Gigi Hadid: Penthouse New York, Huis Tour

Gigi Hadid: Penthouse in de Big Apple

New York: Time Square, Vrijheidsbeeld of Central Park. De stad staat bekend om zijn vele bezienswaardigheden. Talrijke films en series zijn al in de grote stad opgenomen. Het is onder andere de woonplaats van Carrie Bradshaw uit de film en serie “Sex and the City”.

Maar niet alleen fictieve personages vinden een thuis in de stad, maar ook echte sterren zoals Gigi Hadid. Zij en haar vriend Zayn Malik hebben de droom van velen waargemaakt: ze bezitten een penthouse in New York. Aangezien de twee een baby verwachten, willen ze hier samen met hem wonen.

Noho in New York

Waar hebben Gigi Hadid en Zayn Malik gekozen om te wonen in New York? Hun stijlvolle flat is in de “Noho” wijk. Dat betekent “Ten noorden van Houston Street”. Dit is in Lower Manhattan. Als je in muziek geïnteresseerd bent, is dit de place to be, want de underground muziekscene heeft hier zijn plaats. Als u trek heeft of ‘s avonds uit wilt gaan, komt u hier ook aan uw trekken. De kleine buurt is stijlvol, maar niet noodzakelijk goedkoop. Kunstliefhebbers, maar ook liefhebbers van architectuur zijn hier op de juiste plaats.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Penthouse door Hadid & Malik

Gezellig ontmoet individueel: het penthouse van Gigi Hadid en Zayn Malik heeft enkele blikvangers te bieden, maar is ook een plek om je goed te voelen. Het is meteen duidelijk dat deze kamers gevuld zijn met leven. Als u altijd al hebt willen weten hoe de twee sterren wonen, hun huis inrichten en decoreren, dan komt u daar zo dadelijk meer over te weten.

Gigi Hadid’s gezellige woonkamer

Gigi Hadid’s woonkamer in New York bewijst dat ze niet alleen een model is, maar ook een decorateur. Ze deelde er zelfs een foto van op Instagram. De afzonderlijke zittingen van de bank hebben verschillende tinten oranje, grijs of zelfs een patroon. De gezellige bank wordt gekenmerkt door een mix van patronen. Kussens en een deken geven de kamer nog een gezellige sfeer. Op de salontafel staat een grote, gevlochten mand waarin boeken of tijdschriften zijn gelegd. Een kaars mag ook niet ontbreken op de tafel.

Wat je ook in haar flat kunt zien: Ski’s. Een donker paar en een in regenboogkleuren. Dus als je er niet mee over de piste suist, zijn het ook hele leuke decoratieve objecten. Vlak naast hen, zie je een grote TV aan de muur. Aan de andere kant van de ski’s zie je een stuk van de muur dat met hout is bekleed. Daarop staat een kunstvoorwerp in een interessante vorm.

Gigi Hadid’s droom van een keuken

Natuurlijk moet het penthouse van de aanstaande ouders ook een keuken hebben. De werkbladen hebben een marmeren look. Een gouden kraan siert de gootsteen. De wandkasten, maar ook de onderkasten, zijn wit. Een groot contrast: een fornuis of oven in antraciet. Het stuk muur erboven is ook bekleed in een grijze tint. Op de werkbladen vindt u een broodrooster, een waterkoker of ander kookgerei.

Een echt ongewoon en bijzonder hoogtepunt in de keuken is waarschijnlijk een soort kookeiland waarin noedels op kleur zijn gesorteerd. Ja, je hebt me goed gehoord. En waarom niet? Ook hier eet het oog met je mee. Individuele deuren in het eiland hebben een venster, zodat u veel verschillende soorten en kleuren pasta kunt zien. Of het nu groene, gele, rode of blauwe noedels zijn: Er is hier waarschijnlijk iets voor elke smaak. Het lijkt er zeker op dat Gigi Hadid en Zayn Malik grote pasta fans zijn. Dit idee doet waarschijnlijk het hart van veel andere pastaliefhebbers sneller kloppen. Op één plank staat zelfs een enorme schaal gevuld met een heleboel biljartballen. Dat heeft toch niet iedereen thuis in de keuken.

Kleedkamer van een model

De droom van vele vrouwen: Je eigen kleedkamer hebben en je ‘s morgens kunnen afvragen welk paar 50 blauwe pumps het best bij de rest van je outfit passen. Helaas, Gigi Hadid’s kleedkamer biedt slechts een glimp. Je ziet een plank met verschillende tassen. Maar dan is er een make-up kamer. Een geel tapijt maakt de kamer gezellig. Er staat een oud uitziende gele kappersstoel op, met een tafel ervoor. Daarboven hangt wat een grote spiegel lijkt met individuele lampen aan de zijkanten. Net als een typische showspiegel.

De blikvanger van de trap

De trap heeft ook een upgrade gekregen. De muren ernaast zijn wit en leeg, maar de trap is hier de blikvanger. Het is voorzien van een tapijt dat elke trede bedekt. Zo ziet de trap er wat gezelliger uit. De patronen van het tapijt zijn kleurrijk.

De slaapkamer van de twee beroemdheden

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe Gigi Hadid en Zayn Malik hun slaapkamer hebben ingericht, dan krijg je natuurlijk een antwoord. Het bed is gemaakt van hout, maar de rand van de achterkant van het bed is niet recht. Dit geeft het een meer natuurlijke uitstraling. Het dekbed en de lakens zijn wit. Er is een klein lampje op elk van de twee nachtkastjes. Ronde wandobjecten hangen boven het bed ter decoratie.

Hadid’s & Malik’s badkamer

De badkamer van de twee is ook indrukwekkend. Hier ziet u weer planken en deels ook wanden in marmerstijl. Een kleine Polaroid foto is ingelijst naast de wastafel. Een transparante deur met een zwart frame geeft zicht op de douche en het bad. Daarachter ziet u enkele handdoeken: die mogen natuurlijk niet ontbreken in een badkamer.

Ook een echte blikvanger: in één badkamer zijn de muren zelfs virtueel behangen met verschillende covers van “The New Yorker”. Ze werden toen over de badkamertegels gehangen. Dat is nog eens creatief. Maar dat is lang niet de enige blikvanger in deze badkamer. Er is ook een gele biros in XXL, die tegen de muur leunt en zeker wacht om gebruikt te worden. Er hangt ook een rode foto aan de muur die de openheid van de twee ten opzichte van andere mensen weerspiegelt.

Gigi Hadid’s Penthouse in New York

Als u nu nieuwsgierig bent geworden, kunt u hier nog een paar indrukken bekijken.