Thomas Sabo: Merk, Juwelen, Rita Ora & David Garrett

Als u op zoek bent naar iets speciaals voor uw outfit, bent u bij Thomas Sabo aan het juiste adres. De juwelencollecties en accessoires van de ontwerper, vooral horloges, geven elke outfit een zekere elegantie. Of het nu armbanden, horloges of zonnebrillen zijn: Iedereen zal hier wel iets opvallends of eenvoudigs vinden. De collecties die zijn voortgekomen uit samenwerkingen met Rita Ora of David Garrett, bijvoorbeeld, zijn ook de moeite waard om te zien. Als je van persoonlijk en individueel houdt, ben je hier ook aan het juiste adres.

Thomas Sabo – De man achter het merk

Thomas Sabo is al geruime tijd actief op de markt van zilveren juwelen, nadat hij in 1984 zijn eigen label met dezelfde naam oprichtte. Een Oor Manchet brengt Thomas Sabo terug op de voorgrond. Al aan zijn zijde sinds 1992: Susanne Kölbli, de hoofdontwerpster. Vandaag is ze creatief directeur van het bedrijf. In 1998 slaagde Thomas Sabo erin: de eerste winkel werd geopend in Frankfurt. Samen met zijn vrouw leidt hij ook liefdadigheidsprojecten. De “THOMAS SABO Foundation” bestaat sinds 2007 en steunt kinderen uit kansarme gezinnen. Thomas Sabo is geïnteresseerd in sport en muziek, maar brengt ook graag tijd door met zijn gezin. De Oostenrijker heeft twee zonen.

Thomas Sabo o’Clock

Van roségoud tot zilver en goud: de keuze aan horloges is groot. Een groene of turquoise wijzerplaat laat niets te wensen over. Bij Thomas Sabo zijn er niet alleen horloges voor vrouwen, maar ook voor mannen.

De zonnebrillencollectie voor een stralend 2020

Dit jaar zijn de zonnebrillen van Thomas Sabo bedoeld om retro te zijn. Ronde, maar ook slechts licht afgeronde glazen zijn verkrijgbaar bij Sabo. Of u nu gaat zonnebaden op het strand of winkelen in de stad, de zonnebril is geschikt voor elke gelegenheid. Er zijn ook stijlvolle brillenkettingen die de look een nonchalante uitstraling geven.

Video: Thomas Sabo zonnebrillen collectie lente/zomer (2020)

Hier ziet u een video van de zonnebrillencollectie Thomas Sabo lente/zomer 2020.

Thomas Sabo voor vrouwen

Of het nu ongewoon, klassiek of eenvoudig is: Thomas Sabo heeft een breed assortiment juwelen. Fashionista’s vinden er onder meer een opvallende ring in de vorm van een slang. Voor vrouwen die de voorkeur geven aan een meer ingetogen look, zijn er enkele basics die goed gecombineerd kunnen worden.

Thomas Sabo voor mannen

De collecties van Thomas Sabo zijn niet alleen interessant voor vrouwen. Ook mannen komen hier aan hun trekken en kunnen zich uitrusten met horloges of armbanden. Draagbare elegantie voor mannen kan worden gevonden in de vorm van een armband, bijvoorbeeld een armband van 925 sterling zilver. Zeker ook geschikt als kerstgeschenk.

Samenwerking met Rita Ora

Je hoeft geen tovenaar te zijn om de buitengewone stukken van de “Magic Garden” samenwerking tussen Thomas Sabo en Rita Ora te dragen. Omdat de stukken in de collecties op zichzelf al betoverend zijn. In de lente/zomer van 2020 zijn er bijvoorbeeld kleurrijke en speelse hangers in de vorm van een kolibrie of een caleidoscoop. Liefhebbers van ringen vinden hier ook een kleurrijke selectie. De zangeres is al sinds 2019 de testimonial voor Thomas Sabo.

Video van de samenwerking met Rita Ora lente/zomer (2020)

Hier vind je een video van de Thomas Sabo collectie met Rita Ora.

https://www.youtube.com/watch?v=qlJxh1a1BDA&feature=emb_title

Nieuw binnen: Samenwerking met David Garrett

Modebewuste mannen komen hier ook aan hun trekken. De gloednieuwe “Rebel at Heart” collectie in samenwerking met David Garrett is vooral één ding: opvallend. Of het nu gaat om kettingen of ringen, de ontwerpen zijn ongewoon en allesbehalve basic. Hier werd gekozen voor gezwart 925 sterling zilver. De hanger met het zwaard of de ring in de vorm van een ridderhelm: beide contrasteren met het beeld van een violist.

Geschenken voor het sterrenteken Schorpioen & Co.

Sommigen geloven in dierenriemtekens, anderen niet. Voor degenen die er graag mee omgaan, zijn er ook bijpassende juwelen. Zo wordt elke outfit een beetje persoonlijker en heeft uw gesprekspartner meteen een meer gedetailleerde indruk van u. En als de ander ook geïnteresseerd is, is het ijs meteen gebroken en is een eerste gespreksonderwerp gevonden – superpraktisch. Bijpassende geboortestenen zijn ook bovenop verkrijgbaar. Het mooiste is dat je ze aan iedereen kunt geven, want er is natuurlijk een steen voor elke maand.

Gepersonaliseerde juwelen

Als u van persoonlijk houdt en uw dierbaren een plezier wilt doen, kunt u bij Thomas Sabo ook juwelen laten graveren. Dit maakt een halssnoer uniek en moeilijk te verwarren. Een mooi geschenk, bijvoorbeeld om verjaardagen te vereeuwigen in een halsketting.