Tinder: de beste dating app? Flirt nu gratis!

Als je de liefde van je leven wilt vinden, ga je op Tinder. Tinder is veruit de populairste dating app die er is. Zoals we al schreven in onze grote dating app vergelijking, is dit waar je de beste kans hebt om je droompartner te ontmoeten. Nu heeft onze redacteur iets opgemerkt: tijdens de Corona-tijd is er geen beperking meer op het swipen! Je grote kans om de liefde van je leven te ontmoeten.

Tinder: Nu gratis oneindig swipen

Degenen die de app tot nu toe hebben gebruikt, zijn standaard geregistreerd met een gratis account. Met deze gratis account is het tot nu toe mogelijk om een bepaald aantal swipes per week te hebben.

De meeste mensen kennen het principe van Tinder. Voor wie er nog niet van gehoord heeft, hier een korte uitleg: Je ziet foto’s van singles en beslist door naar links of rechts te swipen of je de persoon wil leren kennen of niet. Als je naar links veegt, ben je niet geïnteresseerd. Als je naar rechts veegt, toon je interesse. Als twee mensen elkaar willen leren kennen, heb je een match! Zodra je een match hebt, kun je schrijven naar de persoon die je leuk vindt.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Tip! Welke is de beste? De Dating App Test

Dating: gratis en premium account

Natuurlijk, net als elke andere dating app, moet Tinder geld verdienen. Daarom is er een gratis account en natuurlijk de mogelijkheid om extra’s te kopen.

Kijk wie je leuk vindt

Met een verlenging kun je jezelf de kans geven om singles te zien die jou graag willen ontmoeten. Op die manier mis je geen kans.

Verdeel zoveel likes als je wilt

Met deze extra functie kunt u extra “likes” verspreiden. Omdat de distributie van “likes” beperkt is, is dit het eigenlijke bedrijfsmodel van de app. Singles willen natuurlijk zoveel mogelijk mensen ontmoeten, zodat de ideale partner er is. Omdat uw Likes beperkt zijn, bent u vroeg of laat gedwongen om extra te kopen of 7 dagen te wachten om nieuwe Likes te verdelen.

Geef zoveel likes als je wilt

Tijdens de Corona-tijd is er ook een heel lief gebaar van Tinder, je kunt nu zoveel likes geven als je wilt.

Aangezien een premium account €25 per maand kost, of iets minder als je voor een langere periode boekt, bv. 6 of 12 maanden, gebruik de tijd om zoveel likes te verspreiden als je wilt!

Wat moet ik schrijven? Onderwerp van gesprek

Tinder: Vragen en antwoorden

Kun je Tinder gratis gebruiken?

Ja! Alle belangrijke functies zijn gratis. Er is een limiet aan het aantal likes dat je kunt geven. Als je de gratis account gebruikt, heb je maar een bepaald aantal likes dat je binnen 7 dagen kunt uitdelen. Als je met meer mensen in contact wilt komen, moet je een premium account kopen.

Bovendien is er nog een functie die u kunt kopen. In de gratis versie zie je niet wie jou een Like heeft gegeven. Ook hier kunt u een extra kopen. Zo kun je zien wie je een Like heeft gegeven en mis je nooit een kans.

Hoe werkt Tinder precies?

Het principe van de dating app Tinder is vrij simpel. Je krijgt foto’s te zien van singles en door naar links en rechts te swipen kun je zeggen of je een persoon niet leuk vindt of juist wel. Als je naar rechts veegt, zeg je dat je die persoon niet wilt ontmoeten. Als u naar rechts veegt, zegt u dat u de persoon wilt ontmoeten. Als twee mensen naar rechts vegen, wordt er een match gemaakt. Zodra u een match hebt, kunt u contact opnemen met de andere persoon en schrijven.

Wat zijn matches op Tinder?

Een match op Tinder ontstaat altijd als twee mensen elkaar leuk vinden. Je drukt dit uit door naar rechts te vegen. Op Tinder zie je foto’s van de singles en je kunt ze beoordelen. Ofwel ja ofwel nee. Als twee mensen ja zeggen, wordt er een match gemaakt.

Hoeveel verdient Tinder?

Je kunt zien hoeveel Tinder verdient aan de koers van het aandeel, die blijft stijgen. Wil je meer weten over aandelen? Lees dan onze grote gids over aandelen hier.

Hoe goed is Tinder?

Zoals je kunt zien in onze dating app vergelijking, is Tinder de beste app die je kunt gebruiken voor flirten en daten. Met meer dan 100 miljoen leden, biedt Tinder je het grootste platform ter wereld. Vooral interessant als je naar andere steden reist. Daarnaast is de app zeer eenvoudig in gebruik, zodat je hem ook tussendoor kunt gebruiken, heel anders dan een klassiek datingportaal of singles exchange. de werking van de app is zeer innovatief voor iOS, maar ook voor Android.

Welke dating app is gratis?

Welke dating app is gratis? Dit is een van de grootste vragen die gebruikers stellen op Google. In feite zijn vrijwel alle single apps voor dating gratis te gebruiken. Echter, met elke app die limieten heeft, zoals Tinder, is er slechts een bepaald aantal likes dat je kunt geven.

Wat betekenen de tekens op Tinder?

Terughalen – Met deze knop kunt u een persoon terughalen tegen wie u al “nee” hebt gezegd (veeg naar links).

Weigeren – “nee” zeggen tegen een persoon

Superlike – je wordt uitgelicht aan de andere persoon getoond, vergroot je kansen

Interesse – Laat zien dat je een persoon graag wilt leren kennen.

Boost – Uw profiel wordt aan meer mensen getoond dan normaal

Hoeveel Tinder matches zijn normaal?

Natuurlijk hangt het aantal matches sterk af van de aantrekkelijkheid en, natuurlijk, van de foto’s. Als je uitgaat, is het belangrijk dat je jezelf realistisch ziet. De een krijgt meer goedkeuring, de ander minder. Het belangrijkste is dat je je doel voor ogen houdt en werkt aan wat je wilt!

Wat is er gratis op Tinder?

Je kunt alle belangrijke functies op Tinder volledig gratis gebruiken. Een daarvan is de mogelijkheid om terug te bellen als je de verkeerde beslissing neemt, en de tweede is de mogelijkheid om naar links en rechts te bewegen om te beslissen of je iemand leuk vindt of niet. Als twee mensen elkaar leuk vinden, ontstaat er een match.

Zodra een match is gemaakt, kunt u de persoon schrijven. Ook deze functie is volledig gratis!

Waarom krijg ik geen matches op Tinder?

Als je geen matches krijgt op Tinder, komt dat door twee factoren. Ofwel komen beide factoren samen ofwel moet je ze afzonderlijk bekijken. In de eerste plaats is aantrekkelijkheid natuurlijk het beoordelingscriterium. U beslist tenslotte alleen op basis van foto’s. Daarom is een realistische zelfevaluatie het juiste ding om eerst te doen. Ben je aantrekkelijk of niet? Als je niet aantrekkelijk bent, moet je daar mee leven. Dienovereenkomstig zult u minder matches krijgen.

Hier komen we aan. Nummer twee, je foto’s. Aantrekkelijk of niet, foto’s zeggen wie je bent. Heb je zin in het leven? Post je hetzelfde als iedereen? Heb je vrienden? Hoe is je levensstijl? Zoals u ziet, zeggen foto’s meer dan 1000 woorden.

Er zijn dus twee grote invloedsfactoren, uw eigen aantrekkelijkheid maar ook de keuze van uw foto’s.

Wat betekent het hartje naast het bericht op Tinder?

Zodra je een hartje ziet naast je bericht op Tinder, is dat een goed teken! Dit komt omdat de persoon op Tinder wilde laten zien dat ze het echt leuk vonden wat je zei of je bericht. Dus een hartje naast je bericht is een goed teken voor je chatgeschiedenis.

Is Tinder anoniem?

Als je wilt, kun je volledig anoniem zijn op Tinder. Niet aan het bedrijf zelf, natuurlijk, want zij kennen uw telefoonnummer of emailadres.

En toch kunt u uw persoon vermommen, b.v. door niet uw naam maar een pseudoniem op te geven. Je beslist zelf hoe ze informatie wil onthullen. Je kunt je naam, je geboortedatum, maar ook je biografie vrij kiezen. Op Tinder kun je dus eigenlijk volledig anoniem blijven als gebruiker. U kunt ook een profielfoto uploaden waarop u niet herkend wordt. Zo kun je alle single profielen bekijken, maar ben je zelf niet meteen herkenbaar.

Als u echt bezorgd bent over gegevensbescherming, kunt u natuurlijk ook een andere simkaart kopen, zodat u bijvoorbeeld niet via uw gsm-nummer te traceren bent.

Hoeveel kost het om een bericht te sturen op Tinder?

Berichten op Tinder zijn gratis in vergelijking met veel andere datingsites. Daarom is Tinder ook een echte aanrader als je op zoek bent naar de ware liefde! Op Tinder kun je gratis berichten plaatsen zodra er een match is gemaakt. Een match op Tinder ontstaat wanneer twee mensen tijdens het bekijken van foto’s naar rechts vegen om aan te geven dat ze elkaar beter willen leren kennen.

Hoe betaal ik voor Tinder?

Je betaalt voor Tinder via je account in de PlayStore of de Apple Store. U kunt kiezen uit verschillende betalingsmogelijkheden, bijv. automatische incasso, betaling met Paypal of betaling met een creditcard.

Betaling is dus heel gemakkelijk. Als u zich wilt abonneren, hoeft u alleen maar op de knop te drukken die verschijnt. Zodra je op de knop hebt geklikt, kun je een premium account kopen op Tinder. Het betaalproces duurt niet lang, misschien een minuut. Je kunt beginnen met genieten van de voordelen van het Tinder Premium Account.

Hoe zeg je vegen in het Duits?

In het Duits wordt vegen ook wel “wischen” genoemd. De uitdrukking komt van het feit dat je een eenvoudige beslissing neemt bij het kiezen van een profielfoto. Als je met je vinger op je smartphone naar links veegt, zeg je nee, ik wil die persoon niet beter leren kennen. Maar als je met je vinger naar rechts veegt, zeg je dat je de persoon beter wilt leren kennen.

Dat is waarom swipen zo’n grote rol speelt op Tinder. Jij beslist wie je wilt leren kennen en wie niet.

De beste dating app

Wat is de beste dating app? Zoals je kunt zien in onze grote vergelijking van dating apps, is Tinder het allerbeste alternatief om je droompartner te vinden. Voor een beetje plezier of voor het leven. Als je nog enkele andere dating apps wilt bekijken, bekijk dan hier onze vergelijking: