Interview: Emy Ltr, ongelofelijke YouTuber, actrice, schrijfster, performer en influencer uit Parijs.

Emy Ltr is een ongelooflijke Parijse kunstenares. Influencer, Youtubeuse, performer en actrice, Emy is een van de beste Parijse Youtube-meisjes om absoluut te volgen op Youtube. Ze deelt grappige video’s, make-up, tatoeages en schrijft de laatste tijd haar eigen korte films op haar sociale netwerken. FIV is verheugd u haar exclusief interview met Emy Ltr over de wereld van de film voor te stellen.

Emy Ltr: Artiest uit Parijs

Hallo Emy! Hoe gaat het met je? Hoe gaat het met je? Je bent een influencer en een complete artiest, zeer gewaardeerd in Frankrijk voor je sympathie en je natuurlijke kant. Kunt u uw universum en uw stijl beschrijven voor onze internationale lezers die u nog niet kennen?

Hallo! Met mij gaat het goed, dank je wel! Ten eerste, heel erg bedankt, het is echt leuk om dat te horen 🙂 ! Mijn naam is Emy, ik ben 28 jaar oud en ik heb altijd veel moeite gehad om mijn universum en mijn stijl te omschrijven, ik ken mezelf niet. Ik denk dat ik een mengsel van veel dingen ben, zoals een beetje pap. Ik maak voornamelijk speelfilms en korte films op YouTube en Instagram netwerken. Mijn universum is een palet zoals voor schilders, ik stop er alle kleuren in waar ik fan van ben en ik maak mijn eigen schilderij.

Ik ben al van kindsbeen af gepassioneerd door film en muziek en heb er altijd van gedroomd om er mijn beroep van te maken. Ik heb altijd een overactieve verbeelding gehad. Als kind verzon ik altijd verhaaltjes om in slaap te vallen, met het verschil dat ik ze nu op papier en in beeld heb! Ik hou echt van science fiction, ik voeg graag verschillende genres toe, soms thriller, soms komedie…. Ik hou niet van de routine. Ik hou echt van poëtische inhoud, een beetje kunst, zoals ze zeggen. Hoe dan ook, ik mix alles:)


FIV: In mei 2019 beklom u voor het eerst de trappen van het Festival de Cannes. Gefeliciteerd! Hoe was de dag en wat was je beste herinnering?

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Emy: Ik weet eigenlijk niet of ik gefeliciteerd moet worden, ik was er om mee te doen, ik heb niets gepresenteerd :). Maar het was fascinerend voor mij. Ik kijk al naar de ceremonie sinds ik een kind was en het was nogal gek om dit jaar uitgenodigd te worden. Naast de glitter en de rode loper, is er een echt respect voor cinema. Je staat op als de filmploeg arriveert, je applaudisseert, niemand praat of wat dan ook tijdens de film en aan het eind applaudisseer je weer. Ik vond het ongelooflijk. Want vandaag in de bioscoop, naast het zien van de man naast je die je een berichtje stuurt of het luisteren naar de popcorn geluiden….. Ik ben een misofoon, dus ik haat de popcorn geluiden!

Mijn beste herinnering, zou ik zeggen, was na de vertoning van Roubaix, we gingen feesten en we bevonden ons op dezelfde avond met Léa Seydoux, Marion Cotillard en hun vrienden….. Toen had ik echt het gevoel dat ik hallucineerde en vroeg ik me af hoe ik daar gekomen was :)!

Ik herinner me ook nog goed het traplopen, ik was erg gestresseerd, ik was erg bang om te vallen of belachelijk gemaakt te worden, een creatieve vriendin had me een jurk geleend die ze ging tentoonstellen in Cannes, maar de jurk was extreem zwaar en erg log, ik herinner me dat op een gegeven moment een fotograaf me riep om een foto van me te maken, ik had het niet zo verwacht, ik draaide me plotseling om en liep in mijn trein, dat ik de vloer voelde naderen, maar het zal het drama voorkomen:D !

https://www.instagram.com/p/Bx2WL2ZoASQ/

De Vrouw 2019

FIV: Je hebt een video uitgebracht op Youtube genaamd: “Vrouw zijn in 2019”. Kunt u alstublieft uw mening over dit onderwerp geven?

Emy: Ik had veel berichten gekregen waarin mij werd gevraagd over mijn ervaringen als vrouw te praten. Ik heb lang geaarzeld voor ik het deed. Bang om niet de juiste woorden te gebruiken, bang om niet de juiste boodschap over te brengen. Maar toen ik het nieuws over abortus zag, kon ik niet anders dan reageren. Ik pretendeer niet de exacte termen, de exacte cijfers te kennen, noch heb ik de diepgaande kennis om voor professionals te spreken, dus praatte ik liever over mezelf, mijn verschillende banen en mijn gevoelens. Ik verwachtte een hoop problemen te krijgen, maar eigenlijk helemaal niet. Ik kreeg veel ondersteunende berichten, mannen en vrouwen deelden hun verhalen in de commentaren, het was geweldig. Uitwisseling is de reden waarom we dit werk doen: om te delen. En dat is precies wat er gebeurde.

Ik denk niet dat ik ultra-feministisch ben, ik denk dat ik meer een humanist ben. Ik wil gelijkheid tussen mannen en vrouwen, maar dat geldt voor beide kanten. Ik ben opgevoed door een man en heb vrouwenhaat pas heel laat geleerd. Mijn vader, mijn vrienden spraken nooit op een inferieure manier over vrouwen, ik voelde nooit verschillen tussen de geslachten, ik ontdekte dat toen ik begon te werken en ik vond het triest. Maar ik wil niet alle mannen over één kam scheren. Of vrouwen, wat dat betreft. Omdat er ook veel te doen is op het gebied van relaties tussen vrouwen.

Ik ben begonnen, dus ja, ik denk dat ik in het begin een beetje een grappenmaker was, ze waren bang om me te vertrouwen omdat ze wisten dat fictie op YouTube vooral een domein voor mannen is, maar ik heb volgehouden en vandaag telt mijn geslacht niet meer mee.

Bioscoop: nieuws, korte films, series en cultfilms

Emy, je bent een echte artiest! Na je succes op Youtube en Instagram, publiceerde je je boek en bracht je je eerste jingle uit. En vandaag maak je je korte films, je bent geweldig en vol energie! Hoe kwam je op het idee en de wens om korte films te maken?

Oh, dat is leuk! Ik heb niet echt antwoorden. Zoals ik al zei, ik denk dat ik geboren ben met het verlangen om in mijn eigen realiteit te leven. Mijn verhalen. Ik heb er voor gevochten en ik hoop dat ik het nog heel lang kan doen.

Als kind was ik erg introvert, ik praatte niet met de andere kinderen, ik was er bang voor. Toen ik naar bed ging, stelde ik me voor wat voor dag ik zou hebben gehad, en ik denk dat dat het beginpunt is van mijn hele verhaal.

Mijn vader zei altijd tegen me: “Ik weet dat school niets voor jou is, maar dat geeft niet, je zult films maken, mijn dochter! “Ik denk dat het onbewust mijn doel was om hem trots op me te maken. We zijn er nog niet, maar ik werk eraan:)!

Toen ik op YouTube kwam, had ik meteen korte films willen maken, maar ik had niet de middelen of producties om me te helpen. Dus bouwde ik mijn universum beetje bij beetje op, en toen ik genoeg “gewicht” had om opgemerkt te worden, vond ik dat het tijd was om echt aan de slag te gaan.
Dan kom ik erachter dat er geen betere manier is om te communiceren dan emoties. Dus dat is wat ik probeer te doen, mensen samenbrengen die dezelfde gevoelens hebben. We zijn niet zo verschillend als we allemaal hetzelfde voelen op hetzelfde moment.

FIV: Kunt u ons iets vertellen over uw nieuwe Orpheus-project, een serie waar uw volgelingen reikhalzend naar uitzien! Heb je nog andere toekomstige projecten om te delen?

Emy: Orpheus is een script dat ik afgelopen januari heb geschreven, helaas hadden we toen nog geen set gevonden om uit te laten. Het is een verhaal dat ik schreef voor mijn grootvader die ons een paar jaar geleden verliet en ik had een hechte band met hem. Hij gaf me geen tijd om hem te laten zien dat ik zou doen wat ik nu doe. Maar toen hij vertrok, deed ik hem een belofte, en Orpheus vertegenwoordigt die belofte! Dit project is van hem :).

Ik zeg liever niet te veel en laat u deze serie ontdekken! Geen spolier in ons land: D

Er is ook nog Perfect Love 2 die op 1 september uitkomt, het is een middellange film en een nieuwe stap voor ons. Mijn productie is niet meer slapend, maar ik breng het geleidelijk naar speelfilm haha.

FIV: Cinema is een van uw passies. Welke films hebben je beïnvloed? Welke films zou u uw volgers aanraden?

Wow, ik hoop dat je tijd hebt. Ik heb een eindeloze lijst van films waar ik van hou.

Degenen die indruk op me hebben gemaakt zouden zeggen Fight Club, Seven, The Fountain, Beyond our dreams, Interstellar, The Great Blue, The 5th Element, American History X, Angel Heart, Philadelphia, Braveheart, 21 Grams, Her name was Sarah, The Devil’s Partner, Heat, Sleepy Follow, The Army of the Twelve Monkeys, Balde Runner, Big Fish, Gangs of New York, Lord of War, Hook (ik heb er zelfs een tattoo van trouwens), Dracula, The Silence of the Lambs…. Mijn lijst is veel te lang:)

5 tips van een succesvolle actrice

FIV: Als actrice, wat zijn uw 5 tips om een succesvol actrice te worden?

Emy: Ik weet niet of ik in een positie ben om advies te geven, ik ben aan het leren en ik begin net. Maar ik heb altijd 100% willen leven, dus ik weet niet of het verstandig is om naar mijn haha advies te luisteren. Maar ik hou van authenticiteit en ik ben altijd bang om het verkeerd te spelen. Dus als ik een klap krijg en dan vraag ik om een echte klap, om een oprechte reactie te krijgen. Als ik een scène van woede of tranen heb, luister ik ongeveer dertig minuten naar muziek die me ontroert en kijk ik naar droevige beelden die ik tot het uiterste conditioneer. In scènes die wat ‘lichter’ zijn, vergeet ik de camera en zeg ik tegen mezelf dat ik het personage echt ben en dat helpt me natuurlijker te spelen. Ik ben wat verlegenheid vergeten, want dat kan een blok aan het been zijn, ik ben niet geïnteresseerd in spot, ik ben niet geïnteresseerd in mooi zijn, mijn enige doel is geloofwaardig te zijn.

Advies van de actrice: Hoe kun je je dromen waarmaken?

FIV: Wat zou u willen zeggen tegen hen die, net als u, hun dromen willen waarmaken?

Emy: Niet opgeven, ik was telefoniste 4 jaar geleden, ik was niet afgestudeerd en ik leefde van 900 per maand. Maar mijn fobie om een saai leven zonder passie te leiden was sterker dan de angst om te crashen en ik begon. Het vergt opoffering, maar ik zou mijn leven voor niets in de wereld willen veranderen. Luister niet naar mensen die ontmoedigen, het zijn vergeten dromers. Ik sta nog maar aan het begin, maar ik zal niet opgeven. Blijf volhouden en geef liefde. Hoe positiever en aardiger je bent, hoe meer deuren er opengaan. Veel geluk!