Naai je eigen gebitsbeschermers: spannende patronen, wasbare stoffen & gedetailleerde instructies

Wie had aan het begin van het jaar gedacht dat we al zo gewend zouden zijn aan het dragen van maskers als nu? Of het nu in de bus is, in de supermarkt of tijdens het winkelen – dankzij het coronavirus dragen we overal alledaagse maskers. Ieder van ons heeft er minstens één – maar wees eerlijk, ze zien er niet echt mooi uit. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Tegenwoordig zijn er heel mooie alternatieven die bij onze outfits passen, als accessoire worden gebruikt en de look compleet maken. Of je nu winkelt bij de beste merken of je eigen gezichtsmasker naait met een DIY tutorial is aan jou.

Mooie mond-neus maskers gemakkelijk opnieuw aan te schaffen

Niet iedereen is artistiek begaafd – en dat hoeft ook niet om een mooie en modieuze mond-neusbeschermer te hebben. Veel bekende merken zoals Junique, Marc Cain en Only produceren nu maskers. Sterren als Bill Kaulitz, Lena Gercke en Riccardo Simonetti ontwierpen maskers voor About You, die je nu kunt kopen. Veel merken schenken een deel van hun opbrengst van de mond-neusbescherming aan liefdadigheidsorganisaties. Als u plaatselijke kunstenaars wilt steunen, vindt u op het platform Etsy zeker wat u zoekt.

Onze favorieten: de mooiste alledaagse maskers om te re-shoppen

  • Florence Bridge Ballet Slipper Gezichtsmasker
  • Een klein sprankje hoop op dit moment: ik glimlach hartelijk onder dit masker – 2€ van de opbrengst van dit duurzame en veganistische masker van biokatoen gaat naar Artsen zonder Grenzen. Verkrijgbaar in 3 kleuren.
  • Bescherm waar je van houdt: Een duidelijke verklaring! Stoffen masker van PHYNE verkrijgbaar bij About You

DIY Handleidingen: Patronen, Instructies & Co.

Wil je creatief zijn en je eigen masker naaien? Geen enkel probleem! Dicht geweven, zuiver katoen is het meest geschikt voor een mond- en neusbescherming. Het is belangrijk dat de stof kookvast is, zodat u het masker ook kunt schoonmaken.

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

Eenvoudige handleiding voor naaibeginners

Een masker naaien is niet zo moeilijk als je zou denken. Dus er is eigenlijk geen reden meer om met eenvoudige en saaie maskers rond te lopen…

Bloemenprints, franjes & leer voor echte fashionista’s

Is de eenvoudige handleiding niet genoeg voor je, omdat je stijl veel extravaganter is? Geen zorgen, ook voor echte fashionista’s hebben wij de perfecte oplossing! In de video leer je hoe je met gemak je eigen unieke maskers maakt, zodat je zeker een blikvanger zult zijn!

Niet alleen kun je zelf bepalen hoe je je maskers eruit wilt laten zien, maar je kunt ook iets goeds doen voor het milieu door ze te naaien van stoffen die je al in huis hebt. Waarom begint u dan niet met in uw la te kijken naar beddengoed, t-shirts en tafellakens die u niet meer nodig hebt? Het toverwoord hier is upcycling. Het gaat om het opleuken en opnieuw naaien van kleren die je niet meer in hun huidige staat draagt. U kunt tassen maken van oude overhemden of een blouse helemaal opnieuw ontwerpen. U kunt ook heel snel en gemakkelijk uw eigen mond- en neuskapje maken. Alles wat je nodig hebt is wat stof, een schaar en een naaimachine. Als je thuis geen naaimachine hebt, kun je een naald en draad gebruiken en de lagen aan elkaar naaien. Als je dat ook niet in huis hebt, is er ook een versie zonder naaien.

Het dragen van maskers gemakkelijk gemaakt: tips voor het leven met de mond-neus bescherming

Natuurlijk is het dragen van een masker niet het aangenaamste ter wereld, maar met onze tips en trucs kunnen ten minste enkele van de kleine problemen gemakkelijk worden opgelost.

Puistjes, roodheid en acne: de beste tips & trucs

Alsof leven met de Corona pandemie al niet moeilijk genoeg was, krijgen we er ook nog nieuwe huidproblemen bij. Acne onder het masker, huidirritaties en roodheid…. Maar wanhoop niet, ook daar hebben we tips & trucs voor! Het belangrijkste is dat u uw handen, gezicht en masker regelmatig wast. Dit houdt niet alleen coronavirussen tegen, maar doet tegelijkertijd ook iets voor je huid!

Make-up tips voor een langhoudende make-up onder het masker

Je draagt een masker in de ondergrondse, maar je hoeft geen masker te dragen op kantoor dankzij de minimumafstand? Dan ken je waarschijnlijk dit probleem. Je make-up is uitgelopen en de helft plakt aan je masker. In deze video leert u hoe u uw make-up onder het masker houdt en hoe u ervoor zorgt dat het er fris uitziet.
Een kleine jongen eerst: Setting Spray is nu een onmisbaar onderdeel van je routine!

Beschermende maskers correct wassen, reinigen en desinfecteren

Om ervoor te zorgen dat uw masker anderen op betrouwbare wijze beschermt, moet u het regelmatig reinigen. In het belang van je huid, moet je het ook wassen! Maskers van stof (zonder filters) zijn het gemakkelijkst te reinigen in de wasmachine, bij voorkeur op 90 graden, maar 60 graden is ook mogelijk. De diepvriezer is echter helemaal niet geschikt, aangezien de coronavirussen zonder problemen temperaturen onder het vriespunt kunnen overleven. Je kunt je masker ook koken in een steelpan – perfect als je niet genoeg was hebt voor een wasmachine! Het is het beste om dit minstens 10 minuten te doen

Gwyneth Paltrow, Selena Gomez & Brody Jenner: de favoriete maskers van de sterren

Er zijn een paar regels te volgen bij het dragen van de maskers:

  • Hanteer het masker alleen met schone handen
  • Raak alleen de zij rubbers aan
  • Het masker moet goed passen, wil het werken.
  • Geef nooit je persoonlijke masker op

Beroemdheden als Gwyneth Paltrow, Selena Gomez en Kate Hudson laten zien hoe het moet!