School en Instagram? Hoe Payton het maakt en haar mode must-haves!

Payton, de blonde schoonheid is pas ongeveer een jaar actief op Instagram en bereikt nu al bijna 120.000 mensen met haar regelmatige outfitinspiraties en vakantiefoto’s. Ik sprak met haar over haar dagelijkse leven tussen school en sociale media, haar mode must-haves en no-goes. Voordat u het interview gaat lezen, hier zijn de belangrijkste links naar Payton:

Payton Privé: Vrienden, Instagram en Hater Commentaar

FIV: Hé Payton, je bent nog erg jong (je bent pas 18 geworden). Je deelt je leven al van jongs af aan op sociale media zoals Instagram. Je neemt je abonnees mee op reis en stelt ze voor aan je vriendinnen. Hoe denk je over het leven in het openbaar en wat voor persoon ben je in privé? Beschrijf jezelf in drie woorden.

Payton: Nou ik denk dat het leven in het openbaar cool is omdat ik graag mijn ervaringen deel met andere mensen. Mijn vrienden zouden mij omschrijven als : Open, klaar voor nieuwe dingen, vol leven !

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Je zit nog steeds op school. Toen het allemaal begon met jou op Instagram, was je zeker gespreksonderwerp nummer één op het schoolplein. Meestal zijn dat niet alleen positieve opmerkingen, maar ook denigrerende “hater-opmerkingen”. Hebt u veel ervaringen in die richting en hoe gaat u om met ongepaste kritiek? Neem je het erg ter harte?

Payton: Ja, mijn sociale media is nog steeds een probleem op mijn school, ook al doe ik het nu al meer dan 1 jaar. Ik neem geen commentaar van haters ter harte.

Schoolstress ontmoet sociale media!

FIV: Naast school probeer je regelmatig foto’s te uploaden op Instagram. Is het niet stressvol om school en je baan als influencer te combineren? Zie je Instagram überhaupt als je werk?

Payton: Ik zie Instagram meer als mijn hobby dan als mijn baan, hoewel je het ook een baan zou kunnen noemen. Natuurlijk is het niet altijd gemakkelijk om alles te combineren, maar met een goed schema lukt het wel.

FIV: Als je je account volgt, is het duidelijk dat je van mode houdt. Uw stijl varieert van sportieve looks tot meer chique outfits. Kunt u ons vertellen of u mode-must-haves heeft en zo ja, wat zijn dat dan en waarom moet iedere vrouw die in haar garderobe hebben?

 

Payton: Ik heb niet echt een mode must-have, behalve misschien een basic zwarte broek omdat die overal bij past.

FIV: Je vertelde me onlangs dat je dit jaar op Glow in Berlijn was. Ik weet zeker dat je wat beauty tips hebt gekregen van de profs daar. Heb je nog insider tips voor mijn lezers tegen een droge huid in de winter en wat zijn jouw top 3 beauty essentials waar je de winter nooit zonder zou overleven?

Payton: Het enige wat helpt tegen een droge huid is een goede verzorging en altijd lotion gebruiken. Mijn top 3 beauty essentials:

  • Labello
  • Handcrème
  • Body lotion

Stylingtip: Combineer nooit roze met rood – modezonde!

FIV: Je hebt zeker te maken met veel mensen uit de modesector. Dit jaar, bijvoorbeeld, was je op Stylorama in Dortmund. Tussen al deze mensen zie je vaak outfit combinaties die je helemaal niet leuk vindt. Leg eens uit welke kleuren je nooit moet combineren en wat voor jou de grootste modezonde van 2017 is?

Payton: Je moet nooit de kleuren roze en rood combineren. Ik denk dat dat helemaal niet werkt.

FIV: Je eerste post op Instagram is nog niet zo lang geleden (12 mei 2016). In deze anderhalf jaar is er veel gebeurd op uw rekening en zeker in uw dagelijks leven. Welke persoon heeft je onderweg het meest geïnspireerd en welke plek heeft de meeste indruk op je gemaakt?

Payton: Sinds ik met Instagram ben begonnen, hebben veel mensen me geïnspireerd. Amerika in het algemeen heeft de meeste indruk op me gemaakt.

FIV: Je hebt nu 114.000 abonnees op Instagram. Kwam uw succes van de ene dag op de andere of was het meer een continu proces?

Payton: Mijn “succes” op Instagram kwam in het begin heel plotseling en was niet op die manier gepland. Maar ik ben erg blij met hoe het allemaal geworden is.

Mijn favoriete Payton video’s op Youtube

Payton maakt veel, geweldige, verschillende video’s. Er is van alles, van vakantierapporten, modeshows tot interessante uitdagingen.

Payton reist de wereld rond: met haar vriend op de Seychellen

Payton houdt van reizen, zoals je gemakkelijk kunt zien aan haar video’s. Gelukkig neemt ze op zulke momenten geen YouTube-pauze, maar filmt ze des te meer om ons op de hoogte te houden. In een vlog op haar kanaal, was ze in de Seychellen met haar vriend.

Vriendin vs. zus: Payton stelt haar vriend op de proef

De vriend met wie je 24/7 omgaat of de zus die je al je hele leven kent, wie kent jou beter? Payton komt erachter.

Fashion Haul in Dubai – Hotpants, buikflops en bikini’s?

Iets totaal anders voor de verandering. Het is interessant om meer te zien dan alleen fashion hauls met kleding uit de bekende winkels in je eigen stad. Payton laat ons de laatste trends uit Dubai zien op haar YouTube-kanaal.