Wat er aan de ketting hangt – hangers en populaire motieven voor kinderen

Kinderen willen ook hun persoonlijkheid ontwikkelen en hun individuele stijl al tot uitdrukking brengen. Wat is dan een beter cadeau dan een halsketting met een bijpassende hanger met motief? Het is niet alleen een geweldige blikvanger, maar verrijkt ook elke outfit en past zich individueel aan de interesses van het kind aan. Het is dus veel meer dan alleen een decoratief accessoire. Een ander voordeel is de veranderlijkheid van dit sieraad. Elke dag kan een nieuw motief worden gekozen dat past bij de stemming, wat altijd weer een glimlach op de gezichten van de kleintjes tovert.

Bij het kiezen van een halssnoer met hanger wordt u verwend met keuze – van effen zilver tot vrolijke kleuren, kleurrijke lieveheersbeestjes, elegante kruisjes tot romantische hartjeshangers, het aanbod is bijna onhandelbaar.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Kettinghangers – wie neemt welk motief?

Meisjes kiezen meestal voor kleurrijke diermotieven zoals paarden, lieveheersbeestjes, katten of zelfs mythische wezens zoals elfen en engelen, of kiezen voor liefdevol vormgegeven hartmotieven, terwijl jongens meestal enthousiast zijn over eenvoudige vormen zoals kruisen, letterkettingen of monochrome motieven zoals dinosaurussen. Bijzonder vermeldenswaard hier uit de meisjesafdeling zijn de halskettingen met hangers van het merk Princess Lillifee, dat de meeste kleine prinsessen aanspreekt door zijn bijzonder romantische ontwerp, zijn rijkdom aan motieven en zijn meisjesachtige vormgeving.

We gingen rond op de markt en zochten de populairste kettingen met hangers voor kinderen.

Prinses Lilifee inspireert jonge meisjes

Zoals reeds gezegd, is het merk Princess Lillifee nog steeds zeer populair en viert het zelfs zijn verjaardag. Ter gelegenheid van deze gelegenheid biedt Christ momenteel een speciaal vervaardigde juwelenset aan met een trendy halsketting en een hanger van roze cupcakes. Naast de ketting met hanger is er ook een bijpassend paar oorbellen, zodat de kinderen perfect zijn uitgerust. Het betoverende ontwerp voert kleine meisjes mee naar de roze glitterwereld van prinses Lillifee en weerspiegelt daarmee precies hun wensen en gedachten. Een verjaardagscadeau dat zeker zal slagen!

Elegante hart bedel van Pandora

Dit is misschien wel de meest glamoureuze manier om een hart te presenteren. De gelimiteerde oplage van deze Pandora charm symboliseert klassiek de uitdrukking van liefde en affectie, en is daarom geschikt voor meisjes en jongens van alle leeftijden. In het midden trekt het kleine gouden hartje alle ogen naar zich toe, terwijl de fonkelende zirkonia rand luxueuze schittering toevoegt. Een tijdloze klassieker!

Sieraden voor jongens: Schattige dino ketting

Kleine dino fans zullen waar voor hun geld krijgen met deze hanger. Deze ketting, die momenteel alleen online verkrijgbaar is, heeft een eenvoudige dino-hanger aan een speelse kogelketting en is daarom een prachtig accessoire voor zowel jongens als meisjes.

Mooie uitdrukking van genegenheid: Hanger met kruis en hart

Met zijn twee hangers, een hart en een kruis, combineert deze ketting twee waarden die ouders elke dag aan hun kinderen willen doorgeven: Geloof en liefde. De grote lus met fonkelende cubic zirkonia zorgt voor een mooi accent en rondt de fonkelende look af. Ook op modegebied kan het met dit accessoire niet misgaan. De fijne schakelketting past perfect bij de stijl van de hangers en zal de ontvanger zeker lang vergezellen.

Dit zijn echter maar een paar voorbeelden uit het uitgebreide aanbod van hangers met motief voor kinderen. Als u op zoek bent naar een halssnoer met een hanger voor uw kind, moet u zelf maar eens in het assortiment kijken en samen met uw kinderen door de vele beschikbare motieven bladeren.