Modeweek: Zalando – Talkshow, Eten, Collecties & After Show

Bread and Butter – in die tijd een modebeurs voor het professionele publiek tijdens de Fashion Week. Vandaag is het een mode- en cultuurfestival voor iedereen. In 2016 werd de modebeurs overgenomen door de Berlijnse onlineshop Zalando en heet nu “Bread&&Butter by Zalando”. Het evenement vindt één keer per jaar plaats, begin september. De perfecte kans voor fashion & lifestyle geïnteresseerden om een weekend door te brengen in de Arena Berlin met ongelooflijke specials. Met meer dan 20.000 bezoekers en 24 bedrijfspartners is het een mode-, muziek- en eetfestival van de bovenste plank!

Modeweek: mode, invloedrijke personen, artiesten en beroemdheden

Bread & Butter nodigt u uit voor een culturele en modieuze uitwisseling. Talrijke mode- en cosmeticamerken presenteren exclusieve producten. In het weekend zijn er elke dag verschillende programma’s en is er overal wat te zien.

Talkshow

Speciale gasten – bloggers, influencers, modellen en ontwerpers worden uitgenodigd en geven open paneldiscussies over actuele en toekomstige mode of culturele onderwerpen. Er wordt gediscussieerd over duurzaamheid, de hype van Instagram, schoonheidstrends en schoonheidsidealen van nu, maar ook over smaak en expressie via sociale media.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

https://www.instagram.com/p/BXnu1kygAZq/

Levi’s, Nike, Adidas, Reebok of Vans: Pre-Launches en beperkte collecties

Levi’s, Nike, Adidas, Reebok of Vans – de meest uiteenlopende merken verkopen mode in beperkte oplage en bij sommige merken kun je zelfs sneakers, jeansjacks of sokken laten maken met je eigen initialen. De bekendste merken worden in verschillende showrooms gepresenteerd. Niet alleen kijken en kopen, sommige merken bieden iets om aan deel te nemen. Het coole team van Bread&&Butter heeft de afgelopen jaren fotoshoots, tatoeages en zelfgemaakte sleutelhangers aangeboden. Natuurlijk zijn er ook goodiebags en andere kleine dingen om mee naar huis te nemen – met veel geduld en tijd kun je een heerlijk weekend op dit festival doorbrengen!

https://www.instagram.com/p/BntmNHhDkXr/

https://www.instagram.com/p/BozH1T7l179/

Eten en drinken: streetfood voor influencers en bloggers

Terwijl u verliefd wordt op de mode bij Bread&&Butter, zijn er klassevolle kraampjes voor de honger, in een prachtige sfeer. Patat met je voeten in het zand of een gin en tonic met bloemblaadjes bij de Spree? – Precies het ding voor fijnproevers! Er zijn hapjes en drankjes om te proberen.

https://www.instagram.com/p/BYgK2eIFNpC/

https://www.instagram.com/p/BYfzPfHgytN/

https://www.instagram.com/p/BnWy4t9hZgZ/

Muziek: Concerten, show & feest tijdens Fashion Week

Het pop-up evenement nodigt u uit voor een verscheidenheid aan concerten. Naast DJ optredens en life optredens van diverse artiesten, biedt Bread & Butter een after-show party met live acts als Evian Christ, Hamza, Kitty Cash, Sheck Wes, Paigey Cakey, Princess Nokia, Stefflon Don, Ufo361, Yung Hurn, Luciano en nog veel meer.

https://www.instagram.com/p/BnhMVk_HFS4/

Winkelen tijdens Fashion Week

Je had geen tijd om naar de Bread&&Butter te komen? – Na het evenement zijn geselecteerde producten online te koop en kunt u allerlei specials achteraf bekijken.

Wil je volgend jaar meedoen? De laatste paar jaar waren de prijzen voor het pop-up evenement 15 euro per persoon of 45 euro voor groepskaarten.