Nieuw vriendje?! Ouders, vrienden en nieuws van @carodaur

Blogger, Instagrammer, influencer, model, ondernemer, zakenvrouw en business student? En dat allemaal op 25 jarige leeftijd. Ontdek hoe Caro Dauer dit alles heeft bereikt, wat het geheim van haar succes is en wat er over haar liefdesleven te zeggen valt in het volgende artikel. Je zult ook te weten komen waar de geruchten over Caro’s nieuwe vriend over gaan.

Feiten over de jonge modekoningin

Interessante feiten over de mooie blondine wachten op u in de volgende video.

“Klein maar machtig” – een perfecte beschrijving van Instagrammer en blogger Caro Dauer, die slechts 1,68 meter lang is. Caro is geboren op 12 maart 1995 in Hamburg en groeide op met haar oudere zus en ouders in Seevetal. Ze ziet haar ouders duidelijk als haar grote rolmodellen. Haar vader is een advocaat, haar moeder een manager. Volgens Caro werd zij al op jonge leeftijd gegrepen door het enthousiasme van haar moeder voor mode.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Caro via haar Instagram

Tijdens haar studie bedrijfskunde begon Caro in 2014 met het creëren van haar eigen blog, die regelmatig gevuld werd met interessante artikelen uit de wereld van high fashion en lifestyle. Ze merkte al snel dat haar community groeide en investeerde veel tijd en moeite in haar Instagram-profiel naast haar blog. Ze heeft nu 1,6 miljoen fans op Instagram en haar blog heeft bijna 300.000 lezers per maand. Voor haar blogbijdragen ontving ze al tal van prijzen, waaronder de New Faces Award van het weekblad Bunte in 2015.

Model met 1.68m?

Inmiddels is de 23-jarige Instagrammer en blogger ook bekend als model en voor sommigen als de zogenaamde “influencer”, al is Caro zelf geen fan van deze term. Haar onverwachte carrière bracht Caro ertoe zich te concentreren op haar socialemediabedrijf en haar bachelor in bedrijfskunde voor onbepaalde tijd uit te stellen.

Dolce & Gabbana, Dior, Valentino & Co: Deze ontwerpers houden van Caro

Zij heeft al met tal van bekende bedrijven en merken gewerkt, zoals:

 • Dolce & Gabbana
 • Fendi
 • Dior
 • Valentino
 • MAC
 • APM
 • Wit gebroken
 • Adidas
 • Roger Viver
 • Cartier
 • Levis

Achter de schermen met Jeremy Scott

Zoals u weet, werkt Caro onder andere met MAC. Hier kunt u een kort kijkje nemen achter de schermen bij Jeremy Scott.

Instagrammer, model en ster van de televisie?

Naast samenwerkingen met ‘s werelds meest begeerde modemerken, sieren diverse televisieoptredens zoals Exklusiv, Taff en Sat. 1 Frühstücksfernsehen en artikelen in Vogue, InStyle, Jolie, Grazia en Harper’s Bazaar haar carrière.

Caro’s motivatie en het geheim van haar succes

De blogger schrijft “leuk” in hoofdletters. Omdat ze plezier heeft in haar passie en authentiek wil zijn, waarbij plezier op de eerste plaats moet komen. Haar boodschappen moeten uw stijl en persoonlijkheid uitdrukken. Caro creëert graag haute couture-looks die ook in het dagelijks leven kunnen worden gedragen. Zij blinkt ook uit in veelzijdigheid, omdat zij zich door verschillende aspecten laat inspireren. Het resultaat is een individuele en gevarieerde collectie. Vanzelfsprekend zijn de meest uiteenlopende persoonlijkheden hiervan onder de indruk en laten zij zich graag door Caro in Dau(e)r inspireren. Caro’s grote wens is om haar volgelingen te helpen hun grote dromen en doelen na te streven en zich door niets of niemand te laten tegenhouden – en wie beter dan Caro Daur om als rolmodel te dienen? Caro werkt niet met een manager, agent of assistent, zij is haar eigen baas, wat natuurlijk veel stress en werk met zich meebrengt, maar dit werk is het allemaal waard.

Wie zit er achter de social media ster?

Hier heb ik de drie meest gestelde vragen over de invloedrijke en succesvolle Caro Daur bondig voor u op een rijtje gezet.

Wie was Caro Daur vroeger?

Caro is altijd een briljant persoon geweest. Stil zitten? Een pauze nemen? Nee, dat was nooit haar ding. Integendeel, de jonge ondernemer wordt erg zenuwachtig, en doet dat al van jongs af aan als zij niet gestresst is.

Wat moet je weten over je ouders?

Voor de Instagrammer hebben haar ouders een heel speciale betekenis. Volgens het cliché zijn Caro’s ouders haar absolute rolmodellen. Ze kon van niemand meer leren dan van hen.

Heeft Caro Daur een nieuwe vriend?

Het is nog niet officieel bevestigd, maar er verschijnt de laatste tijd wel vaker een “Mister X” op Caro’s Instagram. Nu heeft ze de nieuwe man aan haar zijde gekoppeld, en wie is het? Tommi Schmitt ! De auteur en columnist is onder meer bekend van de podcast “Gemischtes Hack”, die hij samen met comedytalent Felix Lobrecht runt. We kunnen niet wachten om te zien wanneer de twee hun eerste rode loper optreden samen zullen maken!

Reisvoorbereidingen met Caro Daur

In deze video laat de jonge modeblogger ons zien hoe zij zich voorbereidt op haar verblijf in het buitenland in Griekenland. Ze geeft ons waardevolle tips over styling op vakantie, het inpakken van een strandtas en de perfecte zomermake-up. Als je binnenkort op vakantie gaat, dan mag je deze video niet missen.

Opgemaakt – Hoe denkt schoonheid over plastische chirurgie en dergelijke?

Telkens weer kijken we naar de Instagram-accounts van de beste influencers en raken we geïnspireerd door outfits, levensstijlen en attitudes. Maar wat vaak perfect lijkt, komt niet altijd overeen met het echte leven. Daarom is het bijzonder interessant om uit te zoeken: Wat denkt Caro Daur eigenlijk over cosmetische chirurgie en schoonheidsdruk. In een interview met GLAMOUR onthult Caro haar mening over het onderwerp en verwijdert ze haar make-up voor de camera.

Modetrends Herfst/Winter

En weer geeft de jonge ondernemer de toon aan en combineert hij de modetrends voor herfst en winter.

https://www.instagram.com/p/BnRpRCHAq69/

Dit wil je dit jaar niet missen. Gebruik het patroon op elke denkbare manier. Opvallend of discreet gecombineerd. Iedereen kan deze high fashion trend zeker dragen!

https://www.instagram.com/p/BnE-ORiAy4x/

Neon, neon, neon! Wees niet bang voor felle schaduwen. Zorg er alleen voor dat je je neonaccessoires niet te wild combineert, anders zie je er eerder sjiek gekleed dan stijlvol uit.

https://www.instagram.com/p/Bm9MSAoArta/

Meer beïnvloeders? Deze sterren kunnen u ook interesseren

Weet u al alles over Caro Daur en verlangt u naar meer? Dan ben je hier aan het juiste adres. FIV heeft nog drie Instagram-sterren voor je geselecteerd waar zelfs Caro zelf enthousiast over is.

Stefanie Giesinger – Eerst GNTM nu wereldster

Ontmoet: Caro’s vriendin en winnares van het negende seizoen van Germanys Next Topmodel, Stefanie Giesinger. Logisch, de schoonheid met bruin haar is een Duits model. Nadat ze GNTM won, breidde de 22-jarige haar Instagram-account uit en wordt ze nu beschouwd als een internationale modester met 3,3 miljoen fans op Instagram.

Farina Opoku aka Nova Lana Love

De Keulse sterblogger Farina Opoku, beter bekend als “Nova Lana Love”, is net zo enthousiast over mode als Caro Daur. Je kunt de twee bloggers zelfs samen op veel evenementen tegenkomen. De twee schoonheden zijn echter zeer verschillend. Maak je eigen foto van Farina’s blog of haar Instagram pagina. Laat wat variatie in je leven en laat je inspireren door Farina’s look.

Caroline Vreeland – De Vogue Heiress

Model en zangeres Caroline Vreeland heeft slechts 326.000 Instagram-abonnees, maar heeft heel wat te vertellen. Caroline is de kleindochter van Diana Vreeland. Ze was een populaire redactrice, werkte voor Harper’s Bazaar en was hoofdredactrice van Vogue. Diana Vreeland werd ook opgenomen in de International Best Dresses List Hall of Fame in 1964. Eén blik op haar kleindochter bevestigt al snel dat zij haar buitengewone talent voor mode heeft geërfd.