Youtubers zoals Ema Louise houden ervan om kijkers te inspireren met schoonheid en mode.

Ema Louise is een zeer succesvolle Youtuber sinds 2012. Meer dan 500.000 mensen hebben zich geabonneerd op haar kanaal. Ze houdt van alles wat met beauty en mode te maken heeft en daarom draaien de meeste van haar video’s om deze onderwerpen. Naast beauty- en modevideo’s behandelt ze ook veel andere onderwerpen, dus er is voor elk wat wils. Zo laat ze zien hoe je Instagram-foto’s mooi bewerkt, wat de coolste nieuwe producten zijn en geeft ze tips over hoe je zelfverzekerder wordt. Ze praat ook over haar toekomstplannen, test vegan pizza en inspireert haar kijkers met een lookbook. Naast haar YouTube-kanaal heeft de 18-jarige Ema Louise ook een boeiende blog waarop ze regelmatig artikels uploadt over diverse onderwerpen. Ze heeft de laatste tijd veel over de wereld gereisd en doet verslag van haar ervaringen op de blog. Ze geeft haar kijkers en lezers de kans om haar favoriete producten en kleding opnieuw te kopen door ze op de blog te linken. Ema’s populairste video’s zijn de Roomtour 2015 en de Flat Joke Challenge. De video’s zijn al meer dan 1 miljoen keer bekeken.

Wil je zelf beginnen bloggen? Van camera tot continu licht en geheugenkaarten, hier vind je een gids voor het opzetten van je Youtube studio. Wie zijn de populairste Duitse Youtubers? Onze Top 100 Youtuber!

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Youtubers zoals Ema Louise overladen hun kijkers met geweldige video’s.

Diana zur Löwen test schoonheidsproducten en maakt meisjes gelukkig

Diana’s kanaal gaat over mode, beauty en lifestyle. De 21-jarige Keulenaar test vaak nieuwe dingen voor haar kijkers, zoals Balea-producten, beauty-apps of kleding van Amazon. Naast tips over schoonheidsroutines, onthult ze ook haar tips om gelukkig te zijn of volwassen te worden. Ze maakt haar kijkers ook aan het lachen met uitdagingen en geeft voedingstips.

Thebeauty2go heeft een gevarieerd kanaal met tips, tests en inspiratie op het gebied van schoonheid.

Op Kathi’s kanaal kun je alles vinden wat je beauty- en modehart begeert. Er zijn super veel video’s met verschillende onderwerpen en ideeën. Alles van DIY’s, tips en trucs, mode, recepten en persoonlijke vlogs inspireren de kijkers.

Mary M neemt haar kijkers mee op uitstapjes en shopping tours

Mary is een zeer sympathieke Youtuber die haar kijkers veel indrukken geeft van haar leven. Ze neemt ze mee op haar reizen, verjaardagen en verslagen over haar aanstaande bruiloft. Op haar kanaal kun je ook veel fashion en beauty hauls vinden, waar ze veel moeite in steekt. De een of andere grappige uitdaging is ook te zien onder de video’s.

 

BeautyyBird richt zich op make-up tutorials en mode-inspiratie

Op het kanaal Beautyybird toont Yasmin haar liefde voor make-up, schoonheid en mode. Je vindt hier veel make-up tutorials, tips en Get ready with me. Een paar keer per jaar inspireert Yasmin haar kijkers ook met geweldige, zelfgemaakte lookbooks. Ze test ook graag producten en geeft belangrijke tips weg, wat erg spannend is omdat ze in de VS woont.

Wat is de echte naam van Ema Louise?

Haar naam is ook Ema Louise in het echte leven.

Wat is de naam van haar vriend?

De naam van haar vriend is Paul.

Heeft Ema broers of zussen?

Ema Louise heeft een 21-jarige zus.

Hoe noemt ze haar fans?

Ema noemt haar fans liefkozend Cuties.

Wanneer heeft Ema haar eerste video geupload?

Op 5 april 2012 heeft ze haar eerste video geüpload: “Hallo, ik stel me even voor” geupload.

Wanneer zijn hun videodagen en hoe laat?

Ema plaatst haar nieuwe video’s op Youtube op woensdag en/of zondag.

Hoe oud is Ema en wanneer is haar verjaardag?

Ema Louise is 18 jaar oud en werd geboren op 15 december 1998.