Barbados: Caribische droom en hotspot voor beroemdheden (Rihanna, Cara Delevinge & Justin Bieber)

Barbados – Paradijselijke droomstranden, koraalriffen en Caribische joie de vivre, het zijn niet alleen de sterren en sterretjes die de ultieme ontspanning vinden in het eilandparadijs Barbados. Of het nu Cara Delevinge, Justin Bieber of de absolute koningin van het eiland – Rihanna is, iedereen ontmoet elkaar in het Caribisch gebied. Naast plaatsen als Bora Bora, het Comomeer, Malibu of Mykonos , is Barbados ook een van de absolute celebrity-hotspots!

Maar het is niet alleen de hoge dichtheid aan beroemdheden die het eiland bijzonder maakt; u kunt er ook genieten van onvergetelijke culinaire ervaringen. Afrikaanse, Caribische en West-Indische gerechten komen hier samen. Voor actieve vakantiegangers zijn er tal van plaatsen waar ze terecht kunnen voor allerlei watersporten: jetskiën, boogie boarden of surfen.

Barbados: koralen, nachtleven en beroemdheden

Koraalriffen zijn niet alleen te vinden in de kleurrijke onderwaterwereld op Barbados – de koralen kunnen zelfs in verpulverde vorm op de stranden worden ontdekt. Schelp- en koraalafzettingen rezen 600.000 jaar geleden uit de zee en vormden Barbados. Vandaag de dag is het eiland een echte vakantie hotspot. Gewoonweg prachtig, zowel overdag als ‘s nachts.

Als de zon onder is, openen de partycentra hun deuren. U kunt de hele nacht dansen op Caribische beats! Als u het liever rustig aan doet, zijn er idyllische restaurants en strandbars. Tip: De Cliff Beach Club aan de westkust. Met een uitzicht van 180° op de Atlantische Oceaan smaken de cocktails en exclusieve gerechten bijzonder goed. Hier kunt u ook zien wie er op Barbados verblijft en hoe de sterren hun vakantie doorbrengen.

Hier ligt Barbados!

In het midden van de Atlantische Oceaan ligt het droomeiland Barbados. Op een oppervlakte van 430 km² vindt u prachtige koraalriffen en indrukwekkende witte zandstranden. Met het vliegtuig vanuit Duitsland duurt het ongeveer 11 uur.

Pure zonneschijn!

Zomer, zon en zonneschijn het hele jaar door! Het tropische en vochtige klimaat zorgt voor slechts geringe temperatuurverschillen. Met een watertemperatuur van ongeveer 25-28°C voelt u zich echt alsof u in een badkuip zit. De beste tijd om te reizen is van november tot mei. Zit je al in het vliegtuig? Hier zijn de huidige weersomstandigheden voor u:

Een ander soort tropisch paradijs

Hier kunt u het prachtige eiland Barbados vanuit een ander perspectief bekijken. Laat u betoveren door de indrukwekkende sfeer.

Palmbomen, zomer, zon, strand en de Atlantische Oceaan. Zo mooi zijn de stranden op Barbados.

Beroemdheden in Barbados

Culinaire Caribische specialiteiten en prachtige zandstranden lokken elk jaar sterren en sterretjes naar het paradijs. Wij hebben de beroemdste bezoekers voor u geselecteerd. Laat u inspireren door de vakantie van de sterren.

Rihanna: de koningin van Barbados

De beroemdste Barbados-liefhebber is waarschijnlijk popicoon Rihanna. Barbados is de geboorteplaats van de populaire zangeres. De superster bracht haar kindertijd en jeugd door in Saint Michael. Riri heeft de band met haar thuisland nooit verloren. Ze verschijnt regelmatig op de mooie plaats van verlangen. Hier is ze hoogzwanger van haar nieuwe loverboy Asap Rocky:

Justin Bieber: Ontspannen uren aan de Atlantische Oceaan

In een roze zwembroek en een grote grijns op onze lippen. Met de prachtige Atlantische Oceaan achter ons, zouden we ons niet anders voelen! Justin Bieber geniet met volle teugen van het eilandleven:

Yoga op de boot met zuster Jazmyn is een heel bijzondere manier om te ontspannen:

Mark Wahlberg: Verliefd op Barbados

Acteur Mark Wahlberg lijkt niet alleen verliefd te zijn geworden op de droomlocatie Barbados. Hier geniet hij van de verfrissende Atlantische Oceaan samen met zijn vrouw Rhea Durham:

Cara Delevinge: Actie op de speedboot

Op zoek naar verfrissing? Supermodel Cara Delevinge brengt ontspannen uren door in de zon met vrienden en familie op een speedboot. Daarna gaat ze naar het strand met een natuurlijke look:

Plaatsen zoals Maui: Meer beroemdheden hotspots?

Celebs houden van het goede leven en de meest exclusieve reishotspots wereldwijd! Vind meer celebs op vakantie hier:

  • Bora Bora
  • Capri
  • Comomeer
  • Malibu
  • Mykonos
  • Saint Tropez
  • Maui