Youtubers zoals Julien Bam die graag dansen, zingen en mensen aan het lachen maken

Julien Bam is een van de meest succesvolle Youtubers in Duitsland. Meer dan 4 miljoen mensen hebben zich geabonneerd op zijn kanaal en worden door hem geïnspireerd. Hij publiceert liedjes, komedie, vlogs en veel dansvideo’s op zijn kanaal. Intussen snijdt hij in zijn video’s van tijd tot tijd ook serieuzere onderwerpen aan. Maar zijn grootste passie is dansen: . Hij begon met breakdancen toen hij 16 was en gaf er 3 jaar les in omdat hij graag mensen motiveert. In 2015 en 2016 werd hij bekroond met de 1 Live-kroon voor zijn dansvideo’s en sinds 2016 is hij testimonial voor een reclamecampagne van Fanta. Julien Bam heeft vele hobby’s, zoals schaatsen, jongleren, schermen, goochelen en karate. Hij is ook zeer muzikaal, want hij zingt niet alleen, maar speelt ook viool, gitaar en piano. Julien Bam heeft al veel van zijn eigen nummers en videoclips uitgebracht. Maar op zijn kanaal laat hij ook covers en parodieën van andere liedjes zien. Ju is een perfectionist en dat zie je terug in zijn video’s, want ze zijn allemaal creatief, geweldig om naar te kijken en je wordt goed vermaakt. Zijn grootste droom is om op een dag een film van 90 minuten te maken.

Wil je zelf beginnen bloggen? Van camera tot continu licht en geheugenkaarten, hier vind je een gids voor het opzetten van je Youtube studio. Wie zijn de populairste Duitse Youtubers? Onze Top 100 Youtuber!

Youtubers als Julien Bam delen een passie voor komedie, zang en dans

Cheng Loew zingt en danst graag in zijn video’s

Cheng Loew is een grappige Youtuber die zelfs bevriend is met Julien Bam. Hij zingt en danst ook in sommige van zijn video’s. Maar vooral coole vlogs en grappige uitdagingen zijn te vinden op zijn kanaal. Al zijn video’s zullen je aan het lachen maken.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Rice Gum uploadt regelmatig eigen nummers en muziekvideo’s

Bryan publiceert veel van zijn eigen nummers en muziekvideo’s op zijn kanaal. U vindt er ook parodieën, grappige uitdagingen en reacties op diverse gebeurtenissen. In het algemeen is Rice Gum een echt te gekke comedy zender die je moet bekijken.

Ah Nice publiceert gevarieerde freestyle video’s

Ah Nice heeft een passie: rappen. Daarom vind je veel rap battels op zijn kanaal. Naast raps en liedjes, beschrijft hij zijn video’s als freestyle. Het kanaal is zeer divers, hij publiceert dansgevechten, uitdagingen, vader en zoon verhalen en grappige vlogs.

 

Danergy zingt zelf, parodieert liedjes en uploadt mash ups

Danergy is een Youtuber die graag en veel zingt. Hij heeft dus al zijn eigen liedjes en muziekvideo’s gepubliceerd. Deze zijn te vinden op zijn kanaal naast grappige parodieën van andere liedjes, coole mashups en vele andere comedy video’s.

Wat is de echte naam van Julien Bam?

Zijn volledige naam is Julien Zheng Kho Budorovits.

Heeft hij een bijnaam?

Julien Bam wordt Ju genoemd door zijn vrienden.

Heeft Julien Bam broers of zussen?

Julien heeft een broer genaamd Shawn Bu.

Heeft hij huisdieren? Zo ja, welke en wat is de naam?

Hij heeft op dit moment geen huisdieren, maar hij zou graag een axolotl willen.

Waar woonde Ju in zijn jeugd?

Julien Bam is geboren in Singapore maar heeft het grootste deel van zijn jeugd in Aken gewoond.

Waar woont Julien Bam nu?

Julien Bam woont in Keulen.

Wanneer zijn zijn videodagen en hoe laat?

Ju heeft geen specifieke videodagen, maar hij uploadt zijn video’s regelmatig.

Hoe oud is Julien Bam en wanneer is zijn verjaardag?

Ju is geboren op 23 november 1988 en is 28 jaar oud.

Wat is de naam van zijn tweede kanaal?

Op het Bento Brothers-kanaal uploadt hij outtakes en video’s achter de schermen met Joon en Vince.