Hangers van Thomas Sabo – dit zijn de hangers die je deze zomer moet dragen

Met de bedels van Thomas Sabo kunt u uw eigen moderne interpretatie van de klassieke bedelarmband creëren. In de Thomas Sabo Charm Club Collection vindt u modieuze accessoires, geluksbedels, glamoureuze geschenkideeën, of vereeuwig speciale momenten in een persoonlijke, stijlvolle herinnering.

Het grootste voordeel van hangers uit de Thomas Sabo collectie is zeker hun veelzijdigheid in combinatie. De hangers doen het goed aan kettingen van zilver, goud of delicaat rosé, maar ook aan kleurrijke juweliersbanden. Vrouwelijk, rotsachtig, klassiek, sensueel of extravagant – de vaak symbolische motieven en uitgewerkte ornamenten worden met veel aandacht voor detail gemaakt en bieden dankzij de regelmatige vernieuwing van de collectie steeds nieuwe snits en spannende kleurcreaties.

Zomer van de liefde – Hanger voor geliefden

Zoals de tekenen van verliefdheid onmiskenbare schoonheid in elk gezicht oproepen, zo zorgen ook de bijpassende hangers van Thomas Sabo voor sprankelende ogen en rode wangen. Vooral in de zomer willen veel paren uiting geven aan hun opborrelende gevoelens en elkaar plezier schenken met kleine geschenken. Of het nu gaat om lettercombinaties, sprankelende motieven met zirkonia’s en diamanten, of zelfs eenvoudige hartmotieven in ontelbare uitvoeringen, liefhebbers worden verwend met een ruime keuze. Ouderliefde wordt hier ook niet verwaarloosd. De hangers van Thomas Sabo omvatten ook kleine schatten met inscripties zoals “Best Mom”.

Thomas Sabo Hanger voor kinderen

Dierenmotieven zijn bijzonder populair bij kinderen. Er zijn niet alleen de klassiekers zoals katten en paarden, maar ook meer ongewone variaties met vleermuizen, schildpadden, libellen en kolibries. De klassieke geluksmotieven zoals shamrocks en sterren behoren ook deze zomer 2015 tot de populairste motieven voor Thomas Sabo hangers.

Speciale collectie GLAM AND SOULD van Thomas Sabo

De GLAM AND SOUL collectie verdient deze zomer bijzondere aandacht. Hier kunt u uw individuele hangers samenstellen uit talrijke elementen en eindeloze combinaties en ontwerpen maken. Onyx plateaus en romantische parelmoeren schijfjes dienen als basis voor opvallende uitsnijdingen of ongewone arabeske motieven. Voor wie dit te ostentatief vindt, kunnen hangers in kleine formaten mooie mode-accenten zetten of met eenvoudige accenten opvallende outfits completeren. Deze veelzijdigheid geeft stijl aan elke zomeroutfit en geeft elke stijl dat speciale iets met frisse kleuren, speelse dessins en chique afwerkingen.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Thomas Sabo Zomercollectie 2015

Voor de zomer van 2015 is de nieuwe collectie al gelanceerd met meer dan 50 uiteenlopende ontwerpen. Er zijn klassieke liefdestekens en nieuwe hartmotieven, maar ook typische zomerdessins zoals rode peeptoes of sandalen. en de wereld van het internet doet nu zijn intrede in de Charm Club:. Enigszins ongebruikelijk, maar daarom niet minder spannend, verschijnen hier nieuwe motieven zoals tabletten, emoticons of de hashtag.

In totaal kunt u kiezen uit meer dan 500 filigraan-, charmante, glamoureuze of schitterende motieven uit de Thomas Sabo hanger collectie, die op verschillende manieren gecombineerd kunnen worden, zodat u gemakkelijk een individuele stijl kunt ontwikkelen. Een passie voor verzamelen is hier zeker gewekt!