. Tweedehands dat er niet tweede hands uitziet en kleren die ik waardeer. Ik heb zeker mijn favoriete kledingstukken, die ik ook heel goed kan laten zien.

Susannavonundzustil: Je kunt doen waar je zin in hebt.

FIV: Wat vind je het leukste aan bloggen?

Het beste aan bloggen is dat je gewoon kunt doen waar je zin in hebt. Je bent niet gebonden aan verplichtingen, maar ervaart veel vrijheid in je “werk”. Het is ook ongelooflijk leuk. Bovendien kan ik veel leren tijdens het onderzoek, bijvoorbeeld wanneer ik over architectuur schrijf.

FIV: Wat zijn uw doelen voor de toekomst?

In de toekomst hoop ik (aangezien ik nog niet zo lang blog) dat ik een lezerspubliek kan opbouwen dat net zoveel plezier beleeft aan het lezen van mijn berichten als ik aan het schrijven ervan.

FIV: Beste Susanna, dank je voor het interview!

Meer informatie over Susanna: