TikTok Stars USA: Carli D’Amelio, Addison Rae, Will Smith & Jason Derulo

TikTok – de app is het eerste meest succesvolle sociale netwerk uit China. Dankzij zijn kunstmatige intelligentie is het Chinese bedrijf “Bytedance” erin geslaagd met zijn app wereldwijd de top te bereiken. TikTok is ook zeer succesvol in de VS, ondanks de vergeefse pogingen van Trump om de app in de VS te verbieden. De meeste actieve gebruikers zijn tussen 16 en 24 jaar oud. Er zijn veel succesvolle gebruikers in de TikTok charts met miljoenen bereik. Onder hen bevinden zich ‘s werelds meest succesvolle TikToker Charli D’Amelio, Addison Rae en Bella Poarch. Veel van de succesvolle makers zijn hun carrière begonnen op de toenmalige app Musical.ly. Amerikaanse TikTokers zijn verantwoordelijk voor de meeste trending food en dance challenges van de app. Bekijk hier video’s van de grootste Amerikaanse TikTok sterren. Tip. Amerika, Europa, Azië & Afrika – Hier vind je de grootste TikTokers wereldwijd.

Carli D’Amelio: Trendsetter & TikTok Star

Charli D’Amelio is de top 1 TikToker in de wereld. Ongeveer 121 miljoen mensen volgen haar op haar account. De Amerikaanse danst niet alleen op trendy nummers, ze is zelfs de absolute trendsetter. Haar passie voor TikTok leverde haar een vermelding op in het Guinness Book of Records voor het meest geabonneerde TikTok account.

FIV Feature X CM Models

Addison Rae: Zangeres & TikTok ster

Addison Rae is niet alleen een zangeres, maar ook een TikTok ster. Ze werd beroemd door haar dansuitdagingen op TikTok. Voor veel jonge gebruikers, is Addison een echt rolmodel. Ze inspireert 82,1 miljoen volgers met haar hippe dansjes.

Bella Poarch: Dansuitdagingen & Zingen

Bella Poarch heeft 77,2 miljoen volgers op TikTok, waarmee ze een van de meest succesvolle makers uit de VS is. De influencer is Filipijns en heeft, naast TikTok, een grote passie voor zingen. Haar twee interesses zijn heel goed te combineren, want zij zingt ook graag voor haar fans op het platform. Naast zingen, maakt ze ook dans en LipSync video’s.

Zach King: De Koning van de Magie

Als je echt van magie houdt, ben je bij Zach King aan het juiste adres. De maker heeft een groot bereik gekregen via YouTube en video’s sinds de TikTok-revolutie, waar hij ook veel succes heeft gehad. In zijn video’s verwerkt hij als geen ander de beste effecten en montages. De artiest is ook erg populair bij grote sterren als Serena Gomez en Jason Derulo. Samen met hen heeft hij al veel coole TikTok video’s gemaakt. Op de app volgen 62,7 miljoen mensen hem.

Will Smith: TikTok inhoud koning

s Werelds beroemdste acteur staat ook op de app. Will Smith ‘s titel als een van Hollywood’s meest succesvolle acteurs is waarschijnlijk niet genoeg, want op TikTok staat hij met zijn 59,8 miljoen volgers op de 9e plaats in de ranglijst van de meest gevolgde accounts. Will Smith zorgt hier voor echt entertainment voor zijn fans.

Spencersx: Beatbox & Comedy

Spencer X is een succesvolle beatboxer en influencer. Hij is bekend om zijn muziek met originele geluiden, tracks en komische sketches. Zijn grappige video’s en coole geluiden zijn erg populair bij gebruikers, want 54,1 miljoen mensen volgen hem op de app.

Dixie D’Amelio: Zangeres & TikTok Star

Dixie D’Amelio is de oudere zus van Charli D’Amelio, ‘s werelds meest succesvolle TikToker. Dansen zit bij beiden in de familie, want Dixie heeft ook een enorm bereik met 53,8 miljoen volgers op TikTok voor haar dansuitdagingen. Bekijk de hipste dansvideo’s van Amerika. Naast haar TikTok carrière, is Dixie ook een succesvol zangeres.

Loren Gray: De meest trendy video’s

Met 53,5 miljoen volgers isLoren Gray een van de meest succesvolle influencers op het platform. De Amerikaan is zanger en danst op de coolste hits en trends op de app. Ze laat haar fans ook clips zien van achter de schermen van haar muziekvideo’s.

Justmaiko: Dansuitdagingen

Michale Le is op de app te vinden onder de gebruikersnaam justmaiko. Je kunt alle trendy dansuitdagingen op zijn app vinden. In zijn video’s danst hij vaak met zijn broertje, vrienden en TikTok-collega’s. Of hij nu thuis, in het winkelcentrum of op straat is, hij maakt overal video’s voor zijn 49,6 miljoen volgers.

Jason Derulo: Succesvolle TikTok carrière

De beroemde popzangeres heeft 47,5 miljoen volgers op TikTok. Hij heeft zijn succes ook te danken aan zijn muziek, want de liedjes van Jason Derulo zijn een regelrechte hit op de app. De Amerikaan publiceert dansen op de liedjes die bekend zijn bij elke gebruiker van de app. Naast muziek maakt hij grappige video’s en uitdagingen met zijn vriendin en andere TikTok-collega’s.