Overgangsjassen – Zo zien de nieuwste trends eruit

Vooral in een land als Duitsland zijn de zogenaamde overgangsjassen nauwelijks weg te denken. Het weer in dit land is vaak onvoorspelbaar en heeft eerder de neiging te koud dan te warm te zijn. Een koel jack dat niet te dik en niet te dun is, is dus zowel in het voorjaar als in het najaar onmisbaar. Het overgangsjasje is erg populair bij mannen in de herfst en de lente. Donsjassen en wollen jassen zijn dan gewoon te warm. Je hebt dus een licht jack nodig dat tegen regen en wind kan en er toch super casual uitziet. Als u een nieuwe overgangsjas voor de nazomer, de herfst of de lente zoekt, kijk dan eens in de online winkel Luisaviaroma. Hier vind je een enorme keuze aan coole overgangsjacks, waaronder een aantal geweldige stukken van het merk Off-White voor mannen. Hieronder wordt uitgelegd welke ontwerpen en uitvoeringen van het overgangsjasje van 2019 in de mode zijn.

De blouson

De blouson is beslist een van de meest stijlvolle jasjes voor mannen. Het combineert nonchalance, elegantie en eenvoud als geen andere jasvorm. Daarom is de blouson ongelooflijk veelzijdig en kan hij bij bijna elke look cool worden gestyled. Typisch voor een blouson is de geborduurde opstaande kraag, de gebreide manchetten en het jasje van eenvoudig katoen. De schuine klepzakken zijn ook een absolute must voor deze jassen.

Het bomberjack

Het bomberjack biedt een hoog niveau van functionaliteit en wordt daarom vaak een pilotenjack genoemd. Oorspronkelijk droegen piloten van gevechtsvliegtuigen deze jassen – en dat doen ze nu nog steeds. Bomberjacks zijn supercomfortabel en dankzij de ritssluiting heel soepel om te dragen. Zelfs bij slecht weer kunt u voor honderd procent op deze jas vertrouwen. De look van het bomberjack maakt gewoon van iedereen een stijlvolle waaghals. Het maakt de schouders mooi breed en geeft zo een zeer mannelijke uitstraling.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Het spijkerjasje

Het is de absolute klassieker onder de overgangsjassen. In 2019 is het bijzonder trendy om te kiezen voor een spijkerjack in een bijpassende tint bij je jeans. Dus toon-op-toon, of monochroom, is hier het motto. In het verleden was dit meer een no-go, maar in 2019 is het de absolute modetip. Voor de herfst of de lente, het denim jack overtuigt door zijn robuustheid en is de perfecte vrijetijdsgezel.

Het hemd of de veldjas

Deze jassen zijn gewoonlijk gemaakt van ribfluweel, katoenen keperstof of dein. Het heeft opgestikte zakken op de borst en is dikker dan een gewoon overhemd wat de stof betreft. Dit type jas volgt de absoluut trendy arbeidersstijl. Dit jasje, dat kan worden gedragen wanneer jasjes niet verplicht zijn, is perfect te combineren met groene of navy tinten.