Youtuber A-Z: Grappen, Beauty Tutorials en Spelletjes

Youtube is het meest succesvolle “jezelf uitzenden”-platform ter wereld. Op het videoplatform zijn video’s te vinden over de meest uiteenlopende onderwerpen uit de hele wereld. Grappen, nieuws, levenshacks, komedie, sport en nog veel meer. Eén ding is zeker: op Youtube vindt iedereen het juiste amusementsprogramma. Maar met het enorme aanbod aan video’s, is het makkelijk het overzicht te verliezen. Als je op zoek bent naar een Youtube ABC en je wilt nieuwe Youtubers leren kennen, dan heb je precies op de juiste pagina geklikt. In onze Youtube A-Z, vindt u een grote verscheidenheid aan Duitstalige Youtubers. Kijk maar eens naar de meest succesvolle vrouwelijke Youtubers of de Top 100 Youtubers.

Overview hide

Youtuber

Wil je zelf beginnen bloggen? Van camera tot continulicht en geheugenkaarten, hier vind je een gids voor het opzetten van je YouTube-studio.

BibisBeautyPalace – Streken, Uitdagingen & Handleidingen

BibisBeautyPalace is waarschijnlijk een van de bekendste Youtubers in Duitsland. Elke donderdag en zondag vermaakt ze haar meer dan 4.000.000 abonnees met grappige uitdagingen, vlogs, pranks en tutorials. Als je meer wilt weten over Bibi, kijk dan eens op haar YouTube kanaal.

Bonnytrash – De koningin van de uitdagingen

Bonnytrash produceert elke week nieuwe vermakelijke video’s en uitdagingen voor hun abonnees, zoals de “Make-up alleen met je voeten uitdaging” of “500 lagen nagellak”.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Youtuber met C

ConCrafter | LUCA – Uitdaging Meester

ConCrafter | LUCA Channel is één ding boven alles: entertainment! Elke dag publiceert de Youtuber nieuwe video’s en uitdagingen zoals ‘De vloer is lava’, hoe Youtuber-vrouwen eruit zouden zien als mannen of grappige reacties op kinderboeken. Je kunt meer van Luca vinden op Youtube en Instagram.

Youtuber met D

DannyJesden – Gaming & Entertainment

DannyJesden is een gamer door en door. Op zijn YouTube-kanaal speelt hij allerlei soorten games, van gratis indiegames tot wereldberoemde games als Mario. Zijn content omvat ook vlogs en reactievideo’s. Kijk maar eens.

Domtendo – Let’s Play Gaming Kanaal

Domtendo is zeker iets voor gameliefhebbers. Het kanaal bevat wekelijkse Let’s Plays van games voor Nintendo Switch, 3DS, PS 4, PC & – in HD, WQHD, 4K en 60 FPS.

Dagi Bee – Entertainment, DIY’s, Beauty & Vlogs

Dagi Bee is een van de bekendste Duitse Youtubers en verblijdt haar fans regelmatig met video’s en vlogs over haar leven. Ze neemt haar abonnees mee op bijna elk uitstapje, bezoek aan de kapper of zo.

Dima – Amusement & Komedie

Dima uploadt regelmatig amusementsvideo’s in verschillende formaten, zoals ‘De 5 meest overbodige Amazoneproducten’ of ‘Mijn zus leert jeugdtaal.

Youtuber met E

Emrah ! – Lifehacks & Feiten

Emrah presenteert regelmatig nieuwe trucs, tips, lifehacks en weetjes aan zijn abonnees. Niet altijd serieus bedoeld, maar altijd gegarandeerd vermakelijk.

Youtuber met F

Felix von der Laden – Dagelijkse Vlogs

Felix von der Laden neemt zijn abonnees mee op een dagelijkse reis. De meeste van zijn content bestaat uit vlogs, maar Felix begon met gamevideo’s. Als je Felix wilt volgen in zijn leven, kijk dan op zijn YouTube kanaal.

Youtuber met G

Gronkh – Gaming, Reizen & Komedie

Gronkh is een van de bekendste gaming Youtubers in Duitsland. Hij is vooral bekend om zijn videoseries over het spel Minecraft, waarvan hij in 2014 meer dan 1.200 afleveringen had gemaakt. Naast zijn Let’s Play-video’s, waarin hij speelt en commentaar geeft, publiceert hij ook reisdocumentaires en komedievideo’s met zijn ‘Superhomie’ Sarazar, maar alleen op zijn kanaal 2. Superhomies.

Youtuber met H

Hey Aaron!!!- Entertainment, Interviews & Grappige Sterrenpraatjes

Hey Aaron!!! Dat is wat Youtuber Aaron veel hoort als hij pittige vragen stelt. Regelmatig neemt hij de Youtuber en beroemdheden van Duitsland op de hak, sommigen doen dat met humor, maar anderen zijn minder enthousiast. U kunt de reacties op Aaron’s vragen zien op een kanaal. Het is het waard!

Youtuber met I

Inscope21 – Vermaak, Grappen & Komedie

inscope21 laat zijn fans zijn humoristische kant zien op zijn kanaal, waar hij formats laat zien waarin hij bijvoorbeeld abonnees persoonlijk opbelt, of verschillende mensen in de maling neemt. Een van zijn bekendste formats is “Nico verarscht YouTuber”. Het is een kijkje waard.

Youtuber met J

JONAS – Vermaak & Soorten…

JONAS is een Youtuber en presentator. Op zijn kanaal staan verschillende entertainmentvideo’s, ook met zijn vriendin, zoals “30 manieren om te zoenen” of “Wat stellen goor doen”.

JulienBam – Fotografie, Dansen, Muziek & Lifestyle

JulienBam combineert in zijn video’s elementen van fotografie, dans, muziek, lifestyle en special effects. Zijn fans houden vooral van hem om zijn gevarieerde, gekke en sympathieke manier van doen.

Julienco – Uitdagingen, grappen en vlogs

Julienco stopt voor niets voor zijn video’s. Samen met zijn vriendin Bibi publiceert hij elke week de vreemdste uitdagingen, zoals een outfitwissel met de minirok van zijn vriendin of het omsmelten van 1700 Skittels.

JuliensBlogBattle – Muziek, Amusement & Kritiek

JuliensBlogBattle-inhoud bestaat voornamelijk uit rap battle video’s. JuliensBlogBattle is slechts één van zijn 3 kanalen. Daarnaast heeft hij ook nog zijn hoofdkanaal, Juliensblog, waarop hij reactie- en amusementsvideo’s publiceert, hoewel hij niet bij iedereen populair is.

 

Jay & Arya – Film, Televisie & Komedie

Jay & Ayra: Als het op film en televisie aankomt, is er geen betere bron. De twee filmliefhebbers plaatsen elke dag nieuwe inhoud over de wereld van film en televisie online. In hun video’s onthullen ze de grootste filmfouten of laten ze ons de grappigste outtakes zien.

Youtuber met K

Katja Krasavice – Amusement & Erotiek

Katja Krasavice vermaakt haar bijna 1.000.00 abonnees met zeer provocerende video’s. Katja praat over alles waar de meeste mensen niet over willen praten.

Youtuber met L

Lisaandlena – Muziek, mode & entertainment

lisaandlena werd eigenlijk bekend via een ander platform. Nu willen ze ook op Youtube aan de weg timmeren. Op hun kanaal promoten de twee hun eigen modelijn J1MO17, publiceren ze muziekvideo’s en beantwoorden ze vragen van fans.

LIONTTV – Gaming & Vlogs

LIONTTV uploadt vooral comedy & entertainment video’s elke dinsdag en vrijdag. Maar er zijn ook serieuzere onderwerpen op zijn kanaal, zoals depressie.

Youtuber met M

Melina Sophie – Entertainment, Real Talks & Vlogs

Melina Sophie maakt regelmatig grappige video’s en neemt haar abonnees soms een hele dag mee en uploadt deze opnames als een vlog. Haar volgelingen houden vooral van haar open, gekke en speelse aard.

Maren Wolf – Schoonheid, koopjes & amusement

Maren Wolf uploadt regelmatig formats als ‘Mijn Top 10 Producten’ of ‘Fashion Haul’. Om haar fans ook iets van haar privéleven te laten zien, heeft ze een extra vlogkanaal (TheDailyWolfs) aangemaakt waarop je een nog intiemere inkijk in haar leven kunt krijgen.

Youtuber met N

Nilam – Lifestyle, Schoonheid & Mode

Nilam biedt haar abonnees een kleurrijke mix van lifestyle, reizen, beauty, mode en eten. Nilam wil in haar video’s tips geven, inspireren en bovenal entertainen.

Youtuber met O

OSSI. GLOSSY – Lifestyle & Beauty

OSSI. GLOSSY is een van Duitslands bekendste beauty-Youtubers, deels vanwege zijn make-upkunsten, maar ook vanwege zijn leeftijd: met slechts 13 jaar overtreft hij veel van zijn vrouwelijke en mannelijke Youtube-schoonheidscollega’s.

Youtuber met P

Paluten – Minecraft, Vlogs & Gaming

Paluten doet gameharten sneller slaan. Nieuwe Minecraft video’s worden dagelijks gepubliceerd op dit kanaal. Zijn content omvat ook spannende vlogs, cartoon games en gewoon alles wat met gaming te maken heeft.

ProsafiaGaming – Gaming

ProfisaGaming is het top kanaal voor Mario liefhebbers. Van de evolutie van de kus tussen Mario en Peach tot de introductie van alle personages, deze zender laat niets te wensen over.

PietSmiet- Gaming & Entertainment

PietSmietzijn 5 game-gekke mannen die hun game-avonden aanvankelijk op YouTube publiceerden. Vandaag de dag hebben ze een meer gevarieerde inhoud, maar ze zijn trouw gebleven aan het thema gamen.

PrankBrosTV – Pranks & Entertainment

De PrankBrosTV publiceren elke dag nieuwe spannende pranks. Het kan gemakkelijk gebeuren dat een van de broers thuiskomt en een lege kamer aantreft.

De broers komen altijd met nieuwe ideeën voor hun abonnees.

Paola Maria – Schoonheid, Lifestyle & Amusement

Paola Maria inspireert haar fans met haar beauty en lifestyle video’s en vooral met haar format “Call of Beauty”, waarin ze verschillende make-up producten test en beoordeelt. Je kunt op haar kanaal ook veel vermakelijke video’s zien met haar Youtube-partner en echtgenoot Sascha.

Youtuber met R

Rewinside – Minecraft, Vlogs & Uitdagingen

Rewinside plaatst regelmatig Minecraft-inhoud en -formats zoals Castlerush met Unge, Masterbuilders, Craftattack of Who’s your Daddy Online. Er zijn ook interessante vlogs en uitdagingen van tijd tot tijd!

RayFox – Vermaak & Uitdagingen

RayFox is vooral bekend om zijn challenge-video’s, zoals ‘De vloer is lava in de supermarkt’.

Rebekah Wing – Comedy & Entertainment

Rebekka Wing wil vooral één ding: mensen vermaken en aan het lachen maken. Ze probeert dit te doen met video’s als ‘Wie eet dat?’ of ‘Geef nooit toe dat je pech hebt’.

Youtuber met S

Simon Desue – Grappen, vlogs & entertainment

Simon Desue is een van de eerste en meest succesvolle Youtubers in Duitsland en zet momenteel het leven van zijn vriendin Enisa op zijn kop. Hij heeft haar regelmatig op zijn kanaal.

Youtuber met T

TamTam – Vermaak, Lifestyle, Mode & Schoonheid

TamTam geeft haar abonnees regelmatig beautytips, bijvoorbeeld tegen mee-eters, voor meer volume of een mooie teint. Hier kun je alles vinden over beauty en DIY’s.

Tiny Tina – Entertainment

Tiny Tina biedt entertainment video’s van alle soorten.

Tobias Wolf – Lifestyle, mode, motorsport en technologie

Tobias Wolf behandelt vele onderwerpen op zijn kanaal. Van lifestyle tot technologie, Tobias heeft het allemaal. De meeste video’s maakt hij samen met zijn Youtube-partner en vrouw Maren Wolf.

UnsympatheticTV – Amusement & Komedie

UnsympatheticTV biedt een bonte mengeling van komedie, amusement en reactievideo’s.

Youtuber met X

XLaeta – Vermaak, Lifehacks & DIYs

xLaeta vermaakt hun abonnees met een gekke mix van hacks, beauty, DIYs & trends. Van make-overs tot zelfgemaakte slijm lipgloss, geen videowens blijft hier onvervuld.

Youtuber met Y

Yeeeh – Entertainment

Jeeeh. De naam is net zo simpel als zijn video’s, want de meeste duren niet langer dan 20 seconden, en toch heeft het kanaal al meer dan 40.000 abonnees.

YTITTY – Entertainment

YTITTY was oorspronkelijk een komedie trio. Ze produceerden sketches en parodieën voor het grootste deel. Helaas is het trio uit elkaar gegaan. Natuurlijk kunt u de oude video’s nog steeds bekijken op het nog steeds bestaande Youtube-kanaal.