Ik ben terug! + de laatste trends in oktober

Hallo mijn lieverds! Ik ben weer terug! Na een lange zomerstop ben ik eindelijk terug in mijn rubriek met de nieuwste trends voor oktober. Mijn kleine pauze heeft me echt goed gedaan en nu ben ik klaar om weer aan het werk te gaan en jullie elke week te voorzien van de nieuwste trendupdates, it-pieces en insider tips.

Trend tips voor oktober

Het is eindelijk herfst en afgezien van de regen en de vele wolken, heeft deze tijd van het jaar echt iets te bieden. De bomen stralen in felle kleuren, de knusse truien kunnen weer uit de kast worden gehaald en wie houdt er niet van om lekker in bed te kruipen met een warme thee of warme chocolademelk? Een nieuw seizoen betekent natuurlijk altijd nieuwe trends. Wat in de herfst nooit uit de mode zal raken, zijn grote gebreide truien of sjaals, maar wat ik het leukste vind, is dat ze dit jaar schitteren in de trendkleur rood. Ook ik moest toegeven aan deze trend, en nu laat ik jullie mijn outfit zien in het teken van de trendkleur rood.

Trendkleur in de herfst : Rood, Rood, Rood

Omdat ik de herfst en winter niet zou overleven zonder mijn truien, besloot ik een rode trui aan te schaffen. Normaal gesproken draag ik niet zulke felle kleuren, maar ik moet zeggen dat deze trui me gewoon heeft overtuigd. Het is niet alleen super fluffy en erg knus, maar het heeft ook grote pofmouwen wat het echt speciaal maakt.

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Ik draag hem met een donkerblauwe jeans met een rood fluwelen detail aan de zijkant, dat de kleur van de trui weer ophaalt en letterlijk als een rode draad door mijn outfit loopt.

Ik maak mijn outfit af met knusse zwarte laarsjes met een blokhak. Gezellige schoenen met hak zoals deze zijn voor mij een absolute must-have basic die iedereen in zijn garderobe zou moeten hebben, omdat ze gewoon altijd passen!

Ik hoop dat jullie genoten hebben van mijn kleine trend check! Vanaf nu kun je mij en mijn column weer wekelijks vinden op FIV. Als je suggesties of ideeën hebt, voel je vrij om ze in de commentaren te schrijven. Volgende week zal ik je meer vertellen over sjaals en hoe je ze kunt combineren. Tot dan, wens ik jullie allemaal een fijne week!

Je Iva ❤