Reistips Amsterdam: PINK! De nieuwe trendkleur van het voorjaar

Hallo mijn lieverds, ik hoop dat jullie een fijne Pasen hebben gehad! Ik bracht de mijne door met mijn familie in Nederland. Hoewel ik niet echt een fan van Nederland ben, heb ik me toch laten overhalen om weer te gaan. We verbleven in een klein huisje in de buurt van Zandvoort. Het voordeel? Het lag direct aan zee en tussen de duinen, dus het had een echt vakantiegevoel + Het is maar een half uur van Amsterdam. Nadeel? Het was ijskoud en erg winderig, dus je verloor dat zomergevoel zodra je het huis verliet.

Vakantie blog: Amsterdam – Hoogtepunten

Onze reis begon op vrijdagochtend toen mijn stiefbroers me hier in Keulen ophaalden en we verder reden richting Zandvoort. Toen we aankwamen, stond de hele patchworkfamilie ons op te wachten. Natuurlijk was het eerste wat we deden een strandwandeling bij ijskoude temperaturen. Niet echt mijn hoogtepunt van de reis, maar afgezien van de temperatuur en de wind, erg mooi. Zaterdag brachten we onze dag door in Amsterdam. De stad is werkelijk prachtig en ik werd een beetje verliefd op de oude huizen met enorme ramen, maar hier was het ook erg koud en hoe kan het ook anders, winderig. Maar ik moet het de Nederlanders nageven, nergens anders smaken pannenkoeken zo goed als daar. Natuurlijk, we genoten er direct van in een ‘Pannkokenhus’. Ik weet niet wat de Nederlanders anders doen, maar op de een of andere manier slagen ze erin de pannenkoek superlekker en toch helemaal anders te laten smaken. Natuurlijk kon ik een beetje winkelen niet weerstaan. Voor een dag vol winkelen, sightseeing en rondlopen, moet je de juiste outfit vinden. Ik heb een of twee outfit alternatieven voor je vastgelegd.

Zwart en wit – chique maar toch warm!

Deze outfit ziet er chic en elegant uit, maar is ook heel praktisch omdat hij u warm houdt. De trui van Zara is super warm en super comfortabel. Met zijn witte kleur en een ritssluiting aan de achterkant ziet hij er toch heel stijlvol uit. Ik combineerde het met een basic zwarte broek van Reserved. Omdat je tijdens een sightseeing/shopping tour veel loopt, liet ik mijn hoge hakken thuis en droeg ik in plaats daarvan mijn Adidas Superstar Glitter. De outfit wordt compleet gemaakt met mijn tas van Fashion Drug, die niet te groot is maar toch groot genoeg om alles mee te nemen wat ik nodig heb. Als dat nog te koud voor je is, kun je ook een wit leren jack combineren met de trui (foto 2).

Lukinski Villas

Germany - Spain - USA

PINK! De nieuwe trendkleur van het voorjaar

Deze outfit is zeker niet voor de koukleumen onder jullie, maar je kunt hem zo super combineren in de zomer. Hij is vooral geschikt voor stedentrips, omdat hij veel bereikt met heel weinig. Sober is het gewoon een topje, een leren jasje en een spijkerbroek, maar door het gebruik van kleuren en accessoires lijkt het veel meer. Omdat het zo eenvoudig is, is deze outfit ook supercomfortabel en ongecompliceerd. Ik werd echt verliefd op de kleur van het topje. Roze is supertrendy deze zomer en past bijzonder goed bij bruin haar. Als u van deze kleur houdt, kunt u nog meer leuke stukken in deze kleur vinden bij Zara. Net als dit topje. Je kunt het jasje, dat absoluut mijn favoriete stuk van deze lente is, ook bij Zara kopen. Deze broek is ook van Reserved en de tas is van Fashion Drug.

Alles zwart – Outfit Inspiratie

Zoals je waarschijnlijk al gemerkt hebt, is deze tas op dit moment mijn absolute favoriet. Het is de perfecte vorm en grootte om elke dag mee te nemen. Ook in deze outfit, slaagt het erin om de hele look te versterken. Het t-shirt is ook een van mijn nieuwe aanwinsten van mijn nieuwe favoriete online winkel Fashion Drug, waar de tas ook vandaan komt. Het is super comfortabel en ziet er gewoon geweldig uit op zichzelf door de snit en print. Voeg een zwarte broek met scheuren van Zara toe en je outfit is perfect. Aangezien de temperaturen nog wat te fris zijn voor zo’n outfit, adviseer ik een leren jack of een stoer gescheurd denim jack om bij de edgy look te passen. Het is de perfecte manier om deze look af te ronden en een coole outfit te creëren.

Perfecte golven voor een perfecte outfit

Als laatste tip laat ik je iets uit de beauty-afdeling zien waarmee je gemakkelijk je look kunt opleuken. De perfecte beachwaves, zoals van de Victoria Secret catwalks. Wie droomt daar niet van? Het is eigenlijk zo makkelijk om de perfecte golven te krijgen. Het belangrijkste is de krultang. Het mag niet te dun of te dik zijn en moet van een bepaalde kwaliteit zijn. Het is ook belangrijk te weten dat je met een stijltang niet de perfecte strandgolven krijgt, een krultang is zeker nodig.
Als je eenmaal je perfecte krultang hebt gevonden, is er niet veel meer te doen. Verdeel je haar gewoon in twee secties (ik verdeel het altijd van het ene oor naar het andere) en speld de bovenste helft weg. Spuit dan je haar in met hitte beschermingsspray. Ik gebruik Schwarzkopf got2b guardian angel. Wanneer je krultang is voorverwarmd (180 graden voor mijn haar) neem je een lok haar van ongeveer 5 cm dik en wikkel je die rond je krultang. Na ongeveer 20-30 seconden kun je het loslaten en verder gaan met de volgende. Doe dit met al je haar en zorg ervoor dat je ze allemaal in dezelfde richting draait. Als je klaar bent, spuit je je haar over je hoofd met haarlak (voor extra volume) en schik je het. Als je wilt, kun je je haar ook nog een keer voorzichtig doorkammen. Je beachwaves zijn klaar. Het ziet er allemaal zo uit.

Een kapsel als dit versterkt je outfit enorm en laat je er super elegant uitzien.
Op zondag ging ik weer naar huis en kon ik ontspannen en bijkomen voor de rest van Pasen.
Ik hoop dat jullie deze week van mijn blog hebben genoten en wat leuke nieuwe outfit ideeën / beauty tips hebben opgedaan. Als u naar Amsterdam wilt gaan, kan ik u alleen maar een boottocht door de grachten aanraden en zeker een Pannkokenhus. Ik wens u een fijne week en een goed begin van de dag! Als je suggesties of ideeën hebt voor een blogpost, schrijf me dan gerust in de comments!

Je Iva ❤