Motorsport ontmoet Youtube – Tobi over zijn grote passie en zijn wintertrends!

Samen met zijn vrouw Maren deelt de 26-jarige Youtuber Tobi de mooiste momenten van zijn reizen en zijn grote passie, motorsport, met zijn volgers op Instagram en YouTube. Ik sprak met hem over Kerstmis, winter outfits en zijn hobby’s.

Elke dag vind je nieuwe video’s van Tobi met geweldige coupes van topklasse auto’s, zijn commentaar en nog veel meer:

Tobi’s voorkeuren: De wereld verkennen vol adrenaline

FIV: Tobi, terwijl ik wat onderzoek deed, zag ik net op Instagram dat je foto’s uit New York hebt geüpload. Dat was niet je eerste reis naar de VS. Welke stad vind je daar het leukst? Vertel me over je reizen!

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Tobi: Samen met Maren ben ik de wereld gaan verkennen. Ik hou ervan om naar nieuwe landen te reizen, maar we hebben ook onze reisbestemmingen die we graag vaker bezoeken. Dit omvat zowel New York als Los Angeles of Miami.

FIV: Je bent sinds 2013 actief op YouTube en uploadt 2-3 video’s per maand naar je kanaal. Voor al mijn lezers die jou niet kennen: Stel jezelf voor!
Waaruit bestaat je content op YouTube precies?

Tobi. Ik ben Tobi. 26 jaar jong en mijn hart klopt voor de motorsport! Ik probeer verschillende video’s te maken rond het thema auto’s en motorsport. Maar niet alleen auto’s spelen een rol op mijn kanaal, maar alles wat met adrenaline te maken heeft.

“Ik wist al vrij vroeg dat zij de ware was”.

FIV: Je bent sinds juli getrouwd met Maren. Allereerst, het allerbeste voor jullie beiden! Vertel eens, hoe lang kennen jullie elkaar al en hoe heb je haar ten huwelijk gevraagd?

Tobi: Dank je. Maren en ik kennen elkaar nu al meer dan 5 jaar. Dat is een lange tijd en ik wist vrij vroeg dat zij de ware was. Ik dacht er al een tijdje over om haar ten huwelijk te vragen, dus kreeg ik de verlovingsring en op mijn verjaardag, toen al mijn vrienden samenkwamen en er vuurwerk was, stelde ik haar de allervragenste vraag.

Tobi’s perfecte winter outfit? Snowboard kleren!

FIV: Uw stijl is eerder eenvoudig en klassiek, maar toch zeer modern en stijlvol. Je combineert basics vaak met coole sneakers of petjes. Wat is jouw tip voor het stylen van deze basics en welk kledingstuk mag niet ontbreken in de garderobe van elke man?

Tobi: Ik denk dat het geweldig is om met kleine stukken te werken, vooral voor basics. Of met ringen of kettingen. Ik draag ook vaak armbanden. Vooral in de winter kan een sjaal of een muts de hele outfit een beetje opvrolijken. Je moet een stijlvolle pakbroek met witte sneakers en een wit overhemd in je garderobe hebben.

FIV: Op je Instagram-account zien we je vooral lente/zomer-outfits dragen. Maar hoe zou jouw perfecte winter 2017 er precies uitzien?

Tobi: Voor mij bestaat de perfecte winterlook uit snowboardkleding en dan is het voor mij naar de piste!

FIV: Uw vrouw Maren is ook zeer betrokken bij mode. Welke stijl zien mannen vrouwen graag dragen in de winter en wat moeten ze vermijden?

Tobi: Ze is heel individueel en draagt verschillende jassen gecombineerd met stoere laarzen. Ik vind het ook leuk op die manier. Ik denk dat als zij in de winter een buikje zou dragen, ik haar de tip zou hebben gegeven om nog een jasje mee te nemen.

“Kerstmis wordt gevierd in familiekring”.

FIV: Nu feestdagen als Kerstmis en Oud en Nieuw er aan komen. Hoe brengt u deze festiviteiten door? Vier je het met je familie of vrienden?

Tobi: Kerstmis wordt gevierd met de familie. Ik verheug me erop als iedereen langskomt en Maren het kerstdiner heeft klaargemaakt. In onze vriendenkring geven we een klein feestje de dag voor Kerstmis en doen we aan Secret Santa.

FIV: Maren was al 4 jaar voor jou actief op Youtube. Vond je het aanvankelijk vreemd dat je vriendin video’s van zichzelf op het internet zet en veel van haar privacy prijsgeeft of ben je meteen “vriendjes” geworden met Youtube? Hoe ga je om met het leven in het openbaar?

Tobi: In het begin wist ik niet dat ze een Youtuber was. Ze heeft me Youtube uitgelegd. Het was een nieuwe wereld die ik daardoor leerde kennen. Ik raakte snel bevriend met Youtube en ontwikkelde ook plezier in het maken en bewerken van video’s. Het is geen probleem voor mij om zo in het publieke oog te lopen. Wij hebben het zelf gekozen en beslissen ook wat wel en wat niet openbaar mag worden gemaakt.

FIV: Je hebt een zeer groot bereik op YouTube (213.718 abonnees) en ook op Instagram (328.000 abonnees). Heb je specifieke doelen die je wilt bereiken en waar zie je jezelf over 5 jaar?

Tobi: Ik hoop dat mijn kanalen zullen blijven groeien. Mijn doel is om over 5 jaar nog steeds geweldige content te maken waar mensen graag naar kijken en waar kijkers tevreden over zijn.

Bedankt, Fabian! U kunt hier meer vinden: