Verdien geld op Instagram: Dit is hoeveel je account waard is!

Je bent een blogger en hebt zelf al een sterk bereik opgebouwd? Wil je nu je community gebruiken om ook iets te verdienen met adverteren op Instagram zodat je kanaal nog beter wordt, dan is er nu een super praktische tool waarmee je gratis online je eigen Instagram waarde kunt berekenen. Dankzij de software van Social Analytics is data-analyse van het Instagram profiel nu voor iedereen mogelijk. De analyse hier in onze prijscalculator is klein gehouden, zodat vooral jonge bloggers een snel overzicht hebben. Met een screenshot kunt u gemakkelijk de statistieken aan uw aanbod toevoegen. Met de prijsvoorspelling kunt u uw eigen prijs verantwoorden of andersom, als agentschap of bedrijf aan influencers. Bereken nu gratis uw Instagram-waarde!

De Instagram Waarde Calculator: Dit is het minimum waar je om kunt vragen!

Afhankelijk van uw niveau van bewustzijn en natuurlijk hoe meer netwerkoverschrijdende activiteiten u doet, hoe meer u waard bent. In principe echter boeken klanten altijd bereik of doelgroepen. Dit wordt in de reclame-industrie gedefinieerd en vergelijkbaar gemaakt op basis van de CPM (thousand contact price). Een reclamebureau zal altijd kijken naar hoeveel u “kost” in vergelijking met een andere reclamecampagne. Een klein voorbeeld:

  • Advertentie in modeblad bereikt 100.000 mensen voor 10.000 euro. Dus als je 1.000 mensen wilt bereiken, kosten ze 100 euro.
  • Je bereikt 100.000 mensen en schrijft 1.000 euro in de aanbieding. Dit betekent dat het agentschap 1.000 mensen bereikt voor slechts 10 euro.

Dit geeft je een kans om geboekt te worden voor de job.