Reistips Amsterdam + Outfitspecial

Hallo, mijn lieverds, ik hoop dat jullie een goede Pasen hebben gehad! Ik bracht de mijne door met mijn familie in Nederland. Hoewel ik niet echt een fan van Nederland ben, heb ik me toch laten overhalen om weer met ze mee te gaan. We verbleven in een klein huisje in de buurt van Zandvoort. Voordeel? Het was direct aan zee en tussen de duinen, dus het gevoel van een echte vakantie + Het is slechts een half uur van Amsterdam. Nadeel? Het was erg koud en winderig, dus het zomergevoel ging verloren zodra hij van huis ging.

Onze reis begon op vrijdagochtend toen mijn stiefbroers me hier in Keulen verzamelden en we doorreden naar Zandvoort. Daar arriveerde de hele patchworkfamilie, wachtend op ons. Een strandwandeling bij ijskoude temperaturen was natuurlijk aan de orde van de dag. Het is niet per se mijn hoogtepunt van de reis, maar afgezien van de temperatuur en de zeer aangename wind. Op zaterdag brachten we de dag door in Amsterdam. De stad is erg mooi en ik werd een beetje verliefd op de oude huizen met grote ramen, maar het was weer erg koud en er stond veel wind. Maar wat ik de Nederlanders moet nageven, nergens anders smaken pannenkoeken zo goed als daar. Natuurlijk genieten we van een van hen in een ‘Pannkokenhus’. Ik weet niet wat de Nederlanders anders doen, maar op de een of andere manier slagen ze erin de pannenkoeken superlekker en toch heel anders te laten smaken. Natuurlijk kon ik niet gaan winkelen. Voor een dagje winkelen, sightseeing en duurlopen moet je eerst de juiste kleren vinden. Ik wachtte op een of twee kapitale alternatieven voor jou.

Zwart en wit – chique en toch hot!

Deze outfit ziet er elegant en chic uit, maar is ook heel praktisch omdat hij je warm houdt. Zara’s trui is super warm en super comfortabel. De witte kleur en de ritssluiting op de rug geven het een zeer elegante uitstraling. Ik combineerde het met een basic zwarte broek van Reserved. Aangezien je veel gaat winkelen, heb ik mijn hoge hakken voor de verandering eens thuisgelaten en mijn Adidas Superstar laten schitteren. De outfit wordt compleet gemaakt met mijn Fashion Drug Bag, die niet te groot is maar groot genoeg om alles in mee te nemen. Als het nog te koud voor je is, kun je ook een wit leren jack combineren met een trui (foto 2).

PINK! De nieuwe trendkleur van het voorjaar

Dit pak is zeker niet voor als het vriest tussen u, maar u kunt het heel goed combineren in de zomer. Het is vooral geweldig voor uitstapjes naar de stad, want het kan veel doen met heel weinig inspanning. Nuchter gezien is het gewoon een topje, een leren jack en een spijkerbroek, maar door het gebruik van kleur en accessoires ziet het er zoveel meer uit. Omdat het zo eenvoudig blijft, is deze outfit ook supercomfortabel en zonder poespas. Ik werd echt verliefd op de kleur van de omslag. Roze is deze zomer erg in de mode en past bijzonder goed bij bruin haar. Als u van kleur houdt, kunt u meer stukken in deze kleur vinden bij Zara. Net als deze blouse. Je kunt ook het jasje van Zara kopen, wat absoluut mijn favoriete item van deze lente is. Nogmaals, deze broek is van Reserved en de tas is van Fashion Drug.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

All Black – Outfit Inspiratie

Zoals je waarschijnlijk al gemerkt hebt, is deze tas op dit moment mijn favoriet. Het is gewoon de perfecte vorm en maat om elke dag te dragen. Deze set verhoogt ook de hele look. Het t-shirt is ook een van mijn nieuwe aanwinsten van mijn nieuwe favoriete online winkel Fashion Drug, waar ook de tas vandaan komt. Het is super comfortabel en ziet er op zichzelf al geweldig uit met de snit en print. Ook een zwarte broek met Zara’s teardrops en je pak is perfect. Aangezien de temperaturen een beetje te koel zijn voor zo’n pak, raad ik het Edgy Look leren jack of een gescheurd denim jack aan. Zo maak je deze look perfect af en heb je net een geweldige outfit gecreëerd.

Perfecte golven voor een perfecte set

Als laatste advies laat ik u iets uit de Beauty Zone zien waarmee u uw look een bijzondere toets kunt geven. De perfecte strandgolven, zoals op de catwalks van Victorias’ Secret, wie droomt daar niet van? Het is zo makkelijk om de perfecte golven te krijgen. De sleutel is de krultang. Het mag niet te dun of te dik zijn en moet al van een bepaalde kwaliteit zijn. Het is ook belangrijk dat u de perfecte strandgolven niet met een stijltang krijgt, want een krultang is hoe dan ook noodzakelijk.

Als je eenmaal je perfecte krultang hebt gevonden, zal er niet veel meer over zijn. Het enige wat je hoeft te doen is je haar in tweeën te splitsen (ik split ze altijd van het ene oor naar het andere) en de bovenste helft te houden. Spuit daarna je haar in met een hittebeschermende spray, ik gebruik Schwarzkopf got2b guardian angel. Zodra je krultang is voorverwarmd (180 graden met mijn haar), neem je een lok van 5 cm en wikkel je die rond je krultang. Na ongeveer 20-30 seconden kun je het loslaten en naar de volgende gaan. Je doet het met al je haar en zorgt ervoor dat je het in dezelfde richting draait. Als je klaar bent, spuit je je haar met haarlak over je hoofd (om het meer volume te geven) en zet je het op zijn plaats. Als u wilt, kunt u uw haar ook voorzichtig doorkammen. Je strandgolven zijn klaar. Het zal op mij lijken.

https://www.instagram.com/p/BpASm5ChaeH/

Dit kapsel versterkt zeker je outfit en maakt je super elegant. Ik hoop dat jullie genoten hebben van mijn blog deze week en dat jullie wat nieuwe en fantastische outfit ideeën / beauty tips mee kunnen nemen. Als u ook naar Amsterdam wilt gaan, kan ik u alleen maar een boottocht door de grachten en zeker een Pannkokenhus aanraden.

Ik wens u een goede week en een goed begin van de dag! Als je suggesties/verbeteringen of ideeën voor een blogpost hebt, schrijf me dan in de comments!

Tu Iva ❤