Taraneh – Instagram ster en mode-ontwerpster

Taraneh is niet alleen een Instagram ster en inspireert haar meer dan 114.000 fans dagelijks met geweldige nieuwe outfit trends en lifestyle posts, maar ze is ook zelf een designer en heeft net haar eigen label ‘taranehs’ opgericht. We spraken met haar over haar dromen, haar carrière en natuurlijk over mode en styling.

Was dit altijd al je droombaan?

Mensen inspireren is eigenlijk altijd mijn droom geweest. Maar ik had nooit gedacht dat ik zo’n bereik zou hebben via Instagram.
Ik ben er ook dankbaar voor, want ik heb mijn eigen modelabel eerder kunnen lanceren dan verwacht.

Tot nu toe, ben ik gespaard gebleven van competitieve gevechten.

Wanneer en hoe ben je je carrière begonnen?

Dus ik zou mijn carrière nog geen carrière noemen. Tot nu toe vind ik het een hele mooie fase in mijn leven en natuurlijk hoop ik, mede door de dingen die zich naast Instagram hebben ontwikkeld, dat ik iets moois voor mezelf kan opbouwen.
Maar het begon heel eenvoudig: ik postte foto’s van mijn outfits en alledaagse dingen. Beetje bij beetje groeide het aantal volgelingen. Maar het was niet gepland in het begin.

Hoe is de relatie met je collega’s? Ontstaan er vriendschappen of is er veel competitie?

Ik heb veel vrienden gemaakt via Instagram en bloggen. Ik heb het geluk gehad om kennis te maken met echt geweldige meisjes. Ik ken er een paar van voor de Instagram hype.
Tot nu toe ben ik ook gespaard gebleven van concurrentiegevechten, als die al bestaan. Ik ben een positief persoon en zou liever mensen helpen zodat we samen succesvol kunnen zijn. En godzijdank, heb ik veel meisjes ontmoet die er net zo over denken.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Wat maakt je gelukkig?

Ik ben een familie mens. Ik heb een heel grote familie en ik ben altijd ongelooflijk blij als we op vrije dagen allemaal bij iemand thuis samenkomen.
Van ‘s morgens tot ‘s avonds praten, eten, schreeuwen en lachen we. Dit zijn voor mij de mooiste dagen, omdat ik weet dat het niet vanzelfsprekend is. Ik ben daar dankbaar voor en probeer van elke seconde met mijn gezin te genieten.

Wat zijn jouw modefavorieten/must-haves en waarom?

Coole enkellaarsjes, ik draag ze bij bijna alles. Ik draag ook een leren bikerjack en ik hou van zonnebrillen, zelfs in de winter.

Wat zijn jouw top 5 beauty essentials waar je nooit zonder op reis kan?

Deodorant, mijn dag- en nachtcrème, een haarborstel, lippenbalsem en wattenstaafjes.
Ik zou er geen probleem mee hebben om zonder mijn make-up te reizen, maar ik kan echt niet zonder deze producten.

Het hoeft anderen niet altijd te behagen, het moet jou behagen.

Wat is jouw tip voor styling?

Het belangrijkste is dat je jezelf kleedt, opmaakt en stylet zoals jij je prettig voelt. Als je je iets laat aanpraten of je ergens toe laat dwingen, zal het snel op een vermomming lijken en zul je in een rol glijden die je niet bent.
Ik denk dat je het mooist bent als je je goed voelt. Het hoeft anderen niet altijd te behagen, het moet jou behagen.

Wat is een perfecte dag voor jou?

Ik hou van de zon. Dat betekent dat als de zon ‘s morgens schijnt, de dag alleen maar goed kan zijn. Dan maakt het niet echt uit wat ik doe, zolang ik maar buiten ben en de zon schijnt.

Wat is jouw recept tegen lusteloosheid? Wat motiveert je?

Iedereen kent dat fijne en opluchtende gevoel nadat ze iets gedaan hebben. Of het nu leren is, papierwerk doen of gewoon de flat schoonmaken.
Telkens als ik me lusteloos voel, stel ik me dit gevoel voor. Dan sta ik op, zet de muziek aan en ga aan het werk. Of mijn man dwingt me om te gaan, dat gebeurt ook. Maar dat soort momenten horen erbij. Iedereen heeft die tijd voor zichzelf nodig, niets doen. Het belangrijkste is dat je jezelf weer motiveert en niet in een gat valt.

Dank je Taraneh voor het geweldige interview!

Als je meer van Taraneh wilt zien, kijk dan op haar Instagram. U kunt haar collectie hier vinden.