Sofia Tsakiridou aka Matiamu

Sofia Tsakiridou aka Matiamu is een blogger en infuencer met Griekse roots. Omdat dit werkterrein niet meer zo zeldzaam is, vraagt men zich af wat nu precies de redenen zijn dat mensen hun privé-leven zo graag in het openbaar delen. Kom te weten wat Sofia’s motivatie is, wie haar vriend is, wat ze doet op Germany’s Next Topmodel en waarom ze de naam “Matiamu” koos voor haar blog.

Matiamu door Sofia Tsakiridou

Matia… wat?

“Matia mu” is de blog van Sofia Tsakiridou. De mooie brunette vult haar blog regelmatig met nieuwe berichten over populaire onderwerpen:

  • Schoonheid
  • Voedsel
  • Mode
  • Levensstijl
  • Modelleren
  • Reizen
  • Sport

“Matia mu” komt uit het Grieks en betekent “mijn ogen”. Dit is precies wat Sofia met de wereld wil delen – ze wil laten zien hoe de wereld er voor haar uitziet. Het concept is zeer goed ontvangen door haar lezers. Ze houden van haar charmante, vrolijke en eerlijke manier van doen, want de populaire blogger windt er geen doekjes om, in plaats daarvan neemt ze altijd een zeer duidelijk en persoonlijk standpunt in over de meest uiteenlopende onderwerpen. Dit fascineert en motiveert haar fans.

Wie zit er achter de blog ? (Leeftijd, woonplaats en land van herkomst )

Zoals u reeds hebt vernomen, zit de mooie brunette met Griekse wortels, Sofia Tsakiridou, achter de blog. Het familiemodel is geboren op 1 juni 1993 en woont na een korte onderbreking in Keulen weer in de Hanzestad.

https://www.instagram.com/p/BneCXaqFgPy/

Motivatie en inspiratie van het model

Dat klopt – Sofia is niet alleen een blogger, maar ook een model. Ze combineert haar passies en leeft haar droom uit. In haar job mag ze veel reizen, de wereld ontdekken en creatieve mensen leren kennen en liefhebben. Het model besefte al snel dat de schoonheid van een land de wereld in wordt gedragen door de schoonheid van zijn inwoners. Daarom heeft zij zich tot doel gesteld een goed rolmodel te willen zijn, anderen te inspireren en te besmetten met haar levensvreugde.

Uitgemergeld. Wat zegt de blogger ?

Sofia is dankbaar voor haar succes en blij dat ook zij zich door anderen kan laten inspireren. Dankzij deze instelling heeft de 25-jarige al wat ervaring kunnen opdoen. Daardoor heeft zij zich gerealiseerd dat het leven als model niet altijd zo onvoorwaardelijk perfect en gemakkelijk is als het aan de buitenkant lijkt. Daarom wil zij iedereen vertellen dat niemand er zo ongezond en mager hoeft uit te zien als veel modellen in de modetijdschriften.

Sofia’s definitie van schoonheid

Natuurlijk is het belangrijk om er als model mooi uit te zien, maar hier rijst al snel de vraag: Wie of wat is er eigenlijk mooi? Sofia is er zeker van dat iedereen mooi kan zijn op zijn eigen manier. Het gaat er niet om de meerderheid te behagen of op iemand anders te lijken. Nee, het gaat erom dat je je goed voelt in je eigen vel en dit geluk naar buiten uitstraalt. Omdat alleen zij die mooi zijn van binnen, ook mooi kunnen zijn van buiten.

Doel van haar blog

Sofia gebruikt, zoals gezegd, haar blog om deze boodschap met de wereld te delen. Haar lezers moeten de wereld door haar ogen kunnen zien, erdoor geïnspireerd worden en dan zien hoe de wereld er voor ieder mens perfect uitziet. Iedereen moet de kans krijgen het beste uit zijn leven te halen, van zichzelf te houden en zijn dromen te volgen.

Fans en feedback

De vele feedback van haar fans, die de brunette dagelijks ontvangt, is Sofia’s grootste motivatie. Ze beseft dat het echt loont om moeite en tijd te steken in zowel haar blog als haar Instagram-account.

De blogger die nu ook een YouTube-ster is?

Sofia produceert niet echt haar eigen video’s voor YouTube, maar ze staat wel vaak voor de camera voor het Fashion & Lifestyle by OTTO-format, zoals in de volgende video. Sofia en modeblogger Kira Bejaoui stelden een feelgood outfit samen voor gezellige avonden.

Sofia Tsakiridou bij GNTM

Ja, Sofia heeft ook haar grote opwachting gemaakt in de casting show Germany’s Next Topmodel (GNTM), maar niet als deelneemster, maar als gast jurylid in het seizoen van dit jaar. De blogger gaf na afloop zelfs openlijk toe dat de winnares van het vorige seizoen (2018) tijdens Sofia’s gastoptreden al haar absolute favoriet was. Ook zou zij volgend seizoen graag weer aan de show deelnemen en de deelnemers persoonlijk leren kennen.

Met welk agentschap heeft het model een contract?

Als professioneel model staat Sofia natuurlijk ook onder contract bij een modellenbureau. Om precies te zijn met het Hamburgse agentschap Fab4Media GmbH & Co.KG, dat de maten van Sofia zeer nauwkeurig op haar website vermeldt.

Wie is Sofia’s vriendje ?

De man aan Sofia’s zijde is het Zwitserse mannelijke model Jérôme Palaz. Hoewel ze beiden graag foto’s van zichzelf samen posten, houdt het koppel vragen over hun relatie eerder gesloten. De twee zien er toch gelukkig uit, of misschien juist daarom.

https://www.instagram.com/p/BnbjA13liX9/

Het gezicht voor Betty Barclay

Sinds begin maart van dit jaar is modeblogster Sofia Tsakiridou het gezicht van het nieuwe Betty Barclay parfum Beautiful Eden.