De grootste Duitse supermodellen aller tijden!

De meeste absoluut geweldige topmodellen van deze wereld komen uit Brazilië, Amerika of Australië. Er zijn echter één of twee supermodellen van deze wereld die uit Duitsland komen. De eerste naam die in je opkomt is natuurlijk Heidi Klum, maar er zijn er nog veel meer die ook naam hebben gemaakt in de scene. Van de start bij een van de beste Duitse modellenbureaus, tot grote campagnes in New York, Los Angeles en Londen. Wij hebben een lijst van de beste en grootste topmodellen uit Duitsland voor u samengesteld!

Tip! Interview met modellenbaas Stephan Czaja(CM Models): Model worden

Caro Daur

Het Duitse model en influencer Caro Daur behoort tot de nieuwe generatie modellen die ook geboekt worden vanwege hun bereik op sociale media. Zij is zeer succesvol en staat model voor merken als Dolce&Gabbana, Chanel en Calzedonia.

Morning coffee with my lovely @tommy.dorfman ?? excited for the @fendi show later! // going with my @fisforfendi squad ???? #fisforfendi #Mfw #ad

Een bericht gedeeld door Caroline Daur (@carodaur) op

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Stefanie Giesinger

Op 17-jarige leeftijd nam de destijds 1,77 meter lange studente van een middelbare school deel aan het negende seizoen van het castingprogramma Germany’s Next Topmodel, dat vanaf februari 2014 werd uitgezonden op ProSieben. Op 8 mei 2014 won ze de finale. In juni 2014 stond ze op de cover van de Duitse Cosmopolitan. Net als andere deelnemers aan het seizoen kreeg zij een tweejarig contract van Günther Klum’s modellenbureau ONEeins, dat zij echter niet verlengde. Sindsdien is ze zeer actief op sociale media en als model, en wordt ze vaak geboekt als influencer.

Anna Ewers

In 2013 stapte ze in het vak en liep in 42 modeshows in Parijs en New York. Een telefoontje van ontwerper Alexander Wang gaf haar carrière een boost. In het Duitstalige nummer van maart 2015 van het modetijdschrift Vogue stond ze voor het eerst op vijf verschillende covers van hetzelfde model door sterfotografen als Patrick Demarchelier of Peter Lindbergh. Zij woont in Brooklyn, New York en is, volgens Stern, “momenteel het meest internationaal geboekte Duitse model”.

Toni Garrn

Ze werd ontdekt als model in Hamburg op een fanfestival voor de Wereldbeker 2006. Haar internationale doorbraak kwam het jaar daarop toen ze exclusief werd geboekt voor Calvin Klein. Na haar eindexamen aan het Gymnasium Ohlstedt in Hamburg, vestigde zij zich ook in New York City om er professioneel als model te werken. Zij was ook te zien in campagnes voor onder meer Burberry, Chloé, Dior, Emporio Armani, Fendi, Hugo Boss, Jil Sander, Prada en Versace.

Veel ? aan mijn glam team deze week @christophersouthernldn @sarahkarranmua

Een bericht gedeeld door TONI GARRN (@tonigarrn) op

Lena Gercke

Begin 2006 nam Lena Gercke deel aan het eerste seizoen van de casting show Germany’s Next Topmodel, uitgezonden door de TV-zender ProSieben. Op 29 maart 2006 werd zij tot winnares van de wedstrijd gekroond, kreeg zij een contract bij het modellenbureau IMG Models en verscheen zij op de cover van de Duitse uitgave van Cosmopolitan. Haar carrière nam vanaf dat moment een hoge vlucht en vandaag de dag is zij nog steeds een van de meest gewilde topmodellen in Duitsland.

De maandag kon niet beter beginnen met het begin van de dag.

Een bericht gedeeld door Lena Gercke (@lenagercke) op

Vanessa Hegelmaier

In 2008 nam Hegelmaier deel aan het derde seizoen van de casting show Germany’s Next Topmodel en werd 9e. In 2009 werd ze getekend door haar moederbureau Place. Later voegden andere internationale modellenbureaus, zoals IMG Models, haar toe aan hun modellenbestand. Vogue riep Hegelmaier uit tot een van de acht beste nieuwkomersmodellen van het lente/zomerseizoen 2010. Intussen is zij nog steeds een succesvol model en was zij het reclamegezicht voor campagnes van verschillende merken, waaronder DKNY, Esprit en Swarovski.

#happybirthday #vanessahegelmaier #beautiful #love #girl #models #modeling #model #ootd #style #fashion

Een bericht gedeeld door PLACE MODELS Hamburg / Germany (@placemodels) op

Julia Stegner

Stegner werd op 14-jarige leeftijd ontdekt door de manager van het agentschap van Louisa Models op het Oktoberfest van München in 1999 en tekende een contract met haar. Zij begon pas als voltijds model te werken nadat zij op 18-jarige leeftijd de middelbare school had afgemaakt. Haar doorbraak kwam in 2003 toen ze de Yves Saint Laurent-show in Parijs opende. Vandaag woont ze in New York en is ze nog steeds een succesvol model.

Dag op kantoor met @hungvanngo @brentlawler ✨ #bts

Een bericht gedeeld door Julia Stegner (@juliastegner) op

Heidi Klum

Heidi Klum ‘s carrière begon in 1992 met haar deelname aan de Model ’92 wedstrijd, waar het toen 19-jarige schoolmeisje 25.000 concurrenten versloeg om een contract van 300.000 US dollar te winnen als model voor een periode van drie jaar. Heidi Klum brak door in 1998 toen zij op de cover van het badmode-nummer van Sports Illustrated stond, een Amerikaans tijdschrift met 55 miljoen lezers. Inmiddels is zij model en jurylid, presentatrice en producente van de televisieprogramma’s Germany’s Next Topmodel en Project Runway.

Nadja Auermann

De afgestudeerde van de middelbare school werd in 1990 in Berlijn ontdekt tijdens opnamen voor een reismagazine. In oktober 1991 maakte Ellen von Unwerth foto’s van Auermann voor de Britse editie van het tijdschrift Vogue, en in september 1993 verscheen zij op de omslag van de Amerikaanse editie van dit tijdschrift. Intussen is zij na een succesvolle carrière met pensioen gegaan.

Claudia Maria Schiffer

In 1987 liet zij haar plannen om rechten te gaan studeren varen toen zij in Düsseldorf in de discotheek Checker’s werd ontdekt door Michel Levaton, de directeur van het modellenbureau Metropolitan. Haar carrière had een vliegende start. Elle spreads, catwalks voor Chanel, muze van Karl Lagerfeld en uiteindelijk de Vogue cover. Vandaag is Schiffer nog steeds een van de beroemdste modellen uit Duitsland en een rolmodel voor vele jonge meisjes.

De zon schijnt dit weekend! X

Een bericht gedeeld door Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) op

Komende: Luisa Schumacher

Welk model heeft de potentie om een van de volgende grote cover modellen te worden? Luisa Schumacher heeft alles wat nodig is! Van droomafmetingen tot een opvallende spleet in haar tanden. Met jobs in Parijs, Berlijn en Kaapstad is ze nog maar net begonnen aan haar modellencarrière. We houden u op de hoogte van nieuwe banen en opnames van Luisa.

https://www.instagram.com/p/Bsu7Zjih-IM/