Minotti: Tijdloos, modern design uit Italië voor meubelen zoals bedden, sofa’s en fauteuils.

Minotti – Het label probeert modern design te combineren met hoogwaardige materialen en tijdloosheid. Een meubelstuk van Minotti in uw huis plaatsen is niet alleen een uiting van goede smaak, maar ook een belofte dat u echt van het voorwerp houdt, omdat u niet zo snel nieuwe meubels hoeft te kopen. Dit wordt gegarandeerd door het grote vakmanschap en het exclusieve materiaal, want alleen de beste metalen en houtsoorten hebben de eer om door het label te worden verwerkt tot een inrichtingsvoorwerp. Leer Minotti hier beter kennen. Nog een tip van ons: of het nu gaat om een slaapkamer, een woonkamer of zelfs een tuinontwerp, u vindt altijd de inrichtingsstijl die bij u past!

Minotti meubelinspiraties: moderne banken, bedden & co.

Gedempte kleuren, duidelijke lijnen en eenvoudige elegantie zijn de kenmerken van de moderne binnenhuisarchitectuur. Decoratieve elementen worden specifiek geselecteerd en op een sobere manier gebruikt. Lampen zijn ook vaak zeer simplistisch en niet erg uitgewerkt, hoewel vooral kleinere woonaccessoires vaak worden gebruikt om de kamer op te vrolijken.

Als deze stijl u aanspreekt, neem dan een kijkje op ons Minotti Pinterest-bord, misschien helpt het u uw moderne woondromen te verwezenlijken. Wij hebben ook een aantal andere interieurmerken met zeer verschillende stijlen in de aanbieding. Dus zelfs als u nog twijfelt, is het de moeite waard om een kijkje te nemen!

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Tip! Alle luxe merken voor het perfecte interieur van A-Z vindt u in ons uitgebreide XXL artikel Interieur Merken!

Minotti showroom die tot dromen inspireert – Video

Meer ideeën komen in je op als je kijkt naar wat Minotti je aanbiedt in de vorm van video’s. Heldere, open ruimtes, gedempte kleuren en zacht gestoffeerde meubelen kenmerken de inrichting van de showroom en laten zien wat moderne luxe inrichting voor het label betekent. Het gaat er niet alleen om trends te volgen, maar ook om duurzame creaties aan te bieden die er nog jaren goed uitzien.

Woonkamer & Bar: Inrichting met Minotti

Een keuze waar velen van ons voor staan: Wat is de beste manier om de dag af te sluiten? Er is echt geen universeel antwoord op deze vraag. Maar soms is de keuze heel gemakkelijk. Sommige avonden schreeuwen gewoon om een onderonsje met goede vrienden om je frustraties te luchten, of gewoon om wat tijd door te brengen in goed gezelschap. De beste plaats om dit te doen is in een gezellige huiskamer of een kleine bar die u hebt ingericht.

Klinkt het overdreven om je eigen kleine bar te hebben? Maar er zijn zoveel redenen om dat te doen, dus denk er goed over na of het iets voor u is, want de voordelen zijn duidelijk: uw persoonlijke bar heeft altijd uw favoriete drankje op voorraad, u hoeft er de deur niet voor uit en u bespaart ook nog geld. Plus, zelfs een kleine toonbank met barkrukken en een muur van sterke drank erachter maakt bijna altijd indruk op de gasten, en het onderhoud is zo veel gemakkelijker dan een zwembad of sauna.

Sofa Collectie: Eenpersoons in de kamer of hoekbank?

Zitmeubilair is zonder twijfel een must-have voor elke flat en elk huis. En hoe kun je dat beter doen dan door je op een zachte bank te werpen, gevuld met ontelbare kussens? De vragen zijn: Zet je de bank tegen de muur of zet je een bankstel meer in het midden van de kamer? Dit hangt natuurlijk in de eerste plaats af van de beschikbare ruimte en in de tweede plaats van de andere gebieden die in een woonkamer aan bod komen. Is er een aparte eetkamer?

Zo niet, dan is het zinvoller om te kiezen voor een kamerindeling die de ruimte in afzonderlijke ‘kwartieren’ verdeelt in plaats van in één groot middenstuk. Wat de keuze ook is, Minotti biedt banken voor elke situatie:

 • Connery Hoekbank
 • Tory Sofa
 • Daniels hoekbank
 • Lint Sofa

Bijzettafelcollectie: praktische metgezellen voor alledag, ook in het thuiskantoor

Bijzettafels en salontafels maken een geraffineerde bankcombinatie vaak compleet, maar het hoeft niet altijd de tafel in het midden te zijn. Minotti, bijvoorbeeld, biedt een bijzettafel die over de rugleuning van de bank en op de bank uitsteekt. De perfecte plaats om een laptop op te bergen voor al wie graag comfortabel zit in het thuiskantoor.

 • Blok
 • Flirt
 • Stevig
 • Amber

Barkruk collectie: shaken not stirred

We hebben al geprobeerd de voordelen van een kleine, besloten bar te belichten, want laten we onszelf niet voor de gek houden, velen van ons dromen daar precies van. Natuurlijk is er meer nodig voor een volledig ingerichte bar dan alleen een paar barkrukken, maar de stijlvolle Minotti stoelen zijn zeker de eerste stap:

 • Amelie
 • Aston
 • Flynt
 • Zakje licht

Eetkamerstoelen Collectie: Bekleed, Rond en Vierkant

Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn: stoelen zijn onmisbaar. Of je ze nu gebruikt om op te zitten of dat ze gewoon in de hoek zitten om onze kleren vast te houden, maakt niet uit. Het hebben van een paar extra stoelen voor gasten is een feit in bijna elk huishouden. Bovendien zien eettafels zonder stoelen er ongelooflijk leeg uit en maken ze de kamer kaal. Daarom biedt Minotti enkele oplossingen die perfect kunnen worden gecombineerd met de stoelen van het merk.

 • Fynn
 • Torii
 • Lasse
 • Dawson

Eettafelcollectie: samen aan tafel

Of je het nu zelf kookt of bestelt, eten smaakt het best als je het samen met je dierbaren eet. Het hoeft geen uitgebreid gerecht te zijn dat je voor je hebt. Het gaat meer om het ‘ritueel’ van samen eten. Mensen die samen met anderen eten, eten vaak langzamer, vooral als ze ondertussen een gesprek voeren. Het is het beste om aan deze tafelmodellen te zitten:

 • Linha
 • Wig
 • Van Dyck
 • Toulouse

Slaapkamer: klaar voor diepe slaap en power nap

In de slaapkamer en kleedkamer, zet je bijna elke dag je eerste en laatste stap. Deze kunnen bepalen of je de dag met een goed of eerder negatief gevoel begint. Niet voor niets zeggen mensen dat iemand aan de verkeerde kant van het bed is opgestaan wanneer iemand een slecht humeur uitstraalt. Om dit te voorkomen, moet ook de inrichting van deze kamers zo praktisch en aantrekkelijk mogelijk worden gekozen.

Bed Andersen: geraffineerde eenvoud

Het bed Andersen is een van de absolute bestsellers van het huis Minotti en heeft daarom zijn eigen rubriek in dit artikel verdiend. Want dit bedmodel is het toonbeeld van modern design: rechttoe rechtaan, eenvoudig en toch elegant. Het bed wordt geleverd met een gestoffeerd frame dat op een onopvallend metalen frame staat en zo in elke kamer past.

Bank, fauteuil en kruk collectie: comfortabel kleden

De luxe van een fauteuil, een bankje of een krukje in de kamer waar u zich kleedt, wordt vaak onderschat. Een zitje om bijvoorbeeld sokken, panty’s of schoenen aan te trekken, is een stukje dagelijkse luxe. De gestoffeerde meubelen van Minotti slaan hier een bijzonder goed figuur en zijn ook ideaal voor dit doel.

 • Mattia
 • Albert & Ile
 • Kofferlijn
 • Aston ‘Chaise Longue

Kantoormeubilair: comfortabel thuiswerken

Digitale oplossingen maken thuiswerken steeds populairder en wijdverbreider. Als zelfstandige of als werknemer die vanuit huis werkt, is het prettig om een omgeving te hebben waar de inspanning wat gemakkelijker is en je ook het gevoel krijgt dat je in een echte werkomgeving bent.

Legborden en ladekasten collectie: veel ruimte voor belangrijke documenten

Ondanks de digitalisering van werkprocessen en de daaruit voortvloeiende hoeveelheden gegevens die niet langer op papier hoeven te worden opgeslagen, zijn er nog steeds zaken en documenten die nog steeds op papier moeten worden bewaard. Bovendien zijn zaken als boeken en mappen niet langer louter functionele voorwerpen, maar kunnen ze ook als decoratie dienen voor de werkruimte. Hoe u het ook bekijkt, de opbergmeubelen van Minotti zijn een elegante oplossing.

 • Boteco
 • Carson “Boekenkast
 • Caron Dine
 • Aylon

Carson’ bureau: 2-in-1 bureau

Een eenvoudig, praktisch bureau vindt u in het model Carson ‘Writing Desk’ van Minotti. Het bureau biedt niet alleen voldoende ruimte om comfortabel een paar uur aan de pc te werken en van uw koffie of thee te nippen, maar houdt ook de belangrijkste voorwerpen, pennen en papier binnen handbereik dankzij de aangehechte lades. het tafeltje is ook bijzonder geschikt als extra aparte zitplaats in de woon- of slaapkamer.

Bureaustoel: aan de eettafel en op kantoor

Bureaustoelen maken vaak het kind in ons wakker. Herinneringen aan draaimolens of de eerste keer dat we op mama’s of papa’s bureaustoel mochten zitten, komen naar boven en we willen niet stoppen met rondjes draaien. Ok, dat is misschien wat overdreven, maar draaistoelen zijn beslist een creatieve oplossing als het gaat om interieurinrichting. Daarom hebben wij de mogelijkheden van Minotti hier voor u op een rijtje gezet:

 • Russell
 • Russel ‘Dining
 • Reeves ‘Small
 • Jensen
 • Blake Soft

Buiten: tuinmeubelen voor het groene koninkrijk

Eerst het werk, dan het plezier. Nadat we het over ideeën voor de studeerkamer hebben gehad, richten we ons nu op de aangenamere kanten van het leven, de tuin en de zwembadruimte. Want Minotti houdt zich niet alleen bezig met binnenhuisarchitectuur, maar ook met alles daarbuiten op meubelgebied. Banken, tafels, banken en ligstoelen voor het zwembad, alles is aanwezig, zelfs zonder zwembad en alleen om te zonnebaden, ziet het luxe tuinmeubilair er geweldig uit.

Buitenmeubilair met visie – Video

Om u een idee te geven van hoe een gebouw uitgerust met de interieuroplossingen van het premiumlabel eruit zou kunnen zien, laat Minotti u een kijkje nemen in hun computerwereld. Dit zijn niet alleen voorstellen voor particuliere huishoudens, maar ook voor hotels en andere pensions. Bekijk hier de visies van het merk: