Maui: Luxe in een Tropisch Paradijs (Oprah Winfrey, Britney Spears en Bretman Rock) – Celebrity Hotspot

Maui: Weelderige, groene regenwouden, rotsachtige vulkaanlandschappen en de turkooisblauwe Stille Oceaan. Het op een na grootste eiland van Hawaï is een echte longing bestemming en kan nauwelijks gevarieerder zijn. Het is dan ook geen wonder dat beroemdheden als Oprah Winfrey en Britney Spears zich tot dit tropische paradijs aangetrokken voelen. Naast plaatsen als Bora Bora, het Comomeer, Malibu of Mykonos , is Maui ook een van de absolute celebrity-hotspots! In dit artikel kunt u meer te weten komen over het indrukwekkende vulkanische eiland.

Maui: golfbanen, luxe resorts en natuurlijke wonderen

Veel sterren en sterretjes hebben vakantiehuizen en weekendverblijven op Maui. Tussen palmbomen en actieve vulkanen is het uiterst gemakkelijk om te ontspannen van het stressvolle supersterrenleven. Of u nu de voorkeur geeft aan een actieve vakantie met wandelingen door de indrukwekkende natuur en spannende uren op de talloze golfbanen, of liever ontspant op het zandstrand en u laat verwennen met wellnessbehandelingen, in Maui is er voor elke vakantieganger wat wils. De rijken en de schonen hebben dit ook begrepen. Vooral populair: het vijfsterrenhotel The Fairmont Kea Lani Maui. Wie de sterren gezelschap wil houden, kan vanaf 160 euro een nacht doorbrengen in de dromerige strandvilla.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Hier ligt het droomeiland Maui

Maui is een van de Hawaïaanse eilanden en, met een oppervlakte van ongeveer 1.800 km², het op een na grootste van de Hawaïaanse archipel. Vanuit de staat Californië duurt het ongeveer 6 uur met het vliegtuig om dit tropische paradijs te bereiken.

Maui is bezaaid met ontelbare indrukwekkende uitkijkpunten. Hier kunt u genieten van een digitaal uitzicht vanaf de uitkijkpost van de Pololu-vallei:

Temperaturen zijn rond de 24˚ tot 31˚ graden het hele jaar door. Ben je al op weg naar Maui? Hier zijn de huidige weersomstandigheden voor u.

Wil je meer inspiratie? Hier zijn 10 tips voor uw volgende reis naar het paradijs.

Watervallen in een tropisch paradijs. De indrukwekkende natuur nodigt uit tot uitgebreide wandelingen door de jungle!

Wist je dat? Maui heeft twee actieve schildvulkanen die deze prachtige maanlandschappen creëren:

Welke sterren vind je op Maui?

Vele sterren zijn verliefd geworden op de adembenemende natuur van het Hawaiiaanse eiland. Je kunt het ze niet kwalijk nemen! Wil je vakantie vieren op het droomeiland en hoop je beroemdheden te ontmoeten? Hier kunt u zien wie Maui regelmatig bezoekt.

Oprah Winfrey: de koningin van Maui

Talkshowhost en ondernemer Oprah Winfrey gunde zichzelf 60 hectare grond midden in de natuur. Een privéweg leidt naar de moderne boerderij. Neem een kijkje achter de schermen en schuif aan bij een privé lunch in Oprah’s residentie:

Hier ziet u de prachtige ranch van buitenaf:

Bretman Rock: Life in Paradise

Hoe leeft de influencer Bretman Rock? Op haar 23ste bezit de ster al een indrukwekkend landhuis in Hawaï. Hij is geboren en getogen in de prachtige eilandstaat en bezit nu een landgoed met 5 slaapkamers en een indrukwekkend uitzicht. Hier krijg je een exclusief inzicht.

Britney Spears: Romantische vakantie voor twee

Superster Britney Spears houdt ook van het Hawaiiaanse paradijs en geniet met volle teugen van de romantische koppelvakantie. Hier is een kleine compilatie van het uitje met vriendje Sam Asghari:

Plaatsen zoals Maui: meer beroemdheden hotspots?

Celebs houden van het goede leven en de meest exclusieve reishotspots wereldwijd! Vind meer celebs op vakantie hier: