Influencer, blogger EN Youtuber: Maren verovert het net!

Maren Wolf, voorheen bekend als “Beautypeachiii”, is al bijna 10 jaar actief op YouTube. Begin dit jaar publiceerde de mooie brunette ook haar eigen blog “More about Mary”, waarop ze haar lezers inspiratie geeft over de onderwerpen mode, lifestyle en reizen. Ik sprak met haar over haar verleden, mode en haar toekomst.

900k! Maren Wolf is een van de top bloggers in Duitsland

Als je meer over Maren wilt lezen en zien, kun je hier alle interessante links naar Maren’s blog en Instagram vinden:

“Ik wilde dat mensen mijn echte naam wisten.”

Maren, ik herinner me dat je YouTube kanaal “Beautypeachiii” heette. Vertel eens, waarom heb je je naam op alle sociale netwerken veranderd, is daar een speciale reden voor of gewoon omdat je inhoud in het algemeen is uitgebreid?

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Ik doe YouTube nu al bijna tien jaar. Mijn inhoud is dus veranderd en ik ben zelf volwassen geworden. Voor mij was de naam BeautyPeachiii net iets te kinderachtig.
Ik wilde dat mensen mijn echte naam kenden en ik denk dat dat een persoon nog aanspreekbaarder maakt. Ik heb me ook nooit echt aangesproken gevoeld als iemand naar me toe kwam en zei: “Hé, jij bent BeautyPeachiii”. (lacht)

Op 17-jarige leeftijd heb je je leven al met andere mensen gedeeld via sociale media zoals YouTube. Je neemt je fans mee op vakantie, ze kennen je man en je vriendinnen. Hoe denk je over het leven in het openbaar en wat voor persoon ben je in privé? Beschrijf jezelf in drie woorden.

Ja, dat klopt. De mensen die mijn video’s bekijken weten echt veel over mij en mijn leven. Maar ook niet alles. In de tussentijd, ben ik veel beter in het in het publieke oog zijn. Toen ik 17 was, had ik niet gedacht dat op een dag zoveel mensen mijn video’s zouden bekijken en mij zouden kennen. Hoe zou ik mezelf omschrijven? Eerlijk, dierenliefhebbend en creatief.

In het openbaar leven? – Geen probleem voor Maren

Je plaatst vaak foto’s op Instagram en video’s op YouTube met je man Tobias. Allereerst, alle goeds en liefde voor jullie beiden! Hoe lang kennen jullie elkaar eigenlijk al en hoe gaan jullie om met het feit dat jullie huwelijk zo openbaar is omdat jullie allebei erg actief zijn op sociale netwerken? Stoort het gebrek aan privacy je niet in sommige situaties?

Dank u voor de felicitaties. We kennen elkaar al zolang we een koppel zijn. Meer dan 5 jaar.
We kunnen er heel goed mee omgaan. We hebben vrijwillig gekozen om publiek te zijn en, zoals ik al zei, mensen weten niet alles over ons. Mensen kennen de binnenkant van ons huis, maar er zijn veel privé-dingen die in de familie blijven.

Perfecte look: Comfortabel en stijlvol de winter door

Als je je YouTube-kanaal, je Instagram-account en je blog volgt, wordt al snel duidelijk dat je erg begaan bent met het thema mode. Je outfits variëren van casual street style tot chique avondlooks. Heb jij nog mode musthaves voor de winter en hoe ziet de perfecte winterlook er volgens jou uit?

Voor mij is er niets beter dan casual en gezellige kleding die tegelijkertijd stijlvol is. Zoals elke winter, hou ik van oversized stukken. Of het nu truien, jassen of sjaals zijn.

Op je YouTube-kanaal heb je verschillende video’s over het onderwerp “schoonheid”. Heb je een insider tip voor mijn lezers tegen een droge huid in de winter en wat zijn jouw top 5 beauty essentials zonder welke je de winter nooit zou overleven?

Heel belangrijk, drink veel. Het maakt niet uit of het zomer of winter is. Daarnaast helpt het om de huid regelmatig in te smeren met crème en heel belangrijk: nooit zonder lipverzorging.

“Iedereen heeft zijn eigen stijl en draagt wat hij leuk vindt”.

Als youtuber, influencer EN blogger kom je veel in de buurt en word je zeker vaak uitgenodigd op beurzen en dergelijke. Op zulke evenementen zie je mensen met verschillende stijlen. Tussen al deze mensen zie je vaak outfit combinaties die je helemaal niet leuk vindt. Leg eens uit welke stukken/kleuren je nooit met elkaar moet combineren en wat voor jou de grootste modezonde is?

Ik moet eerlijk zijn, natuurlijk zijn er outfit combinaties die je persoonlijk niet mooi vindt, maar ik denk niet dat er mode no-go’s zijn. Iedereen heeft zijn eigen stijl en draagt wat hij leuk vindt. Het maakt niet uit of het groen gecombineerd is met oranje of een eenhoorntrui. (lacht)
Maar waar ik persoonlijk niet mee overweg kan zijn peeptoes.

Dit jaar bent u op veel plaatsen geweest, zoals New York, Stockholm, Miami, Mallorca, enz… Welke reis is u het meest bijgebleven en welke bestemming staat bovenaan uw reislijst?

Dat is makkelijk. Mijn huwelijksreis was de mooiste. We hebben veel meegemaakt en waren in onze droomstad, Los Angeles. We associëren veel met deze stad en houden ervan. Maar ik zou supergraag een keer naar Bora Bora reizen.

Uw blog, die u begin 2017 bent begonnen, is ook zeer goed ontvangen. Tegenwoordig is het erg moeilijk om een fashion/travel/lifestyle blog op te zetten omdat er al zoveel van dit soort blogs zijn, maar jij hebt het voor elkaar gekregen. Wat is daar volgens jou de reden van en wat onderscheidt jouw blog van andere?

Phew, goede vraag. Om eerlijk te zijn, ik kan het niet beantwoorden. Ik vraag me vaak af hoe het komt dat ik zoveel mensen inspireer. Ik denk dat mensen mijn persoon gewoon leuk vinden.

“Mijn grootste wens zijn kinderen”

Het moet veel werk voor je zijn om elke dag met iets nieuws en creatiefs te komen. Je moet regelmatig berichten plaatsen op je Instagram-account, je YouTube-kanaal en je blog. Heb je specifieke doelen die je wilt bereiken en waar zie je jezelf over 5 jaar?

Dat is waar, na zoveel jaar heb je zoveel inhoud geproduceerd, maar het verveelt niet. Elk jaar komen er nieuwe trends en je doet zelf ook altijd nieuwe ideeën op. Je moet gewoon doen waar je zin in hebt. Waar zie ik mezelf over vijf jaar? Mijn grootste wens is om kinderen te krijgen. Ik hoop er dan twee te hebben, of in ieder geval zwanger te zijn van de tweede. Voor het overige hoop ik tegen die tijd veel van de wereld te zien en twee geheime projecten zijn nog in de planning.

U kunt hier meer over Maren te weten komen: