Doe-het-zelf accessoires – Het hoeft niet altijd iets uit de plank te zijn

Accessoires zijn minstens zo belangrijk als onze outfit zelf. Alleen met de juiste accessoires komen de meeste kledingstukken tot hun recht en velen van ons zoeken daarvoor iets heel individueels. Natuurlijk komen fabrikanten van sieraden en accessoires met een heleboel ideeën en zijn er leuke dingen te koop, maar als u echt iets speciaals wilt, kunt u het beste uw eigen accessoires maken! Het resultaat is gegarandeerd uniek. Wie heeft er in zijn jeugd niet zelf armbandjes gevlochten of in elkaar gezet? De zelfgeweven vriendschapsarmband was iets heel bijzonders onder beste vrienden. Wij willen u een paar ideeën geven over hoe u zelf creatieve modeontwerpers kunt worden. DIY-accessoires zijn een geweldige kans om restjes stof, kralen of oude en kapotte juwelen te recycleren en voor weinig geld en met een paar gereedschappen kan iedereen accessoires maken. Je hoeft geen professional te zijn om het te doen. Aan het einde van het artikel vind je de top 14 DIY juwelen & accessoires video’s!

Strikken – Een geweldige versiering voor haaraccessoires, schoenen, riemen en nog veel meer

Strikken zijn heel gemakkelijk te maken. Je kunt strikken gebruiken om je haar te versieren of andere accessoires, van haarclips, armbanden en riemen tot ballerina’s. Je kunt verschillende materialen gebruiken voor strikken, vooral stofrestjes en restjes van andere knutselwerkjes.

Neem twee stukken van de stof die u wilt gebruiken, een dikke en een dunne strook. De dikkere strook wordt nu aan beide kanten gevouwen en aan elkaar gelijmd met het hete lijmpistool. Dit creëert een soort lus. Zodra de lijm droog is, kunt u de lus in het midden samendrukken en de typische lus-look zal verschijnen. Met behulp van een beetje lijm uit het pistool wikkelt u de kleine strook stof rond het midden om de lus te sluiten, knip de overhangende stof af. De eigenlijke boog is nu klaar. We kunnen dit nu vastmaken aan een haarspeld of schoenen met behulp van het hete lijmpistool weer (een zeer belangrijk hulpmiddel voor de fashionista thuis). U kunt strikken ook gebruiken om handtassen en riemen te versieren, verschillende stoffen en linten nodigen u uit om iets creatiefs uit te proberen.

Zelf echte diamantjuwelen in elkaar zetten

Veel mensen zijn in eerste instantie verbaasd. Hoe kan een leek diamanten juwelen maken? Het is relatief eenvoudig: op 77 Diamonds kunt u uw eigen diamanten juwelen samenstellen. De website is zo geprogrammeerd dat iedereen individueel ringen, halskettingen, oorbellen enzovoort kan ontwerpen – met echte diamanten. Op deze manier kunt u ook verlovings- en trouwringen ontwerpen die precies de juiste maat, breedte en diameter hebben. Bovendien kunt u kiezen tussen verschillende modellen (klassiek, vintage of modern) en het soort slijpsel bepalen (briljant, prinses, smaragd, ovaal, druppel en nog veel meer). Het resultaat zijn individueel vervaardigde diamantjuwelen van hoge kwaliteit.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

DIY – Armbandjes zijn niet alleen iets voor kleine meisjes

Grote meisjes hebben ook plezier in het maken van armbanden, en ze worden echt mooi met de juiste techniek en materialen. Armbanden zijn ook leuke cadeautjes. Een leuk idee is om armbanden te maken voor het vrijgezellenfeest om deze speciale dag nog gedenkwaardiger te maken voor iedereen die erbij betrokken is. U heeft letterkralen, kunstparels, Swarovski-kristallen, elastisch nylonkoord, satijnlint (bij voorkeur wit of crèmekleurig) en een kralennaald nodig om te rijgen.

Allereerst moet je nadenken over wat je wilt dat de armband zegt. Bijvoorbeeld de naam van de bruid en het jaartal, of de initialen “JGA” en het jaartal, of rechtstreeks de namen van de bruid en de bruidegom of hun initialen. En dan begint het: het nylonkoord wordt door de naald geregen en kralen, letters en glittersteentjes worden in de gewenste volgorde aangeregen. Het is het beste om de kleur van de armband in zacht wit, beige of roze tinten te houden om de sfeer van de bruiloft te bepalen. Zodra de armband een lengte van ongeveer 18 cm heeft bereikt, knoopt u het nylonkoord verschillende keren en bedekt u de knoop met een kraal. Versier de armband ten slotte met een satijnen strik tussen twee parels.

Creativiteit kent geen grenzen, op het internet kunt u zich laten inspireren door talloze suggesties om armbanden te maken voor speciale gelegenheden of gewoon als modejuweel.

Iedereen kan zijn eigen oorbellen maken – hangers met een boho look

Een heel eenvoudige manier om je eigen oorbellen te ontwerpen is door hangers te maken. Hier kunt u, met een beetje creativiteit, uw toevlucht nemen tot ongewone materialen, zoals haarspelden. Voor oorbellen in boho-stijl hebben we nodig: 19 haarspelden, een stuk karton, nagellak in verschillende kleuren, een penseel, juwelendraad, een potlood, een tang en 2 oorhaakjes. Duw eerst de haarspelden in twee delen naast elkaar op het karton. Teken nu een patroon met het potlood, bijvoorbeeld drie pijlen. Kleur dit patroon in met nagellak en laat de haarspelden drogen. De rest is kinderspel: de geverfde haarspelden worden ook door een stuk juwelendraad getrokken, dat tot een driehoek wordt gebogen. Deze wordt bevestigd aan de oorstekers en we hebben al een paar mooie, ongewone oorbellen in een boho look gemaakt.

Top 14 DIY! Juwelen & Accessoires op Youtube

I-Love armband van draad – DIY die heel snel gaat!

Opvallende juwelen! Altijd populair en zo makkelijk zelf te maken.

DIY: Emoji-accessoires: Eenhoorns en Smilies

Makoccino toont hier echt kleurrijke DIY – net als emoji’s zijn.

Upgrade je juwelenkistje! De doos voor alles

Happyandfit DIY heeft veel geweldige video’s hier. Onder andere voor het belangrijkste accessoire, het juwelendoosje zelf!

Spice up schoolbenodigdheden! Voor alle schoolmeisjes ♥

Typisch Susi heeft een paar organisatoren verzameld in de video!

Er zijn ook geweldige video’s voor notitieboekjes en dagboeken, zoals deze van Nika:

Maak zelf leuke accessoires! Kattenringen en meer

Yumi King houdt van schattig, dus heeft ze hier 4 DIY’s samengesteld voor oorbellen, sokken en ringen!

Sieraden uit boeken – DIY door The Loony Life

Een lange video over het onderwerp boeken als accessoires – is dat mogelijk?

Juwelen uit de doe-het-zelf zaak! Doe-het-zelf om te besparen

Geen blogger, Sat1 Frühstücksfernsehn kijkt naar DIY juwelen uit de bouwmarkt. Werkt dat?

Eenvoudige en goedkope doe-het-zelf accessoires

Katy sluit af met haar eenvoudige tutorial voor vier accessoires meteen. Maak ze gewoon zelf!