Bella Hadid, house Tour, Penthouse, New York

Bella Hadid House Tour: Penthouse in New York City

Bella Hadid is een van de meest succesvolle modellen van de eeuw en nu de trotse eigenaar van een luxe penthouse van 6 miljoen in Manhattan, New York. Opgegroeid in een waar paleis met haar modelzus Gigi Hadid, leeft ze nu haar eigen luxe leventje in de beste buurt en geniet ze van haar single leven na haar breuk met zanger The Weekent. Open-plan kamers, walk-in kasten, kingsize bedden en een droom van een dakterras kunnen nu hun eigen noemen. Genoeg ruimte voor de kaarsenverzameling van het model. Kom meer te weten over Bella’s interieurstijl, haar buurt en hoe ze in haar penthouse woont.

New York: The Big Apple

Al vele jaren wordt de Big Apple beschouwd als een van de meest populaire steden om te wonen in Amerika voor de sterren en sterretjes. Tegelijkertijd is New York ook een van de duurste steden om in te wonen. Het is bijna onmogelijk om een flat te krijgen in NYC als een normaal loon verdiener. Goed dat Bella Hadid geen normaal mens is en een van de best verdienende modellen ter wereld is. Lange tijd werd er gespeculeerd over waar het model onderdak zou vinden na haar breuk met R&B-ster The Weekend. Nu is het zeker: Bella zal in New York City blijven. Hoewel de zus van Gigi Hadid momenteel in quarantaine leeft in hun gedeelde boerderij in Pennsylvania, heeft de brunette onlangs een penthouse bemachtigd in de hippe wijk East Village in New York. Het penthouse bevindt zich in een designerflat aan Third Avenue in de East Village en biedt een prachtig uitzicht op Manhattan.

Penthouse in Manhattan

Balla’s luxe penthouse is een ware droom. Twee slaapkamers, twee badkamers, inloopkasten, een wijnkelder voor meer dan 100 flessen van de beste wijn en een privé dakterras. En het beste van alles, de luxe flat kost slechts 6,1 miljoen dollar. Een echt koopje voor een ster als Bella Hadid. Op 2180 vierkante meter ontspant de schoonheid zich na het werk, feest ze op haar door paparazzi afgeschermde dakterras en geniet ze van haar single leven. Een bijzonder hoogtepunt van de flat: een plafond gemaakt van bakstenen. Met veel aandacht voor detail, personaliseert het model de eenvoudige inrichting en geeft het appartement een bijzondere charme.

De open woonkamer in Skandi stijl

De woonkamer van het 6,1 miljoen kostende penthouse is een waar kunstwerk van design. De open kamers baden in het licht dankzij de grote ramen in de stijl van een fabriekshal en bieden genoeg ruimte voor Bella’s kaarsencollectie. Dat klopt. Het model verzamelt allerlei soorten kaarsen en wijdt er zelfs haar eigen ruimte in de huiskamer aan. Ook de interieurstijl van de jongere Hadid-zus straalt gezelligheid en warmte uit. Hoewel het meubilair crèmekleurig is met zwarte accenten, geeft de luxueuze notenhouten parketvloer, die wordt aangevuld met een schapenvacht tapijt, de kamer een zekere feel-good factor. De baan van een model kan erg stressvol zijn, dus Bella ontspant zich het liefst op haar XXL-bank, die het middelpunt van de kamer vormt. Van daaruit kijkt ze Netflix series op de XXL TV. Een moderne glazen tafel maakt het geheel af. Zoals alle kamers in het penthouse, blijft Bella, die van details houdt, trouw aan haar interieurstijl. Een mix van Skandi stijl en industrieel bepaalt de flat.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Bella Hadid, Wohnzimmer, Penthouse, New York

Bella Hadid, Woonkamer Penthouse, NY

Een badkamer om in te ontspannen

Net als in de rest van het appartement is de grote badkamer in crème en wit ingericht. Maar haar badkuip is erg belangrijk voor Bella. Niet alleen om te ontspannen, maar ook om zich te wijden aan haar verzameling piep-eendjes. Het supermodel, dat miljoenen waard is, verzamelt de piep-eendjes in alle vormen en soorten. Soms met een hoed, soms in een verkleedkostuum, soms als een brand-eend. De midden 20-jarige heeft waarschijnlijk haar kinderlijkheid nog een beetje behouden.

De slaapkamer: king-size bed en inloopkast

Gezellige kussens, bloemen en moderne kunst. De Scandinavische stijl van inrichten houdt niet op bij Bella’s slaapkamer. Niet te veel afleiding en weinig versiering. Het lijkt wel of hier niemand woont. Dus de opwindende levensstijl van het model stopt bij haar privévertrekken. De aangrenzende inloopkast daarentegen, is een echte meisjesdroom. Bella’s garderobe bevat alle trends van de laatste paar jaar. Geen wonder voor een model van haar klasse.

De droomkeuken

Ochtend, middag, nacht. Wanneer het model niet op pad is, hecht zij veel belang aan een evenwichtige en gezonde voeding. In een keuken als die van Bella Hadid zou zelfs de meest luie kok uren willen koken. De open keuken, compleet met vrijstaand kookeiland, heeft alles wat het hart begeert. De hoogwaardige roestvrijstalen apparatuur en het marmeren werkblad passen perfect in de interieurstijl van het model. Eenvoudig maar elegant met kleine gouden details. Hoeveel het model daadwerkelijk zelf kookt blijft onbeantwoord, maar een keuken zoals die in de flat in New York zou beslist te erg zijn om alleen maar decoratie te zijn.

Dakterras: zonneweide zoals in India

Het echte hoogtepunt van het New Yorkse penthouse is het enorme 360-graden dakterras. Daarop kan het model ongestoord feesten of gewoon ontspannen na een dag hard werken. Het beste aan het ontwerp van het terras is de bescherming tegen de paparazzi. Boven de daken is het voor journalisten toch al moeilijk om een kiekje van de schoonheid te krijgen. Maar haar terras heeft ook een charmante all-round bescherming. Ongepleisterde bakstenen muren, kleurrijke kussens en planten complementeren een grote ligweide die plaats zou bieden aan 20 gasten. Vergeleken met de rest van het luxe pand straalt het dakterras een Indiase, oosterse flair uit.

Wonen in een Penthouse in New York City

Bella en haar zus Hadid weten niet anders. Het leven van luxe wordt hen van jongs af aan bijgebracht. Hun moeder Yolanda Hadid is een succesvol model en vader Mohamed een vastgoedmagnaat. De familie verbleef in een Beverly Hills herenhuis van 85 miljoen dollar totdat hun ouders scheidden. Nadat de twee zussen succesvolle modellen werden en hun eigen miljoenen verdienden, verhuisden ze naar hun eigen luxe eigendommen. Ondertussen zijn de twee bijna buren in New York City en houden nauw contact. Hun leven in de metropool is opwindend en lijkt op een droom. Terwijl zus Gigi in verwachting is van haar eerste kind met zanger Zayn Malik, voelt Bella zich prima thuis als alleenstaande vrouw in Manhattan. Maar wie weet, zou er ruimte zijn voor een partner in het 6 miljoen kostende pand dat Bella onlangs betrok.

Huisbezoeken van supermodellen en invloedrijke personen

  • Bekijk meer interessante huisbezichtigingen door supermodellen en influencers Gigi Hadid, Hailey Bieber, Kendall Jenner en meer.