Zomer Outfit Special – Trend Look Denim: Combineer Zara, Asos, Gereserveerd!

Hallo mijn lieverds!

Aangezien het weer steeds beter wordt en de temperaturen langzaam maar zeker stijgen, vond ik het tijd voor een kleine zomeroutfit special. Ik koos denim als trendlook en keek hoe je dat het beste kunt combineren. Denim is er in bijna elke snit. Broeken, natuurlijk, spijkerjasjes, spijkerrokken, jurken, T-shirts, schoenen, tassen en nog veel meer. Ik heb mijn favoriete denim stukken uit mijn garderobe gepakt en outfits voor jullie samengesteld die er niet alleen superleuk uitzien, maar ook geweldig zijn voor de komende warme temperaturen.

Denim, Denim, Denim

De stof die gewoon altijd past, omdat hij superpraktisch en veelzijdig is en er gewoon goed uitziet. Het is er in alle kleuren, alle snitten en duizend verschillende ontwerpen. Met scheuren, kleurvlekken of bedrukt met patches. Jeans is altijd een must-have geweest in elke garderobe en vindt zichzelf steeds opnieuw uit. Nu zal ik je laten zien wat je met de stof kunt combineren.

Denim jassen – Oversized Look by Zara

Dit spijkerjasje van Zara is heel eenvoudig, maar toch een echte blikvanger. Het is oversized gesneden en geeft de outfit iets heel casual en comfortabel. Een super casual outfit voor elke dag. Ik combineerde het spijkerjasje met een gescheurd T-shirt (Bershka), een zwarte jeans (Gereserveerd) en een klein roze tasje (Gioia), dat een beetje elegantie toevoegt aan de casual outfit. De look is perfect voor het overgangsseizoen en voor de warmere temperaturen vervang je de zwarte jeans gewoon door een korte broek.

Combineer denim rok – riem en clutch

Deze denim rok van Asos is een echte denim special. Het heeft mooie details op de zakken en de tailleband. Ik ben niet echt een fan van minirokjes, maar ik moet zeggen dat deze niet te lang en niet te kort is. Het past geweldig en is makkelijk te combineren. Ik koos voor een chiquere versie met een zwarte off-shoulder trui (Zara), een zwarte riem (Gereserveerd) en een klein tasje (Vintage).

Fragrance Tip!

FragranceTip.com by FIV

Maar denim rokken kunnen ook heel casual gecombineerd worden. Een wit T-shirt en sneakers, met een casual crop hoodie of met een bodysuit, de denim rok ziet er veel cooler uit. Het is ook super comfortabel en ongecompliceerd. Perfect voor de zomer! Hier is nog een kleine combinatie optie voor je.

Jeans – Distresed x Gebruikt

Het is niets nieuws dat het nu een trend is om gescheurde broeken te dragen, maar het wordt steeds modieuzer om jeans met speciale wassingen te dragen. Ik heb een spijkerbroek uitgezocht die beide combineert. Het leuke eraan is dat de gaten niet zo enorm groot zijn, maar subtiel verdeeld, wat in combinatie met de wassing een supercool effect geeft. Ook hier zijn er veel manieren om zo’n bijzondere jeans te combineren en ook hier heb ik 2 alternatieven voor je. Enerzijds is het heel eenvoudig met een zwart T-shirt, een zwart lederen jasje en zwarte laarsjes (beide gereserveerd), wat de aandacht vestigt op de broek.

In combinatie met subtiele kleuren, zoals een wit leren jack en een lichtgekleurde basic top, gaat de broek echter meer op in de outfit en valt hij niet zo op als een it-piece.

Ik hoop dat ik u een beetje heb kunnen inspireren met mijn ideeën en u de ene of de andere kant van de eeuwige trendstof heb kunnen laten zien. De trend van deze zomer gaat zeker in de richting van denim rokken en denim jasjes, die je ook samen kunt combineren! Als je suggesties of ideeën voor verbetering hebt, laat het me dan weten en schrijf ze in de commentaren! Ik wens jullie allemaal een goed begin van de week en een fijne dag! Volgende week kunt u een kleine Berlijnse outfit special en een kleine verrassing verwachten.

Je Iva ❤